CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Warme Truien dag = cv-ketel dag

Vrijdag a.s. is het zover: Warme Truiendag 2015! Het idee? Zet  de verwarming lager en trek een warme trui aan. Zo help je het milieu en bespaar je energie en geld. Denk ook aan je cv-ketel.

Verminder CO2

Klimaatverandering blijft actueel. 2014 was het warmste jaar ooit gemeten. Op Warme Truiendag draait het om aandacht voor klimaatverandering. Het is ontstaan in 2005 na het Warme Truiendag 2015 cv-ketel dag Kyoto-protocol.
Doel is om 1 dag bezig te zijn met de afspraken van dat verdrag. Tenslotte willen we wereldwijd de uitstoot van broeikasgassen  verminderen. Dat kan ook in Nederland. Bijvoorbeeld door mee te doen aan Warme Truiendag!

Energie besparen levert geld op

De energierekening bestaat voor tweederde uit kosten voor gas. Je kunt natuurlijk met kleine aanpassingen al besparen. Bijvoorbeeld met tochtband of radiatorfolie. Maar het echte besparen beging met het aanpakken van de basis. En dat is voorkomen dat warmte je huis verlaat. Isolatie dus.
Isolatie helpt niet alleen het milieu. Je wooncomfort schiet omhoog en je energierekening schiet omlaag. Isolatie levert meer rendement dan je spaargeld. De energierekening van een goed geïsoleerd huis is de helft lager dan van een ongeïsoleerd huis. Dat scheelt honderden euro’s per jaar.

Cv ketel op Warme Truiendag

Als je de thermostaat terugdraait op Warme Truiendag denk dan aan je cv ketel. Hou is die cv ketel? Is het een Hoog rendement type? Krijgt hij regelmatig onderhoud.? En vul je regelmatig bij?

Een verouderde cv-ketel verbruikt meer energie dan nodig. Een nieuwe, zuinige HR ketel  bespaart 300-500 m3 gas besparen. Dat scheelt € 180,- tot € 300,- aan stookkosten! Een HR ketel is een cv ketel met een rendement hoger dan 100%. Zo’n zuinige HR ketel hergebruikt de warmte van verbrandingsgassen voor nuttige warmte. Dat scheelt energiekosten en is beter voor het milieu!
Tijdige vervanging geeft minder kans op storingen. En het is nog veiliger ook.

Cv-ketel kopen niet moeilijk

Ga je aan de slag met energie besparen? Bereid je dan goed voor. Verzamel informatie en vraag altijd meerdere offertes aan. Vergelijk op kosten, het advies en de service. Offertes kunnen sterk verschillen en dan wordt vergelijken lastig. Speciaal daarom heeft hoe-koop-ik.nl een checklist ontwikkeld: ‘7 tips om offertes te vergelijken’. Daarmee vergelijk je offertes op de juiste manier. Je krijgt hem gratis als je via onze website offertes aanvraagt. Zo ben je extra goed voorbereid op het najaar en de winter.

Vraag nu cv-ketel offertes aanAnder nieuws over cv ketels

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie