Zonnepanelen - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik zonnepanelen

Zonnepanelen

nieuws en trends

Zonnepanelen: alles wat je weten wilt over zonnepanelen. Bereid je aankoop van zonnepanelen goed voor. Bij hoe-koop-ik.nl.

Het laatste nieuws over zonnepanelen en de ontwikkelingen op zonne-energie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer zonnepanelen

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste zonnepanelen nieuws

WK finale groen

Op het dak van het ‘WK-finale stadion’ liggen 1500 zonnepanelen. De Braziliaanse organisatie heeft dus niet alleen aan groen gras gedacht. Het is de eerste keer dat duurzaamheid een belangrijke plek heeft gekregen bij het WK-voetbal. Zonnepanelen op het dak van WK stadion

Duurzaam en duurzaam

Hoe duurzaam is het om voor een evenement van een paar weken stadions te bouwen en verbouwen? Wat gebeurt er daarna met deze betonkolossen? Dat zijn terechte vragen. Maar feit is dat er voor het eerst bij een WK voetbal serieus aandacht is voor duurzaamheid. Met name door het hergebruik van oude bouwmaterialen. Ook het opvangen van regenwater bespaart rond de 30%. En de verlichting met LED-lampen geeft bijna 10% minder stroomverbruik.

Zonnepanelen op stadiondak

Op vier stadions liggen grote aantallen zonnepanelen. Het stadion waar de WK finale wordt gespeeld ligt in Rio de Janeiro. Op het dak van dat stadion liggen ruim 1.500 zonnepanelen. Eén van de WK-sponsors is dan ook een Chinees zonnepanelen bedrijf. De 1.500 zonnepanelen leveren net zoveel stroom als 240 huishoudens zouden gebruiken. De wereldvoetbalbond FIFA wil zo haar eigen milieu-effect verkleinen.

Zonnepanelen op jouw dak

Het is ook een perfect moment om na te denken over zonnepanelen op je eigen dak. De prijzen zijn laag en je kunt de BTW terugvragen. Daarnaast verlaag je direct en structureel je maandlasten. Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan gedacht. Voor € 4.000 heb je al een zonnepanelen systeem dat een groot deel van je stroom kan opwekken. In ongeveer 9 jaar heb je het terugverdientijd. Daarna heb je ruim 15 jaar gratis elektriciteit!  

Bereid je goed voor

Zonnepanelen kopen is niet moeilijk. Bereid je wel goed voor. Tenslotte koop je een zonnepanelen systeem voor 25 tot 30 jaar. Daar wil je geen fout mee maken. Vraag altijd meerdere offertes aan, zodat je goed de adviezen, service en de prijzen kan vergelijken. Neem ook de Btw regeling mee in je afwegingen.

Meer zonnepanelen nieuws

Welk zonnepaneel voor jou?

Doe de zonnepanelen Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw huis?

Wat kosten zonnepanelen?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis zonnepanelen offertes

√ Bij ervaren zonnepaneel-bedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan


Vergelijk zonnepanelen

Kijk & Vergelijk soorten en merken zonnepanelen op:
Prijs/ prestatie
Vermogen
Opbrengst
Garantie en meer
vergelijk zonnepanelen

zonnepanelen: alle informatie