CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Snelste cv-ketel voor warmwater

De cv-ketels die het snelst warmwater maken

Warmwater wordt steeds belangrijker in huis. Dat zie je aan de grootte en het aantal badkamers in huizen. De cv ketel merken besteden daar steeds maar aandacht aan. Welke cv combiketels leveren het meeste warmwater per minuut?


Cv ketels vergelijken is belangrijk

Een cv ketel koop je voor 12 tot 15 jaar. Daarom is het belangrijk de juiste te kiezen. In de Kijk & Vergelijk kun je alle 139 cv ketels van Nederland vergelijken. Op warmtecapaciteit, keurmerken, garantie en meer. Per merk zie je hier de cv-ketel toppers op warmwater.

Atag

De Atag Q30CC produceert 28 liter warmwater per minuut. Je moet er wel plek voor hebben. Het is eigenlijk een soloketel met een boiler in één mantel. Hij kan alleen staan en niet aan de wand hangen en is maar liefs 1 meter 60 hoog.

Itho Daalderop

De Aqua-Max van Itho Daalderop heeft het al in zijn naam. Deze combiketel produceert een indrukwekkende 25 liter per minuut. In 4 minuten is je bad vol. Het is een relatief kleine ketel.

Vaillant

De Vaillant EcoTec plus levert ruim 23 liter warmwater van 40 graden. In ruim 4 minuten is je bad vol.

Remeha

De Remeha Calenta maakt per minuut 23 liter warmwater. Hij is iets groter dan de Vaillant, maar levert dezelfde warmwater prestaties.

Nefit

De Nefit Topline Aquapower is een cv ketel met de boiler er naast. Hij maakt in één minuut 22 liter warmwater aan. Een bad vullen met 100 liter warmwater duurt 4½ minuut.

Intergas

De Prestige van Intergas heeft een voorraadboiler en een doorstroom systeem. De cv-ketel levert 20 liter per minuut af. Je bad is vol in slechts 5 minuten. Omdat het voorraadvat kleiner is, werkt de ketel energiezuinig.

Warmwater comfort met een boiler

Nog meer warmwater nodig? Overweeg dan een combinatie van een solo cv ketel met een boiler. Boilers houden de gehele dag een voorraad water warm. Zo beschik je direct over warmwater als je dat nodig hebt. Boilers zijn er van 80 liter tot meer dan 200 liter. Een boiler is minder duurzaam, omdat er 24 uur per dag water op temperatuur wordt gehouden.
 

Houd de leiding kort

Je kunt sneller warmwater krijgen als de afstand tussen de combiketel en de douche kort is. Het volledig verplaatsen van een cv ketel betekent extra kosten. Maar je koopt een cv ketel voor tenminste 12 jaar. Een ander voordeel van korte leidingen: je hebt minder warmteverlies onderweg.

Breng je cv ketel wensen in kaart

Een cv ketel koop je voor 12 tot 15 jaar. Denk niet alleen aan je wensen nu, maar ook voor de toekomst. Bijvoorbeeld uitbreiding van je gezin. Of een verbouwing met een andere badkamer. Bereid je aankoop goed voor. Doe de cv ketel Koopwijzer en vraag altijd meerdere offertes aan. Zo kun je weer jaren genieten van warmwater.

Warmwaterweken van hoe-koop-ik.nl

Dit is een artikel uit de WarmWaterWeek van hoe-koop-ik.nl. Lees ook de andere artikelen.


Ander cv ketel nieuws

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie