Onderhoud cv-ketel - alles wat je weten wilt.cv-ketelonderhoud hoe-koop-ik.nl

Cv-ketel onderhoud

nieuws en trends

Onderhoud cv ketel nieuws. Onafhankelijk info van hoe-koop-ik.nl

Het laatste nieuws over cv-ketel onderhoud en de nieuwste cv-ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer cv-onderhoud

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste cv-onderhoud nieuws

Samen duurzaam

op Dag van de Duurzaamheid

Vrijdag 11 november is het Dag van de Duurzaamheid. Doel is om duurzaamheid een belangrijk thema te maken in het dagelijks leven. Er worden dan in heel Nederland talloze acties georganiseerd.

Zo is er een actie om alle kinderboerderijen duurzaam te maken. Ook is er een duurzame vismarkt in Amsterdam en wordt zelfs de ‘eerlijke zak van Sinterklaas’ geïntroduceerd. Daarnaast zijn er nog ontelbare lokale buurtactiviteiten.

Dat komt omdat het Klimaatstraatfeest samenvalt met de Dag van De Duurzaamheid. Vorig jaar deden ruim 5.000 straten mee aan deze wedstrijd om zo veel mogelijk energie te besparen. De meest besparende straat wint een Superstraatfeest. Ook scholen, gemeentes en woningcorporaties doen mee.

Om alles nog meer ‘impact’ te geven, is er de ‘no-impact week’. Ook daarin staat een duurzame levensstijl centraal. Het gaat dan om minder kopen en minder afval produceren. Maar ook minder gas, stroom en water gebruiken. Door hier een week lang actief mee te zijn, kun je leren hoe een meer duurzame levensstijl voor jou kan werken.

De nummer 1 maatregel om thuis structureel energie te besparen is spouwmuurisolatie. Ruim 2 miljoen huizen hebben dat nog niet. Daarnaast blijkt dat er bijna 4 miljoen huizen in ons land zijn die nog geen vloerisolatie hebben. Twee maatregelen die verrassend goedkoper zijn, dan gemiddeld wordt gedacht. Ze kosten zo’n € 2.000,- per stuk. Per jaar zorgen ze voor een gasrekening, die honderden Euro’s lager is. Zo spaart spouwmuurisolatie tot 30%. Vloerisolatie spaart 10-15%. Het is in een dag geregeld.

Ook een hoog rendement cv–ketel is een prima investering om de gasrekening omlaag te brengen. Heb je nu nog een oude conventionele cv ketel? Dan verlaag je de gasrekening met minstens 25% door de aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Ander nieuws over onderhoud cv ketel

Vergelijk onderhoud cv-ketel

Kijk & Vergelijk alle type contracten onderhoud cv-ketel.
Vergelijk aanbieders op:
Service
Onderhoudsperiode
Hulp bij storing
Prijs en meer
vergelijk contracten


onderhoud cv-ketel: alle informatie

Contract aanvragen

Je weet al wat je nodig hebt? Vraag dan direct een onderhoudscontract cv-ketel aan.

vraag een contract aan

Welk contract past bij jou?

Doe de Koopwijzer onderhoud cv-ketel

Ontvang advies op maat.

Wat is het beste contract voor jou?

Wat kost onderhoud cv-ketel?

Hoe regel je onderhoudscontract?

start de koopwijzer