Alles wat je weten wilt. Onafhankelijk.                                                                                                              GRATIS meerdere offertes

Energieadvies woning

info & tips

Energieadvies woning

Energieadvies voor je huis. Info en advies energie. Onafhankelijk. Energieadvies geeft besparing voor je huis en het milieu

Energieadvies


Energieadvies is een officiële bepaling van hoe zuinig je huis is. Een energieadviseur is speciaal opgeleid om  energieadvies te geven. Het energieadvies wordt ook wel 'Energie Informatie over energie vergelijken. Hoe kun je en...Prestatie Advies' genoemd. Een huis dat bij een energieadvies goed uit de bus komt, krijgt een goed energielabel.


Bij een energieadvies wordt bepaald met welke maatregelen energie bespaard kan worden. Met spouwmuurisolatie bijvoorbeeld, of vloerisolatie. Ook voor het aanvragen van subsidie, voor isolatie, of het plaatsen van een zonnepaneel, is een officieel energieadvies nodig.

Je kunt een energieadvies krijgen van een bedrijf dat zich specialiseert in het geven van energieadvies. Vaak heeft je energieleverancier ook adviseurs in dienst die een energieadvies kunnen opmaken. Met een energieadvies zie je op welke punten je op energie kunt besparen in huis. Een energieadvies analyseert je energieverbruik en geeft advies voor maatregelen. Na een energieadvies kan er een energielabel aan je huis worden toegekend.

Als je je huis wilt verkopen, kan de koper eisen dat er een energieadvies is opgemaakt. Met een goed energieadvies ligt je woning beter in de markt. Ook eigenaren van huurwoningen laten tegenwoordig vaak energieadvies opmaken.

Zonder energieadvies of energielabel mag een eigenaar minder huur vragen voor de woning. Als je een lagere energierekening wilt, dan is het verstandig om te starten met een professioneel energieadvies.

Gratis energieadvies

Energie vergelijken kun je op laagste prijs, soort...Zien wat je kunt besparen op je energiekosten? De Koopwijzer energie vergelijken helpt je om te bepalen wat jij belangrijk vindt bij het energie vergelijken.

Start energie vergelijken en bespaar tot € 500 op je gas en stroomkosten. Alle energieleveranciers vergelijken bij hoe-koop-ik.nl. Actueel en onafhankelijk.

start Energie Vergelijken

Daarom:

 • Onafhankelijk
  objectieve informatie
 • Complete info
  bespaar uitzoektijd
 • Advies voor jou
  met de Koopwijzer
 • Kijk en Vergelijk
  helpt je met kiezen
 • Gratis offertes
  van ervaren bedrijven