CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Beste cv-ketel

uit de cv-ketel test

Cv-ketel kopen, huren of leasen? Wat is de beste keuze voor jou? Onafhankelijk. Hoe-Koop-Ik.nl

Wat is de beste cv-ketel? Cv-ketels worden niet zo vaak getest. KIWA Nederland beoordeelt onafhankelijk alle cv-ketels op o.a. warmte- en warmwater prestaties.
De Consumentenbond heeft in 2014 de laatste cv-ketel test gedaan, met de best geteste cv-ketels.

Populaire zoektermen

Andere bezoekers van hoe-koop-ik.nl zochten op:

1. Beste cv-ketel 2016
2. Beste cv-ketel 2015
3. Beste koop cv-ketel 2015
4. CV-ketel test 2015
5. Beste HR-ketel

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste cv-ketel nieuws

Beste cv-ketel uit Consumentenbond cv-ketel test

Beste cv-ketel uit de cv-ketel test. Onafhankelijk. Hoe-Koop-Ik.nl

De Consumentenbond test jaarlijks een aantal cv-ketels. In de test wordt onder meer gelet op: bedieningsgemak, prestaties en energieverbruik. De afgelopen jaren zijn er diverse cv-ketels getest. De allernieuwste cv-ketel test 2016 wordt verwacht in oktober. De allerlaatste grote cv-ketel test is van november 2014. In 2015 zijn geen cv-ketels getest. De resultaten van de verschillende jaren worden gecombineerd in de eind ranglijst. Daarin staan nu 17 geteste cv-ketels.

Beste cv-ketel voor jou

Wil je weten wat de beste cv-ketel is voor jou? Doe dan de cv-ketel Koopwijzer.

Doe de cv-ketel Koopwijzer
Er is geen nieuwe cv-ketel test 2015 van de Consumentenbond. Wel staat voor oktober een cv-ketel test 2016 in de planning. De Consumentenbond heeft voor het laatst in 2014 een cv-ketel test bekend gemaakt. Daarvan zie je hieronder de top 5 beste cv-ketels. Alleen de nummer 1 mag zich 'Beste uit de Test' noemen. Eerder waren dat nog 3 cv-ketels. Daarmee geeft de Consumentenbond aan dat de cv-ketel een prima kwaliteitskeuze is. De testcriteria zijn aangepast. Daarom scoren dezelfde cv-ketels anders, dan de jaren ervoor.

Geen enkele verwarmingsketel is ook de 'beste koop', volgens de Consumentenbond. Dat komt omdat bij ‘de beste koop’ de prijs van het product een grote rol speelt. Een cv-ketel wordt geïnstalleerd aan een consument verkocht.
De totale cv-ketel kosten bestaan uit de kosten voor installatie en de prijs van de cv-ketel. Daardoor is de prijs/prestatie van de cv-ketel niet duidelijk. De toekenning van ‘beste koop cv-ketel’ was daarom niet mogelijk.

Top 5 beste cv-ketel 2014 en 2015


#1 ATAG E325EC
"Beste uit de Test": Score 8,1

Deze ATAG  is de enige cv-ketel, die zich ‘Beste uit de Test’ mag noemen in de cv ketel test van de Consumentenbond. Het gaat om het type E325EC. Deze combiketel is een CW5 cv-ketel, met een jaarrendement op warm water van bijna 103%. Binnen 6 minuten is een bad van 100 liter vol. Wil je meer weten over deze ‘best geteste’ cv-ketel?
Lees alles over de Atag E325EC

#2 REMEHA Tzerra M 39c Plus CW5
Score 7,7

Remeha Tzerra cv-ketelDeze HR-combiketel van Remeha is op een 2e plek geëindigd in de cv-ketel test 2014 van de Consumentenbond. Deze CW5 ketel zorgt niet alleen voor verwarming (36 kW) maar ook voor warmwater, met een jaarrendement van ruim 89%. Binnen 6 minuten is een bad van 100 liter vol. Gelijktijdig gebruik van 2 warmwaterkranen is beperkt mogelijk. Deze ketel kwam 0,1 punt tekort om zich de beste cv te mogen noemen. Meer weten?
Lees alles over de Remeha Tzerra M 39C Plus CW5

#3 INTERGAS Kombi Kompakt HReco 36
Score 7,6

Deze HR-ketel is nu derde, maar was ’Beste uit de Test’ in de cv ketel test 2013 van de Consumentenbond. Deze verwarmingsketel zorgt voor verwarming (26 kW) en warmwater (CW5). Deze cv-ketel heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wil je meer weten over deze cv-ketel?
Lees alles over de Intergas Kombi Kompakt HReco

#4 VAILLANT Ecotec plus VHR 30-34/5-5
Score 7,6

Vaillant scoort met deze cv-ketel een 4e plaats in de cv-ketel test van de Consumentenbond. De VAILLANT Ecotec plus is een combiketel. Hij zorgt voor verwarming (30 kW) en warmwater (CW5). Een bad van 100 liter is in ruim 6 minuten vol. Wil je meer weten over deze best geteste cv-ketel?
Lees alles over de Vaillant Ecotec plus VHR 25-30/5-5

#5 REMEHA Tzerra M 28c Plus CW4
Score 7,4

Remeha Tzerra cv-ketelDeze HR-combiketel van Remeha is op de 5e plek geëindigd in de cv-ketel test 2014 van de Consumentenbond. Deze 25kW CW4 ketel zorgt niet alleen voor verwarming (25 kW) maar ook voor warmwater, met een jaarrendement van ruim 89%. Binnen 8 minuten is een bad van 100 liter vol. Gelijktijdig gebruik van 2 warmwaterkranen is beperkt mogelijk. Meer weten?
Lees alles over de Remeha Tzerra M 28c Plus CW4

Naast deze top 5 beste cv-ketel hebben de volgende cv-ketels ook een plaats in de de cv-ketel test 2014.
Op de 6e plaats: Nefit Trendline HRC25/CW4
Op de 7e plaats: Intergas Kombi Kompakt HReco 30
Op de 8e plaats: Vaillant eco Tec plus VHR 25-30/5-5
Op de 9e plaats: Nefit Trendline HRC30/CW5
Op de 10e plaats: Ferroli BlueSense 4 22

Beste cv-ketel 2014 en 2015

In november 2014 is er voor het laatst een cv-ketel test gedaan door de Consumentenbond. Daarbij zijn ook resultaten gebruikt van cv-ketels die getest zijn in 2013 en 2012. De volgende cv-ketel test staat gepland voor 2016. Dan wordt bekend welke ketel de beste HR-ketel wordt van 2016.
In de cv-ketel test van 2014 zijn 5 nieuwe cv-ketels getest. In de cv ketel test van 2013 waren dat totaal 3 nieuwe cv-ketels. De resultaten zijn voor een deel samengevoegd met de resultaten uit eerdere jaren. Daarnaast heeft de Consumentenbond de punten aangepast waarop getest is.
Alleen de nummer 1 van de geteste cv-ketels, mag zich 'Beste uit de Test' noemen. Daarom is er één cv-ketel die zich beste cv-ketel mogen noemen.
Eerder waren er drie cv-ketels die zich beste cv van Nederland mochten noemen. Het predikaat geeft aan dat die cv-ketel een prima keuze is. Er is geen HR-ketel die zich als enige ‘beste koop cv-ketel 2014 / 2015’ mag noemen.

De beste cv-ketels vergelijken kun je in de Kijk & Vergelijk cv-ketels. Vergelijk de beste cv-ketels op prestaties, garantie, prijs en meer.

Beste cv-ketel vergelijkenBeste cv-ketel 2016 test

Er is niet elk jaar een test van cv-ketels. De Consumentenbond test om het jaar een aantal cv-ketels. De laatste grote cv-ketel test is van november 2014. In 2015 heeft de Consumentenbond alleen een kleine aanvullende cv-ketel test gedaan. De resultaten zijn samengevoegd met die van de cv-ketel test 2012 en 2013.
Er is nu 1 cv-ketel die zich voor het jaar 2015 de ‘beste cv-ketel’ of ‘beste HR-ketel’ mag noemen. In 2015 is er geen grote cv-ketel test geweest. De resultaten van de cv-ketel test 2016 worden verwacht in oktober. Fabrikanten van cv-ketels willen zich graag het beste cv-ketel merk van Nederland noemen.Toch zijn de verschilen vaak klein. Belangrijk is dat de cv-ketel goed bij jouw wensen en woonsituatie past.

Wil je weten wat de beste cv-ketel is voor jou? En wat deze kost?
Doe de cv-ketel Koopwijzer

Beste cv-ketel? Vraag offertes aan

Cv ketel offertes. Gratis en vrijblijvend.

Op zoek naar de beste HR-ketel voor jouw huis? Dat kan gemakkelijk. Vraag via hoe-koop-ik.nl cv-ketel offertes aan. Dan ontvang je met 1 aanvraag meerdere offertes. Gratis en vrijblijvend. Zo kun je goed het advies, de service en de prijzen voor huur cv-ketel vergelijken.

Vraag nu gratis offertes aan
Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips om goed cv-ketel offertes te vergelijken;''
● ''11 vragen om aan de cv-installateur te stellen.''

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Bosch, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie