Onderhoud cv-ketel - alles wat je weten wilt.cv-ketelonderhoud hoe-koop-ik.nl

Cv-ketel onderhoud

nieuws en trends

Onderhoud cv ketel nieuws. Onafhankelijk info van hoe-koop-ik.nl

Het laatste nieuws over cv-ketel onderhoud en de nieuwste cv-ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer cv-onderhoud

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste cv-onderhoud nieuws

Zomer? Tijd voor de cv-ketel!

In de zomer halen we warmte liever van de zon. Maar de moderne cv ketel is het hele jaar actief, als warmwaterbron. Een beetje meer aandacht lijkt op zijn plaats. Zonnepanelen leveren niet alleen energie in de zom...

De Cv-ketel, een vergeten huisgenoot

De Cv-ketel is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar stand-by. In de winter valt hij op omdat hij zorgt voor een warm huis.  Maar het hele jaar is hij actief als warmwaterbron.
Uit onderzoek blijkt dat hij helaas maar weinig aandacht krijgt. In de meeste huishoudens begint de waardering pas als hij stuk is. Dan merk je hoe belangrijk hij is voor comfortabel wonen.

Onderhoud cv ketel belangrijk

De moderne cv-ketel is een Hoog Rendement cv-ketel. Dat betekent dat hij zuinig omgaat met gas. Vergeleken met een traditionele cv ketel kan dat 20-25% schelen op het gasverbruik. Dat tikt positief door in de maandlasten. Zo verdient een nieuwe cv ketel zich snel terug. Vaak al binnen 4 tot 5 jaar.
Om die prestaties te blijven halen is cv ketel onderhoud van belang.

Onderhoud in de zomer dubbel-slim

In de winter valt 1 op de 3 cv ketels uit. Installateurs maken dan overuren. Niet in de zomer. Dat is daarom het ideale moment om cv ketel onderhoud te laten doen.
Je bent snel aan de beurt en de installateur heeft tijd om alles perfect uit te voeren. Heb je nog geen contract voor cv ketel onderhoud? Kies een contract dat bij jouw situatie past.

Stappen naar het juiste onderhoudscontract cv ketel

Stap 1: voorbereiden
Zoek eerst op welk merk en type cv ketel je hebt. Ook de leeftijd van je cv ketel moet je weten.

Stap 2: jouw wensen
Stel je jezelf de juiste vragen. Wij hebben die voor je op een rij gezet in de Koopwijzer onderhoud cv ketel. Je ziet dan direct welk type cv ketel onderhoudscontract het best aansluit bij jouw situatie.

Stap 3: Vergelijk
Het type onderhoudscontract dat het best bij jou past, wordt meestal geleverd door meerdere aanbieders. Bij ons kun je de contracten eenvoudig vergelijken in de Kijk & Vergelijk cv ketel onderhoud. Let daarbij extra op de punten die jij belangrijk vindt.

Stap 4: Kies
Je bent nu al dicht bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je cv ketel. Vul het formulier in op de website. Daarmee sluit je meteen het cv ketel onderhoudscontract af bij die aanbieder.

Stap 5: Cv onderhoudscontract nalezen
Lees het contract en de voorwaarden nogmaals goed door. Omdat je koopt op afstand, is in de wet geregeld dat je 7 werkdagen bedenktijd hebt. Binnen die termijn kun je aangeven dat je afziet van het contract. Dat is geheel kosteloos.

Stap 6: De inspectiebeurt cv ketel
Je cv ketel krijgt eerst een inspectiebeurt. Dit kan mede afhankelijk zijn van de leeftijd van je cv ketel. Dit staat vermeld in de voorwaarden. De installateur zal regelmatig onderhoud doen aan je cv ketel. Of dat jaarlijks is, 1 maal per 2 jaar, of nog anders, is afhankelijk van de keuze die je zelf maakt.

Welk type onderhoudscontract heb jij nodig?
Doe de Koopwijzer onderhoud cv ketel. Zo zie je direct welk type onderhoudscontract het beste bij jouw situatie en wensen past.

Meer onderhoud cv ketel nieuws

Vergelijk onderhoud cv-ketel

Kijk & Vergelijk alle type contracten onderhoud cv-ketel.
Vergelijk aanbieders op:
Service
Onderhoudsperiode
Hulp bij storing
Prijs en meer
vergelijk contracten


onderhoud cv-ketel: alle informatie

Contract aanvragen

Je weet al wat je nodig hebt? Vraag dan direct een onderhoudscontract cv-ketel aan.

vraag een contract aan

Welk contract past bij jou?

Doe de Koopwijzer onderhoud cv-ketel

Ontvang advies op maat.

Wat is het beste contract voor jou?

Wat kost onderhoud cv-ketel?

Hoe regel je onderhoudscontract?

start de koopwijzer