CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Maak je vakantiegeld groen

cv ketel kopen, huren of leasen.In mei krijgen we met z’n allen tussen de 20 en 25 miljard aan vakantiegeld uitgekeerd. Wat gaan we daar mee doen?

Bijna tweederde gaat het uitgeven, de rest houdt het nog even vast.
Vakantiegeld kun je goed gebruiken om je maandlasten structureel te verlagen. En dat op een groene manier!

Vakantiegeld doelen

Consumenten hebben iets meer vertrouwen in de economie. Dat blijkt de verschillende vakantiegeld-onderzoeken, waaronder die van de ING. Bijna 2/3 van de ontvangers gaat het vakantiegeld echt uitgeven. Bijna 40% besteed het echt aan vakantie. Van de woningbezitters gebruikt 20% het vakantiegeld voor onderhoud of verbouwen. Extra aflossen op de hypotheek is een nieuw bestedingsdoel. Maar ook bij de meubelwinkels en TV-verkopers komt straks een deel van het vakantiegeld in de kassa.

Sparen geeft geen rendement

Ga je niet op vakantie en heb je geen grote uitgave? Bijna 40% van de consumenten zet vakantiegeld opzij. De banken willen dat ook graag. Ze hebben traditioneel veel spaaracties in mei en juni. Maar, de spaarrente is nog steeds erg laag. Als je € 2.000,- op een spaarrekening zet, heb je na een jaar € 34,- meer. De gemiddelde spaarrekening levert momenteel een karige 1,7% rente op. Dat gaat in juni waarschijnlijk  verder omlaag door maatregelen van de ECB. En dan moet de inflatie van 1,2% er ook nog vanaf. Je speelt dus net quitte. Beleggen zou een betere rendementskeuze zijn, maar de risico’s schrikken de meeste mensen nog af.

Vakantiegeld anders gebruiken

Van vakantiegeld kun je ook langer plezier hebben. Zonnepanelen leveren niet alleen energie in de zom...Gebruik het voor een investering in je huis. Bijvoorbeeld een nieuwe zuinige cv-ketel. Dat levert je maandelijks veel voordeel op en je helpt ook het milieu. Zo wordt je vakantiegeld groen besteed.
De moderne cv-ketel is een HoogRendement cv-ketel. Dat betekent dat hij superzuinig omgaat met gas. Vergeleken met een traditionele cv ketel kan dat 20-25% schelen op het gasverbruik. Is je cv ketel ouder dan 12 jaar? Dan is vervanging een goed idee. Zeker in de zomer.
De installateurs hebben het rustiger. Daarom kunnen ze uitgebreid advies geven. Als koper kun je meestal profiteren van scherpe aanbiedingen. En de vervanging doe je dan niet op een koude winterdag, maar gewoon in de zomer. Zo ben je weer helemaal voorbereid op de herfst en winter.

Vergelijk voordat je cv-ketel koopt

Ga je een nieuwe cv-ketel kopen? Vraag dan altijd meerdere offertes aan. Dat kan gemakkelijk via hoe-koop-ik.nl. Gratis en vrijblijvend. Zo kun je het advies, de service, de kwaliteit en de prijs vergelijken. Vraag nu meerdere offertes aan.
Speciaal daarvoor heeft hoe-koop-ik.nl twee handige checklists gemaakt. Die ontvang je als je via hoe-koop-ik.nl meerdere offertes aanvraagt voor een nieuwe cv-ketel.
Hoe-koop-ik.nl werkt uitsluitend samen met ervaren cv-ketel installatiebedrijven.


Ander cv ketel nieuws

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie