Zonnepanelen - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik zonnepanelen

Zonnepanelen

nieuws en trends

Zonnepanelen: alles wat je weten wilt over zonnepanelen. Bereid je aankoop van zonnepanelen goed voor. Bij hoe-koop-ik.nl.

Het laatste nieuws over zonnepanelen en de ontwikkelingen op zonne-energie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer zonnepanelen

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste zonnepanelen nieuws

Vandaag Earth Day

Vandaag is het Earth Day. Waarom? Wat houdt het in? En vooral, wat kun je er zelf mee doen?

Earth Day Wereldwijd

Earth Day is een oproep om na te denken over je gedrag als consument. En dan vooral de invloed daarvan op de aarde. Het wordt gepromoot in 192 landen, ruim 1 miljard mensen doen er iets mee.

In de jaren 70 is het gestart in de VS. Daar is het elk jaar groot item op de TV-netwerken. Het gaat om meer dan alleen de consument. Ook juist politici worden uitgedaagd om in hun beleid meer rekening te houden met de aarde.

Earth Day, Earth Hour en Earth Month

De periode van 2 april tot eind mei wordt de maand van de Aarde genoemd. Vandaag dus Earth Day en 2 weken geleden hadden we Earth Hour. Toen was het idee om 1 uur lang alle verlichting uit te doen. Allemaal evenementen om bewust gebruik van energie te promoten. Dat klinkt abstract. Als je er over nadenkt valt dat wel mee.

Earth you

Wat kun je zelf doen? Verspilling tegengaan is stap 1. Simpele dingen als geen  ruimtes verlichten of verwarmen waar niemand is, klinken als een open deur. Toch verspillen we zo jaarlijks  10% van ons energiegebruik. Dat is een ongelofelijke hoeveelheid energie en een ongelofelijk bedrag. En je merkt er in je comfort niets van.

De meeste energie in huis gaat naar verwarmen. Warm water voor de badkamer en keuken en verwarmen van het huis. Het elektriciteitsgebruik neemt toe doordat we steeds meer ‘gadgets’ in huis hebben.

Slimme stroom met zonnepanelen

Je stroomverbruik kun je eenvoudig vergroenen met zonnepanelen. In 8-9 jaar heb je de investering terugverdiend en de aarde profiteert direct mee. Daarna profiteer jij van gratis stroom.

Een zonnepanelen systeem koop je voor 25 tot 30 jaar. Bereid je aankoop daarom goed voor. Tenslotte wil je er geen fout mee maken. Vraag daarom altijd meerdere offertes aan voor je zonnepanelen systeem. Zo kun je het advies, de service, de garantie en de prijzen goed vergelijken. En doe de Koopwijzer Zonnepanelen. Doe het vandaag, het is Earth Day!

Meer zonnepanelen nieuws

Welk zonnepaneel voor jou?

Doe de zonnepanelen Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw huis?

Wat kosten zonnepanelen?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis zonnepanelen offertes

√ Bij ervaren zonnepaneel-bedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan


Vergelijk zonnepanelen

Kijk & Vergelijk soorten en merken zonnepanelen op:
Prijs/ prestatie
Vermogen
Opbrengst
Garantie en meer
vergelijk zonnepanelen

zonnepanelen: alle informatie