CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Energie besparen met nieuwe cv-ketel

dag van de duurzaamheid


“Wat doe jij uit?” is de campagne om iedereen in Nederland 10% te laten besparen op energie.Cv ketel en CO2. Welke cv ketel is zuinig? Welke c...

En dat kan gemakkelijk. Bijvoorbeeld door stekkers uit het stopcontact te trekken van apparaten die op stand-by staan. Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee.
Eigenlijk is dat geen energie besparen, maar het tegengaan van energieverspilling. Je comfort wordt er niet minder door. Verspilling tegengaan is gemakkelijk en noodzakelijk.

Doel 10% energie besparen
Het campagneteam wil heel Nederland achter het idee krijgen om in 1 jaar 10% te besparen op je energieverbruik. En daarmee ook de CO2-uitstoot te verlagen. Daarvoor wordt op 10 oktober een nationale elektriciteitsmeter onthuld. 10:10 is ooit bedacht en gestart in Engeland. De campagne is wereldwijd doorvertaald.

Stroomverbruik en gasverbruik
De aandacht voor alleen stroomverbruik is bijzonder. Het grootste deel van het energieverbruik in Nederland komt uit gasverbruik, ruim tweederde deel. Dat gebruiken we voor verwarming en warmwater. Veel huishoudens gebruiken veel meer gas dan nodig.

Gemakkelijk energie besparen
Duurzamer leven hoeft helemaal niet in nieuwe ideeën te zitten. Juist met bestaande ideeën kun je  relatief gemakkelijk besparen op je energieverbruik. En dat vaak met meer comfort tot gevolg. Zo hebben veel huizen in Nederland nog geen spouwmuurisolatie of vloerisolatie. Veel woningbezitters laten hun cv-ketel niet tijdig schoonmaken. Of vervangen de cv-ketel niet op tijd. Door dit soort maatregelen kun je tot 30% besparen op je energiegebruik. Dat heeft direct effect. Zeker met de herfst en winter in aantocht.

Isoleren helpt veel
Uit de statistieken blijkt dat er bijna 4 miljoen huizen in ons land zijn die nog geen vloerisolatie hebben. Daarnaast hebben ruim 2 miljoen huizen geen spouwmuurisolatie. Twee maatregelen die verrassend goedkoper zijn, dan gemiddeld wordt gedacht. Ze kosten zo’n € 2.000,- per stuk. Per jaar zorgen ze voor een gasrekening, die honderden Euro’s lager is. Zo spaart spouwmuurisolatie tot 30%. Vloerisolatie spaart 10-15%. Het is een dag geregeld.

Nieuwe cv-ketel
Ook een hoog rendement cv–ketel is een prima investering om de gasrekening omlaag te brengen.
Heb je nu nog een oude conventionele cv ketel? Dan verlaag je de gasrekening met minstens 25% door de aanschaf van een nieuwe cv-ketel.


Energie besparen is gemakkelijker en goedkoper dan je denkt. En je verdient het snel terug. Wat goed is voor het milieu blijkt ook uitstekend voor je portemonnee.

Ander cv ketel nieuws

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie