CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Opwarming huis of aarde?

Droge zomers, natte winters en extreem weer. verwarming aarde of huis, neem HR cv ketelDat is het weerbericht voor de komende jaren. Het KNMI heeft het allemaal doorgerekend en roept op tot aanpassingen. Maar in wat?

Rekenmodellen

De berekeningen van het KNMI worden klimaatscenario’s genoemd. Het zijn modellen waar heel veel rekengegevens inzitten. Ze kijken tot 70 jaar vooruit. Die modellen voorspellen oplopende  temperaturen en daarmee een stijgende zeespiegel. Rekenmodellen klinken als ‘ver-van-mijn-bed’. Maar dat is zeker niet zo. Iedereen kan veel doen om zijn CO2 uitstoot te verlagen.

Gebruik energie nuttig

Gebruik alleen energie, die je nodig hebt. Lichten aan waar niemand is? Een verlaten slaapkamer de hele dag verwarmen? Het zijn kleine voorbeelden en lijken ‘open deuren’. Maar wat blijkt. Een gemiddeld huishouden verspilt zo jaarlijks 10% energie. Jammer voor het milieu en voor je portemonnee. Per huishouden is dat een bedrag van ruim € 200,- per jaar.

Cv ketel voor binnen

Zorg voor een schil rond je huis. Huizen van voor 1983 zijn niet standaard geïsoleerd. Dat betekent dat 20 tot 25% van de warmte in huis naar buiten gaat via muren, dak, ramen en vloer. Isolatie is dan ook stap één als je minder energie wilt gebruiken. Het meest bespaart spouwmuurisolatie. Je hebt het al in 4 jaar terugverdiend en het is goedkoper dan je denkt.

Cv ketel met hoog rendement

Nog meer besparen? Als je cv-ketel 12 jaar of ouder is, dan is vervanging slim. Een nieuwe cv ketel heeft Hoog Rendement techniek aan boord. Hij verbruikt minder gas. De verbrandingsgassen worden slim benut voor het verwarmen van water. Heb je nog geen HR cv ketel, dan bespaar je snel 20% op je gasrekening met een nieuwe verwarmingsketel. Maar ook al heb je al een HR combiketel, de nieuwste generaties zijn nu nog zuiniger.

‘Geniet, maar gebruik met mate’

Bewust omgaan met energie, zonder in te leveren op comfort? Met die instelling kun je ook veel bereiken. Let bij de aanschaf van apparatuur bijvoorbeeld op het energielabel. Met alle apparaten in huis kan dat veel verschil maken. Laat oplaadsnoeren niet onnodig in het stopcontact. Was met een volle trommel. Het zijn vaak bekende besparingstips. Het verrassende is, dat ze samen veel voordeel opleveren. En je comfort blijft nagenoeg gelijk.

Cv ketel kopen? Bereid je voor

Een cv ketel koop je niet elke dag. Bereid je aankoop daarom goed voor. Vraag meerdere offertes aan. Dat kan gemakkelijk via hoe-koop-ik.nl en is gratis en vrijblijvend. Zo kun je het advies, de service, de kwaliteit en de prijs vergelijken. Vraag nu meerdere offertes aan.
Bovendien ontvang je dan twee handige checklists. Hoe-koop-ik.nl heeft ervaren cv-ketel installatiebedrijven geselecteerd.

Ander cv ketel nieuws

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie