CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv ketel nieuws

en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste cv ketel nieuws en de nieuwste cv ketel trends lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

5 redenen om een nieuwe cv-ketel te kopen

Zolang hij het doet, sta je er niet bij stil. Of misschien denk je: 'hij kan nog wel even'. Sommige verjaardagen wil je liever niet vieren. Zoals die van je oude cv-ketel. Om deze redenen is het verstandig de cv-ketel na 12 jaar te vervangen.

1. Nieuwe cv-ketel verwarmt goedkoper

Cv ketel top 5. Onafhankelijke informatie over de ...Een cv-ketel veroudert, en slijt, waardoor het rendement daalt. Die daling kan oplopen tot 10%.
Een nieuwe cv-ketel heeft de laatste techniek in huis. Die haalt nog meer warmte uit het aardgas. Dat geldt zelfs als je nu al een HR (hoog rendement) cv-ketel hebt.
Lees over cv-ketel kopen
Lees over cv-ketel huren

2. Nieuwe cv-ketel gebruikt minder stroom

Een nieuwe cv-ketel heeft een 'A-pomp'. Dat is Europees verplicht. De pomp is een belangrijk onderdeel van de cv-ketel; een onderdeel dat vroeger nogal storingsgevoelig was. Een A-pomp is zeer zuinig met stroom. Dat scheelt per jaar enkele tientjes. Over de gehele levensduur van de ketel bespaar je dus honderden euro’s.

3. Geen storingsgevaar

Met een nieuwe cv-ketel kom je niet in storingsgevaar. De kans op cv-ketel storingen neemt toe naarmate de cv-ketel ouder is. Je moet er niet aan denken dat jouw bejaarde cv-ketel kuren krijgt. De cv-ketel is een onzichtbare werker in huis. Stel je voor dat er ineens geen warmwater of verwarming is. Je moet er niet aan denken.

4. Minder milieubelasting

Cv ketel en CO2. Welke cv ketel is zuinig? Welke c...Een nieuwe cv ketel verbrandt gas nog beter. Dat is goed voor het milieu. Zo heb je minder uitstoot van ‘broeikasgas’ CO2.

5. Meer gemak

Een nieuwe cv ketel ‘praat’ draadloos met je smartphone en met de onderhoudsmonteur. Je kunt de cv-ketel bedienen terwijl je niet thuis bent. Handig als je niet in een koud huis wilt aankomen. De monteur kan op afstand zien wat er mis is, in het geval van een storing. En de cv-ketel laat zelf weten of het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

Bereid je aankoop cv-ketel voor

Als je een cv-ketel zoekt, vraag dan altijd meerdere offertes aan. Dan kun je goed het advies, de kosten en de service vergelijken. Dat kan met 1 aanvraag via hoe-koop-ik.nl. Gratis en vrijblijvend.

Koopwijzer cv-ketels

Neem een cv-ketel die past bij jouw wensen voor warmwater, verwarming en duurzaamheid. Met de 'cv-ketel Koopwijzer' ontdek je welke cv-ketel het best bij jou past. In 'Kijk & Vergelijk cv-ketels' vind je alle details.

Kijk & Vergelijk cv-ketelsAnder nieuws over cv ketels

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie