CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

8 cv-ketel-koop-tips

let hier op bij cv-ketel kopen

Cv ketel kopen? Lees eerst de 8 cv ketel-koop-tips!

Ga je een cv-ketel kopen? Maak dan geen fout! Je neemt tenslotte een besluit voor 12 tot 15 jaar. De aanschaf van een nieuwe cv ketel kun je goed voorbereiden. Lees de 8 cv-ketel-koop-tips. Waar moet je op letten als je een cv ketel gaat kopen?

Tip 1: Welk type cv ketel ga je kopen?
Dat is de eerste vraag. Dat hangt van veel zaken af. Juist daarvoor hebben we de CV ketel Koopwijzer gemaakt. In een paar vragen weet je welk type cv ketel het best bij jouw wensen en situatie past.
Doe de Cv-ketel koopwijzer

Tip 2: Hoe ga je een energiezuinige cv ketel kopen?
Cv ketels verschillen in prijs en prestaties. Ook op het gebied van energiezuinigheid. Let er op dat de cv ketel die je gaat kopen, kan moduleren. En dat er ook een zuinige A-pomp in zit. Dat scheelt veel in de kosten. Daarnaast kun je voor een doorstroomsysteem kiezen in plaats van een voorraadvat. Het warmwater wordt dan ‘gemaakt’ als je het nodig hebt.

De prestaties van de cv ketel worden getest door KIWA. Zij kennen de officiële labels toe. Let daarom bij cv ketel kopen op de juiste labels. Zoals bijvoorbeeld het HR label (Hoog Rendement). Dit geeft het rendement aan in 3 klassen: HR 100, HR 104 en HR 107. Hoe hoger het getal, hoe energiezuiniger de HR ketel is. Vergelijk cv ketels op labels.

Tip 3: Cv ketel kopen: de prijsopbouw
De cv ketel kosten bestaan uit de prijs van de cv ketel EN de kosten voor de cv installatie. Die cv installatiekosten verschillen sterk per woning en kunnen 40-50% uitmaken van het totaalbedrag. Vraag daarom altijd meerdere offertes aan, voor een cv ketel prijs op maat. Zo kun je goed de totale cv ketel kosten, advies en service vergelijken.

Tip 4: Cv ketel kopen? Of huren of leasen?
De aanschaf van een cv ketel kan een hele uitgave zijn. Wat past bij jou? Een cv ketel kopen? Of de cv ketel huren of leasen? Weet wat de verschillen zijn tussen een cv ketel kopen, huren of leasen. De keuze is voor iedereen anders. We hebben de voordelen en nadelen van cv ketel kopen, huren of leasen daarom voor je op een rijtje gezet.

Tip 5: Hoe vergelijk je cv ketel offertes?
Cv ketel offertes kunnen sterk verschillen. Dan is vergelijken van offertes lastig. Je kutn gemakkelijk een verkeerd beeld krijgen van de kosten bij het kopen van een nieuwe cv ketel. Let goed op wat je nu eigenlijk krijgt aangeboden in een cv ketel offerte. Speciaal daarom heeft hoe-koop-ik.nl een checklist ontwikkeld: ‘7 tips om offertes te vergelijken’. Daarmee kun je de cv ketel kosten op de juiste manier vergelijken. Je krijgt hem gratis als je via onze website cv-ketel offertes aanvraagt.
Zo kun je ‘appels met appels’ vergelijken.

Tip 6: Andere punten als je een cv ketel gaat kopen
Niet elke cv ketel praat met elke willekeurige thermostaat. Houd er dan rekening mee dat je ook een nieuwe thermostaat bij je cv ketel moet kopen. Dat is een goed moment om een programmeerbare thermostaat te nemen. Dat spaart ook weer energie. Let op het bedieningsgemak.

Tip 7: Bij wie ga je jouw nieuwe cv ketel kopen?
Een nieuwe cv ketel kopen doe je niet op de gok. De ketel moet goed en veilig worden geïnstalleerd. Hoe weet je wat een goed cv installatie bedrijf is? Kies voor een erkend cv installatie bedrijf, dat is aangesloten bij UNETO-VNI. Dat is vakorganisatie van installateurs. Het geeft je extra zekerheden.
Hoe-koop-ik.nl werkt uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde installateurs.

Tip 8: Bereid je aankoop goed voor
Een cv ketel kopen is voor iedereen anders. Bereid je aankoop goed voor. Je cv ketel gaat tenslotte 12 tot 15 jaar mee. Denk ook aan verbouwingswensen, zoals bijvoorbeeld een grotere of tweede badkamer. En zo zijn er meer punten om op te letten. Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt als je een nieuwe cv ketel wilt kopen.

Meer cv ketel nieuws

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie