CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Nieuwe cv-ketel kopen

zo kies je een nieuwe cv

Cv-ketel merken. Alles over Atag cv-ketel, Remeha cv-ketel, Vaillant cv-ketel en meer merken cv-ketels. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Een nieuwe cv-ketel kopen, hoe doe je dat? Waar let je op bij een nieuwe cv-ketel? Welke stappen ze je? Hoe kies je uit soorten als je een nieuwe ketel kopen gaat? Alle informatie voor het vinden van een nieuwe cv-ketel. Onafhankelijk.

TIP Nieuwe cv-ketel

Tips cv-ketel. Onafhankelijk. Hoe-Koop-Ik.nl

Vraag altijd meerdere cv-ketel offertes aan. Zo kun je goed de adviezen, de service en de prijzen van de nieuwe cv-ketel en installatie vergelijken.
Bij hoe-koop-ik.nl krijg je GRATIS de checklist: hoe vergelijk je offertes?

Vraag gratis cv-ketel offertes aan

Nieuwe cv ketel TOP 5

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Nieuwe cv-ketel

CV-ketel nieuws. Onafhankelijk. Hoe-Koop-Ik.nl

Als je een andere cv-ketel koopt, dan neem je een besluit voor 12 tot 15 jaar. De aanschaf van een nieuwe cv-ketel kun je goed voorbereiden. Hier vind je alles wat je moet weten, voordat je een cv-ketel gaat kopen.

Welke nieuwe cv-ketel past bij jouw huis?

Er zijn veel soorten cv-ketels. Welke nieuwe cv-ketel past het best bij jou? Dat kun je gemakkelijk ontdekken met de cv-ketel Koopwijzer. Dan weet je welk type nieuwe cv-ketel het beste bij jouw wensen en woonsitiuatie past.

Doe de cv-ketel KoopwijzerNieuwe cv-ketel kopen

Om een nieuwe cv-ketel te kopen is een aantal stappen nodig. Tenslotte koop je een cv-ketel ketel voor lange tijd. Het is belangrijk zo’n aankoop goed voor te bereiden. Zo weet je wat je koopt en kun je de juiste vragen stellen aan de cv-installateur. Denk aan de volgende 5 stappen:

  • Stap 1: Nieuwe cv-ketel: welke kiezen?

Welk type cv-ketel? In deze fase moet je allereerst uitvinden welk type cv-ketel jij nodig hebt. Dat kun je gemakkelijk ontdekken. Doe de cv-ketel Koopwijzer en je ziet direct welk type het beste bij jouw situatie en wensen past.

Niet elke cv ketel is geschikt voor jouw huis. Daarom is het goed jezelf een aantal belangrijke vragen te stellen. Die vragen vind je in de checklist "Welke cv-ketel".
Welke cv-ketel past bij mij?

  • Stap 2: Offertes nieuwe cv-ketel aanvragen

Heb je het juiste type cv-ketel bepaald? Dan ben je benieuwd naar de kosten van de nieuwe cv-ketel. Vraag offertes aan via Hoe-Koop-Ik.nl. Offertes zijn altijd gratis en vrijblijvend.
De kosten van je nieuwe ketel bestaan uit de prijs van de combiketel en de kosten voor de cv-installatie. Die installatiekosten verschillen sterk per woning en kunnen 40-50% uitmaken van het totaalbedrag. Daarom moet een installateur jouw woonsituatie kennen. Via hoe-koop-ik.nl ontvang je altijd meerdere offertes. Zo kun je goed de adviezen, de service en de prijs vergelijken.

  • Stap 3: Offertes nieuwe cv-ketel beoordelen

Offertes kunnen sterk verschillen. Let goed op wat je nu eigenlijk krijgt. Is de prijs van de nieuwe cv-ketel incl. montage? Bij hoe-koop-ik.nl krijg je daarom ook een checklist met ‘7 tips om offertes te vergelijken’. De checklist krijg je per e-mail als je de offertes hebt aangevraagd. Zo kun je ‘appels met appels’ vergelijken.

  • Stap 4: Keuze nieuwe cv-ketel maken

Als je de offertes goed hebt vergeleken ben je al dicht bij de aankoop van een nieuwe combiketel. Je weet welke installateur je de opdracht wilt geven. Spreek de laatste details door. Combiketel installatie duurt meestal 1 dag. 

  • Stap 5: Onderhoud nieuwe cv-ketel 

Bij een nieuwe combiketel denk je niet meteen aan onderhoud. Maar een combiketel zit vol techniek. Goed en regelmatig onderhoud zorgt er voor dat je cv-ketel zo zuinig mogelijk werkt. Denk dus voor je nieuwe cv-ketel ook na over een onderhoudscontract cv ketel. Alles wat je weten wilt over onderhoudscontract vind je bij hoe-koop-ik.nl/onderhoud cv-ketel

Nieuwe cv-ketel besparing

Besparen met cv ketel. Alle besparingstips.Met een nieuwe cv-ketel kun je jaarlijks 15-20% besparen op je stookkosten in vergelijking met een oude cv-ketel. Dat scheelt al gauw € 300 per jaar!
Zo verdient de nieuwe cv-ketel zichzelf snel terug. Lees hier over wanneer de aanschaf van een nieuwe cv-ketel nodig is.

Wanneer heb je nieuwe cv-ketel nodig?

Een nieuwe cv-ketel kopen kun je het best elke 12 tot 15 jaar doen.

Heb je vaak last van een cv-ketel storing? Dan wil je misschien al eerder een nieuwe cv kopen. Denk niet: mijn ketel doet het nog probleemloos, een nieuwe cv-ketel kopen is nog niet nodig. Een oude cv ketel, ook al heeft hij geen storing, kan je onnodig veel geld kosten.
Ga je een nieuwe cv-ketel kopen dan zul je ontdekken dat die veel zuiniger is dan een oude. De kosten voor het kopen van een nieuwe cv-ketel verdien je dus vlot terug.

Nieuwe cv-ketel kiezen

Cv ketel kopen, huren of leasen? Wat is de beste k...Voor centrale verwarming is er een grote keuze in type cv-ketels. Bijvoorbeeld de HR-ketel.
Wat is de beste cv-ketel voor jouw centrale verwarming in huis? Hoeveel warmte moet de combiketel leveren voor jouw centrale verwarming? Hoe snel verdient een cv-ketel zich terug? Niet elke cv ketel is geschikt voor jouw huis.
Lees meer over merken cv-ketel

Wil je weten wat de beste cv-ketel is voor jou? Doe de cv-ketel Koopwijzer. Dan weet je welk type cv-ketel het best bij jouw wensen en centrale verwarming past.

Energielabel voor nieuwe cv-ketel

Energielabel cv-ketel. Onafhankelijke info over de...Een nieuwe ketel heeft een energielabel. Net als bij wasmachines en koelkasten vertelt de sticker hoe energiezuinig het apparaat werkt. Het energielabel cv-ketel bestaat uit twee letters G t/m A voor verwarming en warm water. Welk energielabel hebben cv-ketels?
Lees over energielabel cv-ketel

Nieuwe HR-ketel

Je leest het meest over de cv-ketel van het type HR. Dat staat voor Hoog Rendement. Om die HR-ketel te kunnen plaatsen heb je verschillende aansluitingen nodig. Tot 2015 kon je ook een cv ketel kiezen van het type VR. Dat staat voor Verbeterd Rendement. VR-ketels (Verbeterd Rendement) mogen sinds september 2015 niet meer gemaakt worden. Dat komt door de introductie van een Europees Energielabel voor verwarmingsketels.
Lees meer over HR-ketel

Nieuwe cv-ketel voor verwarming en warm water

nieuws cv ketelEr zijn cv-ketels die zowel warmte als warm water leveren. Dit type cv-ketel noem je een combiketel. Er zijn ook cv ketels, die uitsluitend warmte geven. Dat type cv-ketel heet een soloketel. Om warm water te krijgen heb je een aparte boiler nodig.
Lees meer over combiketel
Bekijk Top5 cv-ketels met veel warm water

Hoe vergelijk je een nieuwe cv-ketel?

Vergelijk cv ketels bij hoe-koop-ik.nlWat vind jij belangrijk bij een nieuwe ketel? Vergelijk alle cv-ketels in Nederland op eigenschappen zoals prestaties warm water en verwarming, garantie, prijs, afmeting en nog veel meer.

Vergelijk cv-ketelsWaar vraag je offertes aan voor een nieuwe cv ketel?

Cv ketel offertes. Gratis en vrijblijvend.Ga je een andere cv ketel kopen, dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Daarmee kun je de adviezen, de service en de prijzen van de cv ketel en installatie goed vergelijken.
Dat kan met een aanvraag via hoe-koop-ik.nl. Gratis en vrijblijvend. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van kwalitatief goede installateurs.

Vraag nu offertes aan


Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips voor een goede offerte vergelijking;''
● ''12 vragen om aan de cv-installateur te stellen."

Nieuwe cv-ketel informatie

cv-ketel kopen
cv-ketel huren

cv-ketel leasen

kosten cv-ketel

tips cv-ketel offertes
waar let je op bij een goedkope cv-ketel?
cv-ketel Home

Daarom hoe-koop-ik.nl

• Objectief en onafhankelijk
   alle merken en typen cv-ketels
• Gemakkelijk
   snel, online en gratis
• Bespaart veel uitzoektijd
   alles op één website
• Stap voor stap
   helpt met kiezen en vergelijken
• Advies voor jou
   ontdek wat je nodig hebt

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie