CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Koude douche, warme douche?

In Nederland douchen we vaak en lang. Gemiddeld 8 minuten en vooral warm. Een onverwachte koude douche is voor bijna iedereen een nachtmerrie. Maar hoe zit het met een geplande koude douche?

De voordelen van een koude douche

De meeste mensen moeten er niet aan denken, een koude douche. In de zomer misschien, maar in de winter? Toch blijkt uit onderzoek dat koud douchen voordelen kan hebben voor je gezondheid. Een grote wisseling van douche temperatuur stimuleert de bloedsomloop. De bloedvaten worden wijder bij warmte en trekken samen bij kou. Daarmee train je de werking van je hart. Maar ook je huid profiteert mee.
Het principe van sterk verschillende temperaturen wordt ook bij saunabezoek toegepast. Het zorgt voor ontspanning en een gezonder lijf.

Toch liever een warme douche?

Wil je zelf bepalen wanneer je warm of koud doucht? Voorkom dan storingen aan je cv-ketel. Bijvoorbeeld met regelmatig onderhoud. De cv-onderhoudsmonteur loopt alle belangrijke punten af. Zo weet je dat jouw cv-ketel zijn werk goed kan doen. Maar hij presteert ook veiliger en schoner. En dat is goed nieuws voor het milieu. Daarnaast werkt de cv-ketel zuiniger en dat spaart geld. Alles over onderhoud cv ketel

Vervang je cv-ketel op tijd

Check de leeftijd van je cv ketel. Een cv ketel van 12 jaar of ouder heeft een grotere kans op storingen. Reparatie is op die leeftijd meestal duur. En in de herfst en winter valt 1 op de 3 cv ketels in storing. Een nieuwe cv-ketel werkt zuiniger en slimmer dan een verwarmingsketel van 12 jaar oud. Zo verlaag je ook nog eens je maandlasten. Zo hebben veel nieuwe HR-ketels een dubbele warmtewisselaar. Daarmee halen ze een fors beter rendement op het aanmaken van warmwater. Ook hebben ze een zeer zuinige pomp. Daarmee bespaar je op de stroomkosten.

Kosten cv-ketel kopen

De kosten van een nieuwe cv-ketel kopen lopen sterk uiteen. Bijvoorbeeld door het type cv-ketel dat het best bij je past. Doe de cv-ketel Koopwijzer van hoe-koop-ik.nl. Dan ontdek je snel welk type cv-ketel geschikt is. Komen de kosten voor vervanging je even niet uit? Denk dan aan cv-ketel huren of leasen. Je hebt al een nieuwe cv-ketel voor minder dan € 25,- per maand.
Je koopt je nieuwe cv ketel  voor een periode van 12 tot 15 jaar. Neem daarom een gedegen. Een adviseur kan je daarbij helpen. Vraag altijd meerdere offertes aan. Dan kun je goed het advies,  de kosten en de service vergelijken.

Ander cv-ketel nieuws

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie