Alles wat je weten wilt. Onafhankelijk.                                                                                                              GRATIS meerdere offertes

Landelijke campagne

overheid

Landelijke campagne

"Energie besparen doe je nu" is een landelijke campagne van de overheid. Bekijk de 7 redenen voor energie besparen doe je nu.

Energie besparen doe je nu


Energie besparen doe je nu is een landelijke campagne van de overheid. Juist nu is energie besparen interessant.
Het kost minder dan je denkt, levert meer op dan je spaarrekening en er is subsidie. Bovendien profiteert het milieu ook.
Energie besparen doe je nu om 7 redenen

Voor veel huizenbezitters is energie besparen een jaren '70 idee. Maar de tijd van dikke truien, wollen sokken en tochtband ligt ver achter ons. Met moderne technieken en materialen maak je jouw huis energiezuinig. En energie besparen doe je nu niet meer alleen voor het milieu. Wat zijn de hoofdredenen om energie besparen nu te gaan doen?

Energie besparen doe je nu: het levert meer op dan sparen

Besparing isolatie. Hoeveel bespaart isolatie? Ona...Je huis energiezuinig maken kost geld. Die investering verdien je snel terug en levert veel meer op dan een spaarrekening. Spouwmuurisolatie heb je bijvoorbeeld al in 3 tot 4 jaar terugverdiend. Zo bespaar je bijvoorbeeld elk jaar € 550 als je de muren van een 2-onder-1 kap woning isoleert. Omgerekend levert het een rendement op van bijna 12%. Dakisolatie bespaart voor dit huis jaarlijks nog meer, zo’n € 700 op je gasrekening. Daar kan geen spaarrekening tegen op.

Energie besparen doe je nu: meer wooncomfort

Isolatie voor je huis. Onafhankelijke isolatie inf..."Had ik het maar eerder gedaan", dat zeggen veel huiseigenaren, die hun huis hebben laten isoleren. Door isolatie voelt je huis veel comfortabeler. Koude luchtstromen en tocht zijn weg. Je merkt het direct, je huis voelt aangenamer.

Dat geldt niet alleen voor spouwmuurisolatie en dakisolatie. Juist vloerisolatie is een echte comfort maatregel. De temperatuur van de vloer stijgt met 3 tot 4 graden. Dat voel je direct. In de winter is het aangenaam warm in huis. In de zomer houdt de isolatie de warmte juist buiten. Zo profiteer je in alle seizoenen van vloerisolatie.

Energie besparen doe je nu: je woont gezonder

Steeds meer mensen hebben last van allergieën. Die worden vaak veroorzaakt door een ongezond binnenklimaat in huis. Vanuit de kruipruimte komt optrekkend vocht en schimmel de woning in. Vloerisolatie of isolatie van de kruipruimte helpt vocht en tocht verminderen. De luchtkwaliteit in huis gaat direct omhoog.

Isoleren en besparen doe je nu: slechts 6% BTW

30% besparing op gas met dakisolatie. Onafhankelij...De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen als woningisolatie. Daarom is er ook in 2018 een verlaagd tarief voor de BTW op isolatie. Het lagere BTW-tarief is een vorm van subsidie voor isolatie. Een unieke kans om extra voordelig isolatie te nemen. Ook zijn er provinciale en gemeentelijke regelingen voor subsidie isolatie.

Voor de komende jaren wordt geen landelijke subsidie isolatie verwacht. Woningisolatie heeft eigenlijk geen subsidie nodig. De maatregelen verdien je snel terug. Meestal al binnen 3 tot 5 jaar.
Lees alles over isolatie subsidie

Energie besparen doe je nu: je huis wordt meer waard

Investeren in energie besparen verhoogt de waarde van je huis. Zo heb je ook op de lange termijn een voordeel. Door isolatie verbetert het energielabel van je woning. Een huis met lagere maandlasten is voor een koper interessanter.

Energie besparen doe je nu: het is goedkoper dan je denkt

Onderzoek laat zien dat huiseigenaren de kosten van isolatie veel te hoog inschatten. Maar isolatie is goedkoper dan je denkt. De muren van een tussenwoning zijn al geïsoleerd voor minder dan € 1.000. Vloerisolatie kost ongeveer € 1.500.
Lees alles over de isolatie prijs

En komt het budgettair niet helemaal uit? Overweeg dan de duurzaamheidlening. Daarmee kun je tegen zeer gunstige voorwaarden geld lenen om je huis te isoleren. Dit kun je navragen bij je gemeente.

Energie besparen doe je nu: je helpt het milieu

Cv ketel en CO2. Welke cv ketel is zuinig? Welke c...Door isolatie van je woning gebruik je veel minder gas. Daardoor verlaag je de uitstoot van CO2. Dat is goed nieuws voor het milieu en ook een goede reden om nu aan energie besparen te doen.

Waar begin je met energie besparen?

Woon je in een huis dat nog geen isolatie heeft? Voor ieder huis is de volgorde van isoleren anders. Bijvoorbeeld om een probleem met vocht in de kruipruimte op te lossen. In bijna alle gevallen is spouwmuurisolatie de eerste stap. Het wordt vaak gecombineerd met dubbel glas. Daarna is dakisolatie een goede keuze. Tot slot kun je vloerisolatie overwegen. Hieronder zie je een voorbeeldwoning met berekeningen van kosten en besparingen voor alle soorten isolatie.

Energiezuinig wonen kost minder en levert meer op dan je denkt. Het is een slimme investering, die meer oplevert dan je spaarrente. Er is geen reden te bedenken om het uit te stellen: Energie besparen doe je nu.
Landelijke campagne Energie besparen doe je nu. Ho...

Lees alles over energie besparen

Welke isolatie zoek je?

vraag GRATIS meerdere offertes aan

Isolatie levert veel voordeel en comfort op. Ook voor jouw huis! Vraag meerdere offertes aan. Gratis en vrijblijvend. Zo kun je goed de adviezen en isolatie kosten vergelijken. En maak je de juiste keuze.

Spouwmuurisolatie

vraag meerdere offertes aan

OIsoleren van de spouwmuren. Welk soort isolatie be...ntvang met 1 aanvraag meerdere offertes voor spouwmuurisolatie. Gratis en vrijblijvend.
Vergelijk en bespaar.

Vraag offertes aan

Dakisolatie

vraag meerdere offertes aan

ODakisolatie advies van hoe-koop-ik.nlOnafhankelij...ntvang met 1 aanvraag meerdere offertes voor dakisolatie.
Gratis en vrijblijvend
. Vergelijk en bespaar.

vraag offertes aan

Vloerisolatie

vraag meerdere offertes aan

OVloerisolatie. Alle soorten isolatie vergelijken. ...ntvang met 1 aanvraag meerdere offertes voor vloerisolatie.
Gratis en vrijblijvend
.
Vergelijk en bespaar.

vraag offertes aan

Kruipruimte isolatie

vraag meerdere offertes aan

OIsoleren van de kruipruimte. Welk soort isolatie b...ntvang met 1 aanvraag meerdere offertes voor kruipruimte isolatie.
Gratis en vrijblijvend. Vergelijk en bespaar.

vraag offertes aan

Dubbel glas

vraag meerdere offertes aan

Dubbel glas voor jouw huis? Alles over dubbel glas: de besparingen, kosten en soorten. Doe de Koopwijzer dubbel glas. Onafhankelijk info hoe-koop-ik.nl

Ontvang met 1 aanvraag meerdere offertes voor dubbel glas.
Gratis en vrijblijvend.
Vergelijk en bespaar.

vraag offertes aan

Tip isolatie

landelijke subsidie

Besparing isolatie. Hoeveel bespaart isolatie? Onafhankelijke isolatie info van hoe-koop-ik.nl

Profiteer nu van de landelijke isolatie subsidie! Vraag vandaag offertes aan en bespaar tot 30% extra!

Daarom:

 • Onafhankelijk
  objectieve informatie
 • Complete info
  bespaar uitzoektijd
 • Advies voor jou
  met de Koopwijzer
 • Kijk en Vergelijk
  helpt je met kiezen
 • Gratis offertes
  van ervaren bedrijven