CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Meevaller energienota

Deze winter kunnen we beter lente noemen. Met temperaturen van rond de +10 graden, is het bijna 20 graden warmer dan vorig jaar. Toen was -10 meer regel dan uitzondering. Cv ketel kosten en kleine letters.De cv-ketel heeft het gemakkelijk dit jaar. En daarmee gaat de energierekening vanzelf lager uitvallen. Wat kun je zelf doen om de meevaller nog groter te maken?

Energienota omlaag

Dat we dit jaar flink minder gas gaan verbruiken lijkt wel duidelijk. Verwarming heeft een aandeel van bijna 70% in die energienota. De warme winter helpt ons besparen. Want de jaarlijkse energierekening gaat tientallen euro’s lager uitvallen. Bij de jaarlijkse afrekening met het energiebedrijf is de kans groot dat we geld terugkrijgen. Een leuke meevaller. Maar je kunt er nog meer aan doen.

Energienota kan nog lager

De gasrekening van een gemiddeld huishouden kan nog fors omlaag. Te veel huishoudens stellen het vervangen van de oud cv-ketel uit. Bereikt de ketel een leeftijd van 12 tot 15 jaar, dan is vervanging een goed idee. Heb je een VR-ketel dan is het sowieso de hoogste tijd voor een HR-ketel. In bijna alle gevallen is dit technisch mogelijk. Een Vr-ketel kan maar zo’n 89% van de energie omzetten in nuttige warmte. EenHoog Rendement  cv- ketel doet dat beter. Die scoort hoger dan 100% en zelfs hoger dan 107%. Daarvoor hergebruikt hij de verbrandingsgassen. Een fors lagere gasrekening is het gevolg. En het comfort is nog beter.

Kosten cv-ketel vervangen

Niet iedereen heeft het geld liggen om een cv-ketel te vervangen. Overweeg dan cv-ketel huren of cv-ketel leasen. Voor een bedrag van soms minder dan € 25,- per maand beschik je direct over een moderne hoog-rendement cv-ketel. Het onderhoud zit er meestal al bij in. Ook daar heb je dan geen omkijken meer naar. Wel zo makkelijk.
Je gaat direct besparen op je gasverbruik, tot wel 20% per jaar. En moderne cv-ketels hebben  energiezuinige pompen ingebouwd. Waardoor ook het stroomverbruik van de cv-ketel daalt.

Meer voordelen

Met een nieuwe cv-ketel heb je voor je warmwater en verwarming minder kans op storingen. In de winter een belangrijk gegeven. En het milieu profiteert bovendien mee. Door het lagere gasverbruik, stoot je minder CO2 uit. Tot slot zijn moderne cv-ketels ook weer veiliger dan de oude.

Nieuwe cv-ketel kopen: doe het goed

Een nieuwe cv-ketel koop je voor een periode van 12 tot 15 jaar. Neem daarom geen overhaast  besluit. Laat een deskundige je adviseren. Vraag altijd meerdere offertes aan. Dan kun je goed het advies,  de service en de prijzen vergelijken.

Bereid je goed voor

Isolatie koop je maar één keer in je leven. Bereid je daarom goed voor. Je wilt tenslotte geen fout maken. Vraag altijd meerdere offertes aan, zo kun je goed de adviezen, de service en de prijzen vergelijken.  En met de Isolatie Koopwijzer van hoe-koop-ik.nl ontdek je gemakkelijk welke soort isolatie het best past bij jouw huis en wensen.

Ander nieuws over cv ketels

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie