CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Beste cv ketel 2013

De Consumentenbond heeft deze maand de resultaten gepubliceerd van de cv ketel test 2013. Beste cv ketel 2011 uit de cv ketel testDe resultaten komen in de Consumentengids van oktober 2013. Drie cv ketels delen het predicaat “Beste uit de Test”.

De Beste cv ketels van 2013

Drie merken cv ketels mogen zich een jaar lang de “Beste uit de Test” noemen. Het zijn Intergas, Vaillant en Atag. Intergas en Atag scoorden allebei het cijfer 8,1 en Vaillant een 8,0.

Cv ketel test 2013

In de test van 2013 is een ranglijst gemaakt van in totaal 20 cv ketels. In 2013 zijn 3 cv ketels voor de eerste keer getest. De lijst bestaat verder uit de resultaten van eerdere tests uit 2012, 2011 en zelfs ouder. Bijna alle bekende cv ketel merken komen in de lijst voor: Atag, Vaillant, Remeha, Nefit, Bosch, Ferroli, Itho Daalderop, Intergas en Viessmann. Dit laatste merk kwam ook als laatste uit de test. In de test zijn ook een aantal recent geïntroduceerde modellen opgenomen.

De top 10 cv ketels 2013

De eerste 3 cv ketels mogen zich allemaal 'Beste uit de Test' noemen. Daarmee geeft de Consumentenbond aan dat de cv ketel een prima kwaliteitskeuze is. Deze cv ketels hebben allemaal het cijfer 8,0 of hoger gehaald. Gedeeld eerste staan de Atag E325EC en de Intergas Kombi Kompakt HREco. Daarbij valt op dat de cv ketel van Intergas dezelfde prestaties levert voor een veel lagere prijs. Op de derde plek staat de Vaillant Ecotec.
De top 5 wordt verder aangevuld met nog een cv ketel van Atag op plek 4 en een ketel van Remeha op plek 5. De overige scores in de top 10 liggen dicht bij elkaar. Alle top 10 ketels scoren een 7,5 of hoger. Opvallend is dat van de 3 cv ketels die de bond testte in 2013, er 2 in de top 10 zijn beland. Bekijk de cv ketel test top 5. 

Geen “Beste koop cv ketel”

Voor de cv ketels bestaat er geen predicaat 'Beste Koop 2013'. Dat komt omdat bij ‘De Beste Koop’ de prijs van het product een grote rol speelt. Een cv ketel wordt geïnstalleerd aan een consument verkocht.  De totale cv ketel kosten bestaan uit de kosten voor installatie en de prijs van de cv ketel. Daardoor is de prijs/prestatie van de cv ketel niet duidelijk.
De toekenning van ‘Beste Koop cv ketel’ was daarom niet mogelijk.

Test opzet

De Consumentenbond test elk jaar een aantal cv ketels. In die cv-ketel test wordt onder meer gelet op: prestaties en energieverbruik  In deze 2013 test werd met name gekeken naar energiezuinigheid van de verwarming en van het warm water. Daarnaast speelden comfort en gebruiksgemak een rol. Er is bijvoorbeeld gekeken hoe snel warm water wordt geleverd.
De resultaten van de cv ketel test van 2013 zijn samengevoegd met die van eerdere jaren.

Nieuwe HR cv ketel goede zet

Met een nieuwe cv ketel kun je fors besparen op je jaarlijkse gasrekening. Als je tenminste kiest voor een zogenaamde HR ketel. Een cv ketel met Hoogrendement. Daarmee kun je elk jaar € 150,- tot € 600,- besparen. Afhankelijk van je gasverbruik.

Ander cv ketel nieuws

 

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie