CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Nieuwe betaalmethode cv-ketel

de Energie Bespaar Lening


In de winter valt 1 op de 5 cv-ketels uit. De meeste kunnen weer gerepareerd worden. Lukt dat niet, dan moet de cv-ketel snel vervangen worden. Past die plotselinge uitgave niet in je budget? Wat zijn dan de mogelijkheden?

Nieuwe cv-ketel kopenCv ketel kopen, huren of leasen? De kosten op een ...

De kosten van een nieuwe cv-ketel bestaan uit 2 delen. De aanschafprijs van de cv ketel zelf. En de kosten voor de installatie van de ketel.
De meest verkochte cv ketel van Nederland is van het type 24kWCW4. Zo’n type cv-ketel heeft een adviesprijs van ongeveer 1600 euro. Maar dat is niet de verkoopprijs. Installateurs geven daar korting op. Daarbovenop komen weer de installatiekosten. Die verschillen sterk per situatie. Is al het leidingwerk aanwezig, in goede staat en zit het op de juiste plek? Dan kun je een dergelijk type cv-ketel aanschaffen tussen de 1500 en 1800 euro, inclusief de installatie. De prijzen verschillen per merk.
Besluit je deze cv-ketel te kopen dan ben je dus in één keer het bedrag kwijt. Heb je dat niet op de bank staan, dan zijn er nog meer mogelijkheden.

Cv ketel huren

Het huren van een cv-ketel wordt steeds populairder. Net als leasen. Het voordeel is dat je maandelijks een klein bedrag betaalt en niet in één keer de totale aankoopsom. De huur van een 24kWCW4 cv-ketel van een A-merk kost je minder dan 25 euro per maand. Je kunt zo direct beschikken over een nieuwe zuinige cv-ketel met alle comfort. En het onderhoud is ook meteen geregeld, wel zo makkelijk. Over de gehele looptijd van de overeenkomst betaal je meer dan wanneer je de cv-ketel koopt. We hebben de kostenverschillen tussen cv-ketel kopen, huren of leasen op een rij gezet.

Cv ketel leasen

Ook bij cv-ketel leasen betaal je een klein bedrag per maand. Vaak is dat wel hoger dan bij huren. Je bent direct eigenaar van de cv-ketel. Dat is bij cv-ketel huren niet zo. Cv ketel leasen is iets goedkoper als je naar de totale looptijd kijkt. Let goed op de voor- en nadelen van cv-ketel leasen.

Nieuw: Lenen

De regering vind energie besparen belangrijk. Daarom is er nu het Nationaal Energie Bespaar Fonds. Dat fonds verstrekt leningen aan huiseigenaren, die hun huis energiezuiniger willen maken. Je leent tegen een laag rentetarief. De rente op deze “EnergieBespaarLening” is momenteel minder dan 4%.Met de lening wordt isolatie, zonnepanelen en dubbel glas gestimuleerd. Maar ook de aanschaf van een energiezuinige Hoog Rendement cv-ketel. De lening is aflosbaar in 7 jaar of 10 jaar. Het minimum leenbedrag is € 2.500,- en er zijn voorwaarden. Naast de nieuwe cv-ketel moet je dan nog meer investeren om aan het startbedrag te komen. Lees er meer over op ikinvesteerslim.nl.

Bereid je goed voor

Je koopt niet elke dag een nieuwe cv-ketel. Neem een zorgvuldig besluit, want een cv-ketel gaat 12 tot 15 jaar mee. Vraag daarom meerdere offertes aan. Zo kun je goed het advies,  de kosten en de service vergelijken. Of doe de cv-ketel koopwijzer dan weet je welk type cv-ketel het best bij je past.

Ander nieuws over cv ketels

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie