Onderhoud cv-ketel - alles wat je weten wilt.cv-ketelonderhoud hoe-koop-ik.nl

Info onderhoud cv-ketel

alles op een rij

CV-ketel informatie: alles over de cv-ketel. Onafhankelijk. Hoe-Koop-Ik.nl

Basiskennis over cv-ketel onderhoud. Waarom is het nodig en hoe vaak?
Wat kun je zelf doen?
Soorten cv-onderhoudscontract.
alles over onderhoud cv-ketel

Kijk & Vergelijk

cv-ketel onderhoud

Vergelijk cv-ketels bij hoe-koop-ik.nl Onafhankelijk

Alle typen cv-ketel onderhoudscontract. Vergelijk aanbieders op cv-ketel service, onderhoudsperiode, eigen risico, storingsdienst, prijs en meer.
vergelijk onderhoudscontracten

CV-onderhoudscontract

direct aanvragen

onderhoud cv ketel: onderhoudscontract cv ketel nemen.

Je weet al wat je nodig hebt? Vraag direct een onderhoudscontract aan voor je cv-ketel. Zo laat je de cv-ketel zo goed en veilig mogelijk werken.
direct contract aanvragen

Wat anderen vinden
"Heel handig! Dat was snel uitgezocht en geregeld."
Dhr. van Vliet, Almere

Tip onderhoud-cv

Een goed bijgevulde cv-ketel bespaart tot 10% energie.


Cv-ketel onderhoud: info onderhoudscontract cv, service en prijzen


Cv-ketel onderhoud verlengt de levensduur van je cv-ketel. Maar het heeft nog veel meer voordelen. Met periodiek cv onderhoud voorkom je gevaarlijke situaties, zoals koolmonoxidevergiftiging. Waar moet je op letten bij de keuze van een cv onderhoudscontract? En welke soorten cv-ketel onderhoud zijn er?

Cv-ketel onderhoud: de 6 voordelen

Met een cv onderhoudscontract krijgt je cv-ketel iedere 1 tot 2 jaar onderhoud. voordelen onderhoudscontract cv ketelDe ketel wordt vakkundig nagekeken en opnieuw afgesteld. Als het nodig is worden onderdelen vervangen.

Waarom is cv-ketel onderhoud nodig? De 6 voordelen van cv onderhoud op een rij:

 1. Cv onderhoud verlengt de levensduur van je cv-ketel:
  Door de regelmatige controle kan de installateur snel ingrijpen als er iets mis is. Dat kan grotere reparaties voorkomen.
 2. Meer comfort:
  Cv onderhoud zorgt voor een kleinere kans op storingen. Cv ketel storing? Onderhoud cv ketel info. Onafhan...Is je cv-ketel toch stuk, dan wordt je snel geholpen. Vaak dezelfde dag. Klanten met een onderhoudscontract cv krijgen bij een plotselinge cv-ketel storing voorrang. Een storing kun je meestal dag en nacht melden.
 3. Betrouwbare werking door ketelonderhoud:
  Ketel onderhoud geeft je de zekerheid van warmte en warmwater. Een prettig gevoel.
 4. Je ketel werkt veiliger:
  Een vuile cv-ketel verhoogt de kans op de uitstoot van koolmonoxide. Er zijn zelfs brandverzekeringen die regelmatig onderhoud van de cv-ketel verplichten.
 5. Lagere kosten door cv onderhoud:Onderhoud cv ketel: alle besparingstips op een rij...
  Een cv onderhoudscontract zorgt voor het hoogste rendement en minder energiekosten. Dit kan 10% schelen.
 6. Milieuvriendelijker: 
  Een goed onderhouden cv-ketel is ook goed afgesteld. Daardoor haalt de ketel een hoger rendement. Zo verbruik je tot 10% minder gas.

Onderhoudscontract cv: de soorten

Onderhoud cv ketel: de onderhoudsbeurt van een cv ...Bijna elke cv-ketel installateur heeft wel een eigen fraaie naam voor zijn onderhoudscontract cv. De meeste aanbieders van cv onderhoud bieden 2 of 3 soorten cv-onderhoudscontracten aan.
In de markt zijn er drie soorten onderhoudscontract cv-ketel:

 1. Onderhoudscontract CV Basis:
  Alleen onderhoud: Het contract verzekert je van regelmatig cv ketel onderhoud.
 2. Onderhoudscontract CV Plus:
  Onderhoud en service bij storing, met een eigen risico. Het contract biedt ook hulp bij een storing en kan arbeidsloon van de monteur dekken.
 3. Onderhoudscontract CV Alles-in-1:
  Onderhoud en service bij storing, zonder eigen risico. Het contract dekt altijd kosten voor arbeidsloon en ook de materiaalkosten.
                             CV-onderhoudscontract Basis: soorten cv-onderhouds...CV-onderhoudscontract Plus: soorten cv-onderhoudsc...CV-onderhoudscontract Alles-in-1: soorten cv-onder...

Bekijk de onderhoudscontracten cv-ketel:
Onderhoudscontract cv BASIS
Onderhoudscontract cv PLUS
Onderhoudscontract cv ALLES-in-1

Welk type onderhoud cv-ketel past bij jou?

Het kiezen van het juiste cv-ketel onderhoudscontract is niet moeilijk. Onderhoud cv ketel: besparen op verwarming.Als je maar weet waar je op moet letten. We helpen je graag. Ook bij het kiezen van een aanbieder en het afsluiten van het contract.

De aanbieders hanteren allemaal andere namen en voorwaarden. Dat maakt een juiste keuze lastiger. Daarom is het goed te weten dat contracten voor cv-ketel onderhoud verschillen op de volgende punten:

 • De regelmaat van het cv-onderhoud: elk jaar of 1x per 2 jaar.
 • Eigen risico (bij extra kosten).
 • Kosten van voorrijden.
 • Kosten van uurloon bij reparaties.
 • Kosten van materialen bij reparaties.
 • Bereikbaarheid 24 uur per dag/ 7 dagen per week voor melding storing.
 • Belofte dezelfde dag te worden geholpen bij een cv storing.
 • Bijzondere voorwaarden of uitzonderingen.


Wil je weten welk onderhoudscontract cv het best bij jou past?

Doe de Koopwijzer onderhoud cv-ketel

CV-ketel onderhoud verschillen in cv service

Bij een contract voor cv-ketel onderhoud verschillen de voorwaarden. Persoonlijk resultaat: Onderhoud cv ketel.Bij het ene contract betaal je alleen materiaalkosten, bij het andere betaal je ook arbeidsloon. Betaal je alleen voor onderhoud of ook voor hulp bij cv-ketel storing?

Het onderhoud is bij deze cv-ketel onderhoudscontracten weinig verschillend. Je ketel wordt 1x per jaar of 1x per 2 jaar gecontroleerd, gereinigd en opnieuw afgesteld. De verschillen zitten vooral in de onderhoud cv-ketel bij een plotselinge storing.

Basis cv-ketel onderhoud:CV-onderhoudscontract Basis: soorten cv-onderhouds...
Alleen onderhoud. Je betaalt alles bij een cv storing: arbeidsloon, materiaalkosten en voorrijkosten.


Plus cv-ketel onderhoud:CV-onderhoudscontract Plus: soorten cv-onderhoudsc...

Onderhoud en cv-service bij storing, met een eigen risico. Het dekt niet de materiaalkosten, maar vaak wel de arbeidskosten. Dit laatste kan per aanbieder verschillen. Dit onderhoud cv-ketel contract zit tussen Basis en Alles-in-1 contract in.


Alles-in-1 cv-ketel onderhoud:CV-onderhoudscontract Alles-in-1: soorten cv-onder...

Onderhoud en cv-service bij storing, zonder eigen risico. Je hebt geen kosten bij een cv-ketel storing. Arbeidsloon en materiaalkosten voor onderdelen die vervangen moeten worden, zijn dan gedekt.


Contracten voor cv-ketel onderhoud verschillen niet alleen in prijs. Maar ook in wat je voor cv-service krijgt:Vloerisolatie let op!!

 • Word je bij een storing gegarandeerd dezelfde dag geholpen?
 • Is het bedrijf ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar?
 • Zijn alle kosten bij reparatie, zoals arbeidsloon en materiaalkosten gedekt?
 • Hoe vaak krijgt je cv-ketel onderhoud: 1x per jaar of 1x per 2 jaar?

Voor een vast bedrag per maand heb je de zekerheid dat je cv-ketel wordt geïnspecteerd en onderhouden. Bovendien kun je terugvallen op de cv-service als je een storing krijgt. De details kunnen beslissend zijn voor je keuze. Waar moet je zeker op letten bij het kiezen van een cv-onderhoudscontract?
Lees de 8 valkuilen over cv-onderhoudscontracten

Cv-ketel inspectie

De meeste aanbieders van een cv-ketel onderhoudscontract inspecteren de cv-ketel voor het sluiten van het onderhoudscontract. Tips cv ketel onderhoud. Hoe-koop-ik.nl Onafhankel...

Deze inspectie, ook wel Ketelcheck genoemd, is meestal gratis, als je kunt laten zien dat de ketel in de afgelopen 2 jaar onderhoud heeft gehad. Als dat niet het geval is, vraagt de aanbieder een eenmalige vergoeding. In de Kijk & Vergelijk cv-ketel onderhoud kun je de verschillen van aanbieders zien.

Onderhoud van een nieuwe cv-ketel

Ook voor een nieuwe cv ketel is een cv-ketel onderhoudscontract belangrijk. Want ook een nieuwe cv-ketel moet regelmatig worden onderhouden. Dat kan veel problemen voorkomen. Denk daarbij aan veiligheid, zuinigheid en levensduur.

Onderhoud is ook van belang voor je fabrieksgarantie (meestal 2 jaar geldig). Als je aanspraak wilt maken op die fabrieksgarantie, wordt meestal gevraagd naar een bewijs van onderhoud. Dit geldt ook voor de vaak veel langere garantie op onderdelen van je ketel. Op een warmtewisselaar wordt 12 tot 15 jaar garantie gegeven. Lees de garantiebepalingen goed na.

Cv ketel bijvullen en cv ketel ontluchten. Alles o...Wat je zelf kunt doen aan onderhoud cv is zelf regelmatig de cv-ketel bijvullen en ontluchten.
Hoe gaat cv-ketel bijvullen?
Hoe gaat cv-ketel ontluchten?

Onderhoud cv-ketel in huurwoning

Als je een woning huurt wordt het onderhoud van je cv ketel, als het goed is, geregeld door je verhuurder. Deze is de eigenaar van het toestel en verantwoordelijk voor onderhoud cv-ketel en onderhoud. Voor jou is een cv-ketel onderhoudscontract dan niet van toepassing. Lees dit na in je huurcontract.

Kosten onderhoud cv-ketel

De contracten voor onderhoud cv-ketel kunnen onderling flink verschillen.onderhoud cv ketel wat kost een onderhoudscontract... Kijk goed naar de details. Wat is er in het onderhoudsabonnement cv-ketel inbegrepen?

Kosten onderhoud cv-ketel per type contract:

 • Cv-ketel onderhoudscontract Basis is ongeveer € 7 per maand.
 • Cv-ketel onderhoudscontract Plus varieert tussen € 9 en € 11 per maand.
 • Cv-ketel onderhoudscontract Alles-in-1 start vanaf ongeveer € 12 per maand.


Let op wat je precies krijgt voor dat bedrag. Bepaal eerst wat je zelf belangrijk vindt. Doe de Koopwijzer onderhoud cv-ketel en ontdek welk cv-onderhoudscontract het best bij je past.

Kosten cv onderhoud bij storing

Als je te maken krijgt met een cv-ketel storing, welke kosten moet je dan zelf betalen? Storing cv ketelDat verschilt per type contract voor onderhoud cv-ketel.

Let in de voorwaarden van het servicecontract cv-ketel op de volgende kostenposten:

 • Kosten voor het voorrijden.
 • Kosten voor materiaal en onderdelen bij een reparatie.
 • Kosten voor het uurloon bij een reparatie.
 • Extra kosten voor onderhoud.


Wil je alles weten over de kosten van onderhoud cv-ketel?

Bekijk kosten cv-ketel onderhoudscontract

Hoe kies je beste onderhoud cv-ketel?

Cv-ketel onderhoud kies je niet zomaar. Hoe kies je onderhoudscontract cv ketel?Je cv-ketel gaat meer dan 10 jaar mee. Je kunt je goed voorbereiden op het afsluiten van zo’n onderhoud cv-ketel contract. Stel jezelf de juiste vragen en weet je wat je koopt.

Onderhoud cv-ketel kizen in 6 stappen:

 • Stap 1: Voorbereiden

Om je voor te bereiden op een cv onderhoudscontrac is het handig vast op te zoeken: Welk merk en type cv-ketel heb je? Hoe oud is je cv-ketel?

 • Stap 2: Stel jezelf de juiste vragen

Vind uit welk type onderhoudscontract  jij nodig hebt. Stel jezelf de juiste vragen. Die staan al in de Koopwijzer onderhoud cv-ketel. Je ziet direct welk type cv-ketel onderhoudscontract het beste bij jouw situatie en wensen past.

 • Stap 3: Vergelijk de aanbieders onderhoud cv-ketel

Het type onderhoud cv-ketel dat het best bij jou past, wordt waarschijnlijk geleverd door meerdere aanbieders. Bij ons kun je de contracten eenvoudig vergelijken in de Kijk & Vergelijk cv-ketel onderhoud. Let daarbij extra op de punten die jij belangrijk vindt.

 • Stap 4: Keuze maken contract voor onderhoud cv-ketel

Als je de aanbieders hebt vergeleken, ben je al dicht bij het afsluiten van een onderhoud cv-ketel contract voor je cv-ketel. Als je weet bij welke aanbieder je het wilt afsluiten, vul je het formulier. Daarmee sluit je meteen het cv-ketel onderhoudscontract af bij die aanbieder.

 • Stap 5: Onderhoud cv-ketel contract nalezen

De aanbieder van jouw keuze zal je het contract opsturen, met de voorwaarden erbij. Lees het zorgvuldig na. Omdat je koopt op afstand, is in de wet geregeld dat je 7 werkdagen bedenktijd hebt. Binnen die termijn kun je aangeven dat je afziet van het contract. Dat is geheel kosteloos.

 • Stap 6: De inspectiebeurt cv-ketel

De aanbieder van het onderhoud cv-ketel contract zal bij je thuis langskomen voor een eerste onderhoudsbeurt of inspectiebeurt, afhankelijk van de leeftijd van je cv-ketel. Dit staat vermeld in de voorwaarden die bij het contract zitten. De aanbieder zal regelmatig langskomen voor het onderhoud van je cv-ketel. Dat kan 1x per jaar, 1x per 2 jaar, of nog anders zijn, afhankelijk van de keuze die je zelf gemaakt hebt.
Lees alles over de onderhoudsbeurt cv

Kies een erkende cv-installateur voor onderhoud

Onderhoud cv ketel nodig? Wat is de beste keuze? H...Als je weet welk type onderhoudscontract cv het best bij jou past, hoe vind je dan een goede cv-installateur voor ketel onderhoud? Dat is niet moeilijk.
Als je de Koopwijzer onderhoud cv-ketel hebt gedaan, krijg je aanbieders te zien die dit type onderhoudscontract aanbieden in jouw woonplaats. Je kunt deze vergelijken en direct je cv-ketel onderhoudscontract afsluiten.

Deze installateurs zijn erkende installateurs en lid van Uneto-VNI. Dan weet je dat ze goed geschoold zijn en de laatste kennis hebben over cv-ketels en cv onderhoud.

Cv-ketel onderhoud vergelijken

Het vergelijken van cv-ketel onderhoudscontracten is eenvoudig. vergelijk onderhoudscontracten cv ketelWant in de Kijk & Vergelijk cv-ketel onderhoud staan de typen cv-ketel onderhoudscontracten op een rij. Daar kun je snel zien welke kosten gedekt zijn. Vergelijk aanbieders van onderhoud cv-ketel op onderhoudsperiode, eigen risico, storingsdienst, prijs en meer.

Kijk & Vergelijk cv-ketel onderhoud
Daarom:

 • Onafhankelijk
  alle typen cv-ketel contracten
 • Complete info
  bespaar uitzoektijd
 • Advies voor jou
  met de Koopwijzer
 • Kijk en Vergelijk
  onderhoudscontracten
 • Snel en gemakkelijk
  vraag direct contract aan