CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Beste koop cv ketel 2012?

Wat is de beste koop cv ketel? Cv ketels worden niet zo vaak getest. Er is een test geweest in 2007 en in 2009 door de Consumentenbond. In 20111 en 2012 is er (nog) geen grote cv ketel test gedaan door de Consumentenbond. Er is geen HR ketel die zich als enige ‘beste cv ketel 2011’ mag noemen. Cv ketel kopen, huren of leasen? Wat is de beste k...

Beste uit de Test
De Consumentenbond test eens per twee jaar een aantal cv ketels. In die cv-ketel test wordt onder meer gelet op: bedieningsgemak, prestaties en energieverbruik. In de laatste test werden 14 cv ketels getest. Hierbij is de puntentelling van de eerdere cv ketel tests aangepast. Als een cv ketel een 7,5 scoort of meer, mag hij zich 'Beste uit de Test' noemen. De top 5 cv ketels mogen zich allemaal 'Beste uit de Test' noemen. Daarmee geeft de Consumentenbond aan dat de cv ketel een prima kwaliteitskeuze is. Dit waren de toppers: Atag A244EC, Remeha Calenta 28c, Nefit ProLine HRC 24/CW4, Itho Kli-max2 HR24 CW4 en Bosch Compact 4.

Installatiekosten cv ketel
Geen enkele verwarmingsketel is ook de 'beste koop', volgens de Consumentenbond. Dat komt omdat bij ‘de beste koop’ de prijs van het product een grote rol speelt. Een cv ketel wordt geïnstalleerd aan een consument verkocht. De totale cv ketel kosten bestaan uit de kosten voor installatie en de prijs van de cv ketel. De cv ketel kosten bestaan uit de prijs van de cv ketel EN de kosten voor de cv installatie. Die cv ketel installatiekosten verschillen sterk per woning en kunnen 40-50% uitmaken van het totaalbedrag. Daardoor is de prijs/prestatie van de cv ketel niet duidelijk. De toekenning van ‘beste koop cv ketel’ was daarom niet mogelijk.

Beste cv ketel 2012?
De laatste grotere test is gedaan in 2009. Het is het nog niet bekend of er in 2012 een cv ketel test zal worden uitgevoerd door de Consumentenbond. Er is dan ook geen cv ketel zich de ‘beste cv ketel 2012’ mag noemen.

Meer cv ketel nieuws

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie