Cv ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Beste cv ketel

uit de cv ketel test

Cv ketel kopen, huren of leasen? Wat is de beste keuze voor jou?

Wat is de beste cv ketel? Cv ketels worden niet zo vaak getest. KIWA Nederland beoordeelt onafhankelijk alle cv ketels op o.a. warmte- en warmwater prestaties.
De Consumentenbond heeft in 2014 de laatste cv ketel test gedaan, met de best geteste cv ketels.

Populaire zoektermen

Andere bezoekers van hoe-koop-ik.nl zochten op:

1. Beste cv ketel 2015
2. Beste cv ketel 2014
3. Beste koop cv ketel 2014
4. CV ketel test 2014
5. Beste HR ketel

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste cv-ketel nieuws

Beste cv ketel 2014 volgens de Consumentenbond


De Consumentenbond test jaarlijks een aantal cv ketels. In de test wordt onder meer gelet op: bedieningsgemak, prestaties en energieverbruik. De afgelopen jaren zijn er diverse cv-ketels getest. De allerlaatste cv ketel test is van november 2014. De resulaten van de verschillende jaren worden gecombineerd in de eind ranglijst. Daarin staan nu 17 geteste cv ketels.

Beste cv ketel voor jou

Wil je weten wat de beste cv ketel is voor jou? Doe dan de cv ketel Koopwijzer.

Doe de cv ketel Koopwijzer

 

Beste cv ketel uit de Consumentenbond cv ketel test

Beste cv ketel 2011 uit de cv ketel test

De Consumentenbond heeft in november de cv ketel test 2014 bekend gemaakt. Daarvan zie je hieronder de top 5 beste cv ketels. Alleen de nummer 1 mag zich dit jaar 'Beste uit de Test' noemen. Vorig jaar waren dat nog 3 cv ketels. Daarmee geeft de Consumentenbond aan dat de cv ketel een prima kwaliteitskeuze is. De testcriteria zijn dit jaar aangepast. Daarom scoren dezelfde cv ketels dit jaar anders, dan vorig jaar.

Geen enkele verwarmingsketel is ook de 'beste koop', volgens de Consumentenbond. Dat komt omdat bij ‘de beste koop’ de prijs van het product een grote rol speelt. Een cv ketel wordt geïnstalleerd aan een consument verkocht.
De totale cv ketel kosten bestaan uit de kosten voor installatie en de prijs van de cv ketel. Daardoor is de prijs/prestatie van de cv ketel niet duidelijk. De toekenning van ‘beste koop cv ketel’ was daarom niet mogelijk.

Top 5 beste cv ketel 2014


#1 ATAG E325EC
"Beste uit de Test": Score 8,1

Deze ATAG  is de enige cv ketel, die zich ‘Beste uit de Test’ mag noemen in de cv ketel test van de Consumentenbond. Het gaat om het type E325EC. Deze combiketel is een CW5 cv ketel, met een jaarrendement op warmwater van bijna 103%. Binnen 6 minuten is een bad van 100 liter vol. Wil je meer weten over deze ‘best geteste’ cv ketel?
Lees alles over de Atag E325EC

#2 REMEHA Tzerra M 39c Plus CW5
Score 7,7

Remeha Tzerra cv-ketelDeze HR combiketel van Remeha is op een 2e plek geëindigd in de cv ketel test 2014 van de Consumentenbond. Deze CW5 ketel zorgt niet alleen voor verwarming (36 kW) maar ook voor warmwater, met een jaarrendement van ruim 89%. Binnen 6 minuten is een bad van 100 liter vol. Gelijktijdig gebruik van 2 warmwater kranen is beperkt mogelijk. Meer weten?
Lees alles over de Remeha Tzerra M 39C Plus CW5

#3 INTERGAS Kombi Kompakt HReco 36
Score 7,6

Deze HR combiketel is nu derde, maar was ’Beste uit de Test’ in de cv ketel test 2013 van de Consumentenbond. Deze verwarmingsketel zorgt voor verwarming (26 kW) en warmwater (CW5). Deze cv ketel heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wil je meer weten over deze cv ketel?
Lees alles over de Intergas Kombi Kompakt HReco

#4 VAILLANT Ecotec plus VHR 30-34/5-5
Score 7,6

Vaillant scoort met deze cv ketel een 4e plaats in de cv ketel test van de Consumentenbond. De VAILLANT Ecotec plus is een combiketel. Hij zorgt voor verwarming (30 kW) en warmwater (CW5). Een bad van 100 liter is in ruim 6 minuten vol. Wil je meer weten over deze best geteste cv ketel?
Lees alles over de Vaillant Ecotec plus VHR 25-30/5-5

#5 REMEHA Tzerra M 28c Plus CW4
Score 7,4

Remeha Tzerra cv-ketelDeze HR combiketel van Remeha is op de 5e plek geëindigd in de cv ketel test 2014 van de Consumentenbond. Deze 25kW CW4 ketel zorgt niet alleen voor verwarming (25 kW) maar ook voor warmwater, met een jaarrendement van ruim 89%. Binnen 8 minuten is een bad van 100 liter vol. Gelijktijdig gebruik van 2 warmwater kranen is beperkt mogelijk. Meer weten?
Lees alles over de Remeha Tzerra M 28c Plus CW4

Naast deze top 5 beste cv ketel hebben de volgende cv ketels ook een plaats in de de cv ketel test 2014.
Op de 6e plaats: Nefit Trendline HRC25/CW4
Op de 7e plaats: Intergas Kombi Kompakt HReco 30
Op de 8e plaats: Vaillant eco Tec plus VHR 25-30/5-5
Op de 9e plaats: Nefit Trendline HRC30/CW5
Op de 10e plaats: Ferroli BlueSense 4 22

Beste cv ketel 2014

In november 2014 is er een cv ketel test gedaan door de Consumentenbond. Daarbij zijn ook resultaten gebruikt van cv ketels die getest zijn in 2013 en 2012.
In de cv ketel test van 2014 zijn 5 nieuwe cv ketels getest. In de cv ketel test van 2013 waren dat totaal 3 nieuwe cv ketels. De resultaten zijn voor een deel samengevoegd met de resultaten uit eerdere jaren. Daarnaast heeft de Consumentenbond de punten aangepast waarop getest is.
Alleen de nummer 1 van de geteste cv ketels, mag zich 'Beste uit de Test' noemen. Daarom is er dit jaar één cv ketel die zich beste cv ketel mogen noemen.
Vorig jaar waren er drie cv ketels die zich beste cv ketel mochten noemen. Het predikaat geeft aan dat die cv ketel een prima keuze is. Er is geen HR ketel die zich als enige ‘beste koop cv ketel 2014’ mag noemen.

De beste cv ketels vergelijken kun je in de Kijk & Vergelijk cv ketels. Vergelijk de beste cv ketels op prestaties, garantie, prijs en meer.

Beste cv ketel vergelijkenBeste cv ketel 2015 test

De Consumentenbond test bijna elk jaar een aantal cv ketels. De laatste cv ketel test is van november 2014. Vorig jaar heeft de Consumentenbond alleen een kleine aanvullende cv ketel test gedaan. De resultaten zijn samengevoegd met die van de cv ketel test 2012 en 2013.
Er is nu 1 cv ketel die zich een jaar lang ‘beste cv ketel 2014’ of ‘beste hr ketel 2014’ mag noemen. De resultaten van de cv ketel test 2015 worden verwacht in november 2015.

Wil je weten wat de beste cv ketel is voor jou? En wat deze kost?
Doe de cv ketel Koopwijzer

Beste cv ketel? Vraag offertes aan

Cv ketel offertes. Gratis en vrijblijvend.

Op zoek naar de beste cv ketel voor jouw huis? Dat kan gemakkelijk. Vraag via hoe-koop-ik cv ketel offertes aan. Dan ontvang je met 1 aanvraag meerdere offertes. Gratis en vrijblijvend. Zo kun je goed het advies, de service en de prijzen voor huur cv ketel vergelijken.

Vraag nu gratis offertes aan
Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips om goed cv ketel offertes te vergelijken;''
● ''11 vragen om aan de cv ketel installateur te stellen.''

Welke cv ketel past bij jou?

Doe de cv ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv ketel voor jou?

Wat gaat de cv ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv ketel offertes

Een cv ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv ketels. Vergelijk o.a. Atag, Bosch, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warmwater
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv ketels 

cv ketel: alle informatie