cv ketel - Alles wat je weten wilt. Onafhankelijk.                                                                                              GRATIS meerdere offertes

Beste cv ketel

uit de cv ketel test

Cv ketel kopen, huren of leasen? Wat is de beste keuze voor jou?

Wat is de beste cv ketel? Cv ketels worden niet zo vaak getest. KIWA Nederland beoordeelt onafhankelijk alle cv ketels op o.a. warmte- en warmwater prestaties.
De Consumentenbond heeft in 2013 de laatste cv ketel test gedaan, met de best geteste cv ketels.

Populaire zoektermen

Andere bezoekers van hoe-koop-ik.nl zochten op:

1. Beste cv ketel 2014
2. Beste cv ketel 2013
3. Beste koop cv ketel 2013
4. CV ketel test 2014
5. Beste HR ketel

Share |   

Volg ons ook op


cv-ketel-blog

Of lees het laatste cv-ketel nieuws

Beste cv ketel 2013 volgens de Consumentenbond


De Consumentenbond test jaarlijks een aantal cv ketels. In de test wordt onder meer gelet op: bedieningsgemak, prestaties en energieverbruik. Er is een test geweest in 2006, 2009, 2011 en 2012. De allerlaatste cv ketel test is van september 2013. In deze test zijn slechts 3 cv ketels getest. De resulaten van de verschillende jaren worden gecombineerd in de eind ranglijst. In totaal zijn er 20 cv ketels getest.

Beste cv ketel voor jou

Wil je weten wat de beste cv ketel is voor jou? Doe dan de cv ketel Koopwijzer.

Doe de cv ketel Koopwijzer

 

Beste cv ketel uit de Consumentenbond cv ketel test

Beste cv ketel 2011 uit de cv ketel test

De Consumentenbond heeft in september de cv ketel test 2013 bekend gemaakt. Daarvan zie je hieronder de top 5 beste cv ketels. De top 3 cv ketels mogen zich allemaal 'Beste uit de Test' noemen. Daarmee geeft de Consumentenbond aan dat de cv ketel een prima kwaliteitskeuze is. Twee van deze cv ketels hebben het cijfer 8,1 gehaald.

Geen enkele verwarmingsketel is ook de 'beste koop', volgens de Consumentenbond. Dat komt omdat bij ‘de beste koop’ de prijs van het product een grote rol speelt. Een cv ketel wordt geïnstalleerd aan een consument verkocht.
De totale cv ketel kosten bestaan uit de kosten voor installatie en de prijs van de cv ketel. Daardoor is de prijs/prestatie van de cv ketel niet duidelijk. De toekenning van ‘beste koop cv ketel’ was daarom niet mogelijk.

Top 5 beste cv ketel

#1 INTERGAS Kombi Kompakt HReco 36
"Beste uit de Test": Score 8,1

Deze HR combiketel is ’Beste uit de Test’ in de cv ketel test 2013 van de Consumentenbond. Deze verwarmingsketel zorgt voor verwarming (26 kW) en warmwater (CW5). Deze cv ketel heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wil je meer weten over deze ‘best geteste’ cv ketel?
Lees alles over de Intergas Kombi Kompakt HReco

#2 ATAG E325EC
"Beste uit de Test": Score 8,1

Deze ATAG  is de tweede cv ketel, die zich ‘Beste uit de Test’ mag noemen in de cv ketel test van de Consumentenbond. Het gaat om het type E325EC. Deze combiketel heeft een jaarrendement op warmwater van bijna 103%. Binnen 6 minuten is een bad van 100 liter vol. Wil je meer weten over deze ‘best geteste’ cv ketel?
Lees alles over de Atag E325EC

#3 VAILLANT Ecotec plus VHR 25-30/5-5
"Beste uit de Test": Score 8,0

Deze cv ketel ontving de op één na hoogste score in de cv ketel test van de Consumentenbond. De VAILLANT Ecotec plus is een combiketel. Hij zorgt voor verwarming (25 kW) en warmwater (CW4). Een bad van 100 liter is in 7 minuten vol. Wil je meer weten over deze best geteste cv ketel?
Lees alles over de Vaillant Ecotec plus VHR 25-30/5-5

#4 REMEHA Calenta 40C
Score 7,9

Deze HR combiketel van Remeha is op een gedeeld 4e plek geëindigd in de cv ketel test 2013 van de Consumentenbond. Deze 28kW CW5 ketel zorgt niet alleen voor verwarming (34 kW) maar ook voor warmwater, met een jaarrendement van ruim 92%. Binnen 5 minuten is een bad van 100 liter vol. Gelijktijdig gebruik van 2 warmwater kranen is beperkt mogelijk. Meer weten?
Lees alles over de Remeha Calenta 40C

#5 ATAG A244EC
Score 7,9

Deze HR combiketel van Atag is getest in 2009 en kwam toen als "Beste uit de test". De cv ketel zorgt voor verwarming (21kW) en warmwater (CW4). Binnen 7 minuten is een bad van 100 liter vol. Het jaarrendement op warmwater is 96%. Wil je meer weten over deze cv ketel?
Lees alles over de Atag A244EC

Naast deze top 5 beste cv ketel hebben de volgende cv ketels ook een plaats in de de cv ketel test 2013.
Op de 6e plaats: Remeha Tzerra 28cCW4
Op de 7e plaats: Vaillant Ecotec classic VHR CW 4/5-3
Op de 8e plaats: Remeha Calenta 28c CW4
Op de 9e plaats: Itho Daalderop BaseCube 24/35 16L
Op de 10e plaats: Nefit Proline HRC 24 CW4

Beste cv ketel 2013

In september 2013 is er een cv ketel test gedaan door de Consumentenbond. Daarbij zijn ook resultaten gebruikt van cv ketels die getest zijn in 2011 en 2012 en de jaren daarvoor. Dat was toen een kleine update van de cv ketel test uit 2009.
In de cv ketel test van 2013 zijn 3 nieuwe cv ketels getest. In de cv ketel test van 2012 zijn in totaal 9 nieuwe cv ketels getest. De resultaten zijn samengevoegd met de resultaten uit 2009 en uit 2011. Daarnaast heeft de Consumentenbond de puntentelling van de eerdere cv ketel tests aangepast.
Alleen de top 3 best geteste cv ketels, mag zich 'Beste uit de Test' noemen. Daarom zijn er nu drie cv ketels die zich beste cv ketel mogen noemen. Dat geeft aan dat die cv ketel een prima keuze is. Er is geen HR ketel die zich als enige ‘beste koop cv ketel 2013’ mag noemen.

De beste cv ketels vergelijken kun je in de Kijk & Vergelijk cv ketels. Vergelijk de beste cv ketels op prestaties, garantie, prijs en meer.

Beste cv ketel vergelijkenBeste cv ketel 2014 test

De Consumentenbond test bijna elk jaar een aantal cv ketels. De laatste cv ketel test is van september 2013. Toen heeft de Consumentenbond een kleine aanvullende cv ketel test gedaan. De resultaten zijn samengevoegd met die van de cv ketel test 2012.
Er zijn nu 3 cv ketels die zich een jaar lang ‘beste cv ketel 2013’ of ‘beste hr ketel 2013’ mogen noemen. De resultaten van de cv ketel test 2014 worden verwacht in november 2014.

Wil je weten wat de beste cv ketel is voor jou? En wat deze kost?
Doe de cv ketel Koopwijzer

Beste cv ketel? Vraag offertes aan Cv ketel offertes. Gratis en vrijblijvend.

Op zoek naar de beste cv ketel voor jouw huis? Dat kan gemakkelijk. Vraag via hoe-koop-ik cv ketel offertes aan. Dan ontvang je met 1 aanvraag meerdere offertes. Gratis en vrijblijvend. Zo kun je goed het advies, de service en de prijzen voor huur cv ketel vergelijken.

Vraag nu gratis offertes aanBij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips om goed cv ketel offertes te vergelijken;''
● ''11 vragen om aan de cv ketel installateur te stellen.''

Welke cv ketel past bij jou?

Doe de cv ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv ketel voor jou?

Wat gaat de cv ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv ketel offertes

Een cv ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv ketels. Vergelijk o.a. Atag, Bosch, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warmwater
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv ketels 

cv ketel: alle informatie