CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Cv ketel goed voorbereid op de winter 2013?

In de herfst en winter valt 1 op 3 cv ketels in storing. Hoe voorkom je dat? Wat doe je met je cv ketel in de winter? Alle wint...

Sneeuw en uitgevallen ketels
De winter is deze week begonnen. Sneeuw en vorst zorgen voor de eerste pret, maar ook voor de eerste perikelen. Gladde wegen, files en uitgevallen cv ketels.
Er zijn voorspellingen dat er morgen tot 20 cm sneeuw kan vallen. En de temperatuur zakt tot tien graden onder nul. Wordt het een strenge winter? Gemiddeld heeft Nederland in één winter 20 dagen sneeuw. En hoe ver gaat het kwik zakken? De weersvoorspelling op lange termijn blijft lastig.

Voorbereid op winter
Het lijkt erop dat iedereen toch verrast is door deze weersomslag. In de winkels is nog volop voorraad strooizout, schaatsen en sleeën. Heb jij je al voorbereid op de winter?

Storing cv-ketel
In de herfst en winter valt 1 op de 3 cv ketels uit! Als het begint te vriezen, stijgt direct het aantal meldingen van mensen met een uitgevallen cv ketel. Juist als een verwarmd huis hard nodig is, en de verwarming hard moet werken, laat de cv ketel het dan afweten.

Bijvullen verwarming
De meeste mensen starten het stookseizoen door de thermostaat weer omhoog zetten. Slechts 1 op de 3 mensen controleert regelmatig de waterdruk in het verwarmingssysteem. Dat blijkt uit onderzoek onder de bezoekers van de website hoe-koop-ik.nl/cv-ketel.
Controleer of de verwarmingsinstallatie goed is bijgevuld. Anders kost het de cv ketel extra energie om het huis te verwarmen. Het duurt ook langer voordat het behaaglijk is. Door die extra arbeid slijt de cv ketel sneller.
De cv ketel bijvullen is 1 tot 2 keer per jaar nodig. Je zorgt hiermee dat de waterdruk tussen de 1,5 en 2 bar komt te staan. Zo functioneert de cv ketel het beste.
Lees alles over cv ketel bijvullen.

Ontluchten cv-installatie
De verwarming ontluchten en de cv installatie bijvullen horen bij elkaar. Heb je de cv installatie bijgevuld met water, dan moet je daarna de radiatoren ontluchten. Je huis is dus sneller op temperatuur als er geen lucht in radiatoren en leidingen zit.
Lees alles over cv installatie ontluchten.

CV ketel onderhoud
Je kunt cv ketel storing voorkomen. Zorg er voor dat je cv ketel goed onderhouden wordt. Net als de auto. Dat verkleint de kans op storingen. Hoe je dat regelt?
Kijk op hoe-koop-ik.nl/cv-ketelonderhoud.

Nieuwe cv ketel
Een cv ketel die twaalf jaar of ouder is, kun je het best snel vervangen. Zo'n verwarmingsketel is niet alleen gevoelig voor storingen, maar verbruikt ook aanzienlijk meer gas dan een nieuwe cv ketel. Wil je weten welke cv ketel voor jouw situatie het beste is?
Doe de cv ketel Koopwijzer.

Spoed cv ketel vervangen
Is je cv ketel plotseling kapot? Vraag jezelf dan af: is de cv ketel oud en is reparatie niet mogelijk of duur. Dan moet je met spoed de cv ketel laten vervangen. Dat kun je regelen via hoe-koop-ik.nl/ spoed cv ketel vervangen. Binnen 48 uur heb je dan een cv ketel geïnstalleerd hangen.

Ander nieuws over cv ketels

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie