CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

101 Woonidee├źn over warm wonen

In het woonmagazine ‘101Woonideeën’ werd uitgebreid aandacht besteed aan duurzaam wonen. Onder andere over het duurzaam verwarmen van je huis. Hoe-Koop-Ik.nl werd als belangrijke bron gebruikt voor het artikel.101 woonideeen augustus 2014 cv ketel hoe-koop-ik.nl

Warm wonen

In het artikel komt de klokthermostaat aan bod. Daarmee kun je de momenten instellen waarop je huis verwarmt moet worden. Die bestaan al langer. Er is zelfs al een nieuwe trend: thermostaten die verbonden worden met je smartphone. Zo kun je op afstand je cv-ketel bedienen en kom je thuis in een al opgewarmd huis. Verder wordt in het artikel het nut van de thermostatische radiatorkraan belicht. Je kunt dan per ruimte de gewenste temperatuur instellen. Zodra die bereikt is vraagt de radiator geen warmte meer. Dat bespaart energie. Dit soort radiatorknoppen zijn niet duur. Ook LTV (Lage-Temperatuur-Verwarming) wordt besproken. Dat is verwarming via radiatoren, vloer- of wand. Maar dan met een warmwater temperatuur van maximaal 55 graden Celcius. Een normale verwarmingsinstallatie gebruikt water van 80 graden. Voor LTV heb je een goed geïsoleerd huis nodig.

Vervang je cv-ketel op tijd

In het artikel wordt ingegaan op het tijdig vervangen van een cv-ketel. Er wordt terecht op gewezen dat het warm houden van je huis één van de grootste maandelijkse kostenposten is. Inderdaad gaat 2/3 van de energierekening naar gasverbruik. Het grootste deel daarvan gebruiken we voor verwarming. Het overige deel voor warmwater.

Nieuwe cv-ketels zijn zuiniger dan cv-ketels van 15 jaar oud. Ook hebben nieuwe cv-ketels tegenwoordig een super-zuinige pomp. Dit wordt vanaf 2015 zelfs verplicht. Daarmee bespaar je flink op de stroomkosten van je cv-ketel.

Cv ketel kopen vraagt voorbereiding

Een cv ketel koop je niet elke dag. Bereid je aankoop daarom goed voor. Vraag meerdere offertes aan. Dat kan gemakkelijk via hoe-koop-ik.nl en is gratis en vrijblijvend. Zo kun je het advies, de service, de kwaliteit en de prijs vergelijken. Vraag nu meerdere offertes aan.
Bovendien ontvang je dan twee handige checklists. Hoe-koop-ik.nl heeft ervaren cv-ketel installatiebedrijven geselecteerd.

Ander cv ketel nieuws

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie