CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Earth Day 2014!

Earth Day en een hoog rendement cv-ketel een goed ...Vandaag is het Earth Day. Waarom wordt dit gevierd en wat houdt het in? En vooral, wat kun je er zelf mee doen?

Earth Day Wereldwijd

Earth Day is een oproep om na te denken over je gedrag als consument. En dan vooral de invloed daarvan op de aarde. Het wordt gepromoot in 192 landen, ruim 1 miljard mensen doen er iets mee. In de jaren 70 is het gestart in de VS. Daar is het elk jaar groot item op de TV-netwerken. Het gaat om meer dan alleen de consument. Ook juist politici worden uitgedaagd om in hun beleid meer rekening te houden met de aarde.

Earth Day, Earth Hour en Earth Month

De periode van 2 april tot eind mei wordt de maand van de Aarde genoemd. Vandaag dus Earth Day en 2 weken geleden hadden we Earth Hour. Toen was het idee om 1 uur lang alle verlichting uit te doen. Allemaal evenementen om bewust gebruik van energie te promoten. Dat klinkt abstract. Als je er over nadenkt valt dat wel mee.

Earth you

Wat kun je zelf doen? Verspilling tegengaan is stap 1. Simpele dingen als geen  ruimtes verlichten of verwarmen waar niemand is, klinken als een open deur. Toch verspillen we zo jaarlijks 10% van ons energiegebruik. Dat is een ongelofelijke hoeveelheid energie en een ongelofelijk bedrag. En je merkt er in je comfort niets van.

De meeste energie in huis gaat naar verwarmen. Warm water voor de badkamer en keuken en verwarmen van het huis.

Slimmer verwarmen

Verwarm alleen binnen. Bij een ongeïsoleerd huis verdwijnt tot 25% van de warmte naar buiten via muren, ramen en het dak. Verwarm HR. Met een Hoog Rendement cv–ketel wordt je huis verwarmd op een zeer energiezuinige manier. De HR-cv-ketel gaat zeer zuinig om met aardgas. Heb je nu nog een oude cv-ketel? Dan kun je door een niewe cv ketel  te kopen, zomaar 20% op je gasrekening besparen. Dat scheelt veel in de maandlasten.

Bereid cv ketel kopen goed voor

Vraag altijd meerdere offertes aan voor een nieuwe cv-ketel. Dan kun je goed de kosten, het advies en de service vergelijken. Cv ketel-offertes kunnen sterk verschillen. Offertes vergelijken wordt dan lastig. Speciaal daarom heeft hoe-koop-ik.nl een checklist ontwikkeld: ‘7 tips om offertes te vergelijken’. Daarmee vergelijk je cv ketel kosten op de juiste manier. Je krijgt hem gratis als je via onze website cv-ketel offertes aanvraagt. Zo kun je goed voorbereid een energiezuinige cv ketel kopen. Regel het vandaag nog op ‘Earth Day’.

Ander nieuws over cv ketelsWelke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie