CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Komt je cv ketel de winter door?

2014 wordt waarschijnlijk het warmste jaar ooit gemeten. Wat doe je met je cv ketel in de winter? Alle wint...Waarom zou je dan aan je cv ketel denken? Maar de kou kan plots toeslaan. En in de winter valt 1 op 3 cv ketels in storing. Hoe voorkom je dat?

Plotselinge kou uitgevallen cv-ketels

Dit weekend wordt het koud. Met de eerste nachten vorst aan de grond. Krijgen we deze keer weer een echte winter? Elk jaar worden veel huishoudens verrast door de weersomslag.  Als het begint te vriezen, stijgt direct het aantal meldingen van uitgevallen cv ketels. In de winterperiode valt 1 op de 3 cv ketels in storing Juist als een verwarmd huis hard nodig is, en de verwarming hard moet werken, laat de cv ketel het dan afweten. Wat kun je doen?

Cv-ketel aandacht

Slechts 1 op de 3 mensen controleert regelmatig de waterdruk in het verwarmingssysteem. Voor de meesten start het stookseizoen door de thermostaat weer omhoog zetten. Een niet goed bijgevuld verwarmingssysteem heeft eerder kans op storing. Het kost de cv-ketel extra energie om het huis te verwarmen. Bovendien duurt het langer voordat het behaaglijk is. Door die extra arbeid slijt de cv ketel sneller. De cv ketel bijvullen is 1 tot 2 keer per jaar nodig. Als de waterdruk tussen de 1,5 en 2 bar staat functioneert de cv ketel het best. Lees alles over cv ketel bijvullen.

Ontluchten cv-installatie

De verwarming ontluchten en de cv installatie bijvullen horen bij elkaar. Heb je de cv installatie bijgevuld, ontlucht dan de radiatoren. Je huis is sneller op temperatuur als er geen lucht in radiatoren en leidingen zit. Lees meer over cv installatie ontluchten.

CV ketel onderhoud

Regelmatig onderhoud van je cv-ketel helpt een storing voorkomen. Ruim 40% van de Nederlanders heeft geen jaarlijks onderhoudscontract voor de cv ketel. Maar onderhoud van je cv-ketel heeft meer voordelen. Als je cv-ketel vervuild raakt, daalt het rendement. Dat kan oplopen tot 10%. Zo kost je huis verwarmen meer geld. Onderhoud is ook beter voor het milieu. Een goed onderhouden cv ketel verbrandt gas beter. En dan de veiligheid. De onderhoudsmonteur let op tijdige vervanging van belangrijke onderdelen. Zoals bijvoorbeeld afdichtringen. Zo werkt je cv-ketel veilig. En een goed onderhouden cv-ketel gaat ook nog eens langer mee.

Vervang de cv-ketel op tijd

Vier niet de 15e verjaardag van je cv-ketel. Een cv ketel die twaalf jaar of ouder is, kun je het best snel vervangen. Op die leeftijd is de verwarmingsketel gevoeliger voor storingen. Ook verbruikt hij meer gas dan een nieuwe cv ketel. Een nieuwe cv-ketel kiezen is niet moeilijk. Doe de cv ketel Koopwijzer, dan weet je welk type cv ketel voor jouw situatie het beste is.

Ander nieuws over cv ketels

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie