CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Beste cv-ketel 2014

Cv ketels worden niet zo vaak getest. En consumenten geven spaarzaam reviews over hun cv-ketel. Hoe weet je dan welke cv-ketel je het best kunt kopen? Wat is de beste cv-ketel van 2014?

Juiste cv ketel kiezen belangrijkBeste cv ketel 2011 uit de cv ketel test

De gemiddelde consument wil geen fout maken bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Je koopt hem tenslotte voor 12 tot 15 jaar. De cv-ketel is een typische ‘onzichtbare werker’ in het huishouden. Je realiseert je zelden hoe belangrijk hij is voor het comfort in huis. Voor zowel verwarming als warmwater. Een cv-ketel moet daarom goed passen bij je wensen en behoeften. En bij toekomstige veranderingen, zoals kleine kinderen, een grotere badkamer, of juist extra isolatie. Het is daarnaast ook een hele aanschaf. Een goede voorbereiding is van belang.

Cv-ketel test en reviews

De hulp die je krijgt via cv-ketel tests, is beperkt. De Consumentenbond test 1 keer per jaar een paar cv-ketels. De cv-ketel merken introduceren niet elk jaar nieuwe modellen. Daarom zijn er inmiddels resultaten van ongeveer 15 actuele modellen in de laatste cv-ketel test. De consument die een nieuwe cv ketel heeft gekocht is spaarzaam met reviews. Als de cv-ketel net hangt weet je nog niet of hij betrouwbaar is. En dat is voor  velen één van de belangrijkste eigenschappen. En na 2 of 3 jaar komt het niet meer in je op om alsnog een review te schrijven op internet.

Kies zelf de beste cv-ketel van 2014

Uiteindelijk is de beste cv-ketel voor iedereen anders. De verwarmingsketel moet vooral bij jouw wensen en behoeften passen. Breng die in kaart. Dat kan gemakkelijk met de cv-ketel Koopwijzer. Let bij je keuze op zuinigheid. Moderne ketels kunnen allemaal moduleren en vanaf 2015 moeten ze een superzuinige A-pomp aan boord hebben. Ook de prijs en betaalmethode is van belang.
De totale kosten bestaan uit de prijs van de cv-ketel met daarbij de kosten voor de installatie. Die cv installatiekosten verschillen sterk per woning. Je kunt een nieuwe HR-ketel kopen, huren of leasen. De keuze is aan jou. De voordelen en nadelen van cv ketel kopen, huren of leasen hebben we voor je op een rijtje gezet.

Goede voorbereiding

Tot slot een tip. Vraag altijd meerdere offertes aan voor een nieuwe cv-ketel. Dan kun je goed de kosten, het advies en de service vergelijken. Cv ketel-offertes kunnen sterk verschillen. Offertes vergelijken wordt dan lastig. Speciaal daarom heeft hoe-koop-ik.nl een checklist ontwikkeld: ‘7 tips om offertes te vergelijken’. Daarmee vergelijk je cv ketel kosten op de juiste manier. Je krijgt hem gratis als je via onze website cv-ketel offertes aanvraagt. Zo kun je goed voorbereid jouw beste cv ketel van 2014 kopen.

Ander nieuws over cv ketels

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie