CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Zomer? Vervang je cv-ketel!

Deze week wordt tropisch. Het kwik stijgt richting de 30 graden. cv-ketel vervangen in de zomerGeen moment om aan een cv-ketel te denken. Toch kan dat verschillende voordelen hebben. De vervanging van de cv ketel in de zomer wordt steeds populairder. Waarom?

De cv-installateur heeft het rustiger

De gemiddelde consument is met hele andere zaken bezig dan een cv-ketel. Bij de installateur is het rustig. Daarom gaat cv-ketel vervanging meestal sneller in de zomer. In de herfst kan het weer plots omslaan. Als cv-ketels dan in storing vallen loopt de wachttijd snel op. In de winter valt 1 op de 5 cv-ketels uit. Ook vervanging is dan minder prettig. Je hebt de cv-ketel eigenlijk al nodig voor verwarming van het huis. In de zomer is dat niet belangrijk. Dan gebruik je de combi-cv-ketel vooral voor warmwater.

Cv-ketel met korting

Vaak hebben installateurs zomeracties. Dat doen ze om in de rustige zomerperiode voldoende werk te hebben. Als consument kan dat extra voordeel opleveren. Het kan een korting zijn op de prijs. Maar bijvoorbeeld ook een gratis thermostaat, of een luxere variant. Er zijn ook zomeracties met kortingsbonnen voor bekende winkels.

Voorbereid op najaar

Is jouw verwarmingsketel 12 jaar of ouder? Dan is vervanging een goed idee. Zo ben je goed voorbereid op de herfst en de winter. Een oudere cv-ketel heeft meer kans op storingen. Bovendien zijn de nieuwste cv-ketels weer zuiniger geworden. Daarmee spaar je op je maandlasten. Een cv-ketel kun je kopen, huren of leasen. Al voor minder dan €25,- per maand heb je zo de allernieuwste HR-cv ketel in huis.

Cv-ketel kopen, hoe doe je dat?

Vraag altijd meerdere offertes aan voor een nieuwe cv-ketel. Zo kun je goed de kosten, het advies en de service vergelijken. Cv ketel-offertes kunnen sterk verschillen. Offertes vergelijken wordt dan lastig.  Speciaal daarom heeft hoe-koop-ik.nl een checklist ontwikkeld: ‘7 tips om offertes te vergelijken’. Daarmee vergelijk je cv ketel offertes op de juiste manier. Je krijgt hem gratis als je via onze website offertes aanvraagt. Zo ben je extra goed voorbereid op het najaar en de winter.

Ander cv ketel nieuws

 

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie