Energie vergelijken - alles wat je weten wilt.energie vergelijken hoe-koop-ik.nl

Energie vergelijken

nieuws en trends

Nieuws over energieprijzen vergelijken. Alle informatie over energie vergelijken bij hoe-koop-ik.nl.

Het laatste nieuws over energie vergelijken en de ontwikkelingen op energie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer energie vergelijken

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees nieuws energie vergelijken

Energie vergelijken: jouw grootste besparing!

Besparen op elektriciteit door energie vergelijken...Veel mensen die willen besparen op de vaste lasten, zijn in januari overgestapt naar een andere zorgverzekeraar. Anderen zoeken een goedkopere autoverzekering of stappen over naar een andere supermarkt. Of vergelijken dagenlang vliegprijzen voor de zomervakantie.

Dan zien ze de grootste besparing over het hoofd: energieprijzen vergelijken en overstappen op een andere energieleverancier. Dat kan € 400 tot € 500 opleveren!


De premies van zorgverzekeraars vergelijken en overstappen naar een andere zorgverzekering kan alleen per 1 januari van elk jaar. Bij energieleveranciers kun je zelf bepalen wanneer je wilt overstappen. Zeker als je nog nooit bent overgestapt naar een andere energieleverancier.

Speciale actietarieven voor energie vergelijken

Energie vergelijken bespaart honderden euro's. All...Energie vergelijken is gratis en heel eenvoudig met hoe-koop-ik.nl. Overstappen kan op korte termijn veel geld opleveren. Als je eerst de prijzen vergelijkt, kun je nog goedkoper uit zijn omdat je kunt profiteren van speciale actietarieven.

Profiteer van concurrentie
Er zijn meer dan 30 energieleveranciers in Nederland. Die willen voortdurend nieuwe klanten hebben. Op speciale websites, om energieprijzen te vergelijken, concurreren ze met scherpe aanbiedingen. Jij als consument kunt van deze concurrentie profiteren. Het enige dat je hoeft te doen is energieprijzen vergelijken, voordat je overstapt naar een andere energieleverancier.

Let op einde contract bij energie vergelijken
Als je al eerder bent overgestapt, dan moet je even goed kijken naar jouw contract met de energieleverancier. Daar staat op hoe lang het contract geldt. Enige tijd voor die datum kun je dan energieprijzen vergelijken om te kunnen overstappen.

Nog nooit overgestapt?
Ben je nog nooit overgestapt, dan ben je niet gebonden aan een contract-termijn. Je hebt waarschijnlijk een contract waarbij de prijzen voor gas en elektriciteit tweemaal per jaar worden aangepast, op 1 januari en 1 juli. Wie nog nooit is overgestapt, kan de grootste besparing bereiken door over te stappen naar een andere energieleverancier. Het hangt natuurlijk af van je energieverbruik, maar je kunt tot wel € 500 besparen met je overstap. Een gemiddeld huishouden bespaart € 425 per jaar.

Energie vergelijken is gemakkelijk

Energie vergelijken: welk soort energie? laagste p...Energie vergelijken is helemaal niet ingewikkeld. Je gaat naar de Koopwijzer energie vergelijken en je vergelijkt de energiebedrijven bijvoorbeeld op laagste prijs. Bij hoe-koop-ik.nl kun je ook naar andere eigenschappen kijken die jij belangrijk vindt. Gewoon filteren. Je kunt filteren op prijs, zekerheid, looptijd van het contract of duurzaamheid.
Vergelijk energie met de energiewijzer en je vindt de juiste aanbieder vanzelf.

Steeds meer energie overstappers

Jaarlijks stappen veel huishoudens over op een andere energieleverancier. Vorig jaar waren dat er bijna 850.000. Het gaat dan ook heel makkelijk. De nieuwe energieleverancier regelt alles voor je. Met de Koopwijzer energievergelijken ontdek je snel welke energie het best bij jou past.

Let op de looptijd
Als je energieprijzen gaat vergelijken, let dan op de looptijd van het aangeboden contract. Er zijn 1-jarige contracten, met het voordeel dat je na een jaar alweer kunt zoeken naar een andere energieleverancier. Je kunt ook denken aan een energiecontract dat voor meerdere jaren een vaste prijs garandeert.

Bekijk direct de aanbiedingen van energieleveranciersMeer nieuws over energie vergelijken

Welke energie past bij jou?

Doe de Koopwijzer energie vergelijken!
• Energie advies op maat
• Ontdek je voorkeur:
   prijs, groen of zekerheid?
• Check je besparing in €
• Vind jouw leverancier
start de koopwijzer

Actueel & laagste prijs

Energie vergelijken?
Bij hoe-koop-ik.nl:
Alle energieleveranciers
   vergelijken
Laagste energieprijzen
Vergelijk energie op soort
Onafhankelijk vergelijken
Objectief

Energie vergelijken

Alle energieleveranciers vergelijken
Vergelijk energie op:
• Laagste prijs
• Groenste product
• Meeste prijszekerheid
Vergelijk energie


energie vergelijken: alle informatie