Dakkapel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl dakkapel

Dakkapel nieuws

laatste nieuws en trends

Dakkapel nieuws en ontwikkelingen. Onafhankelijke info van hoe-koop-ik.nl over de dakkapel.

Het laatste nieuws over dakkapellen en de trends op dakkapel gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over de dakkapel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over dakkapellen

Dakkapel kosten lager dan verwacht

onderzoek woningeigenaren

Dakkapel kosten: hoe worden die berekend? Wat zijn...De dakkapel kosten worden door woningeigenaren vaak te hoog ingeschat.
Onderzoek van hoe-koop-ik.nl naar de kosten van een dakkapel bevestigt eerder onderzoek: een dakkapel kopen is goedkoper dan men denkt.


Dakkapel kosten te hoog

Vaak wordt gedacht dat een dakkapel wel € 4.500 tot € 5.500 kost. De werkelijke kosten van een dakkapel liggen flink lager. De dakkapel prijzen voor een traditionele dakkapel beginnen bij ongeveer € 3.100,-. Daarvoor heb je een dakkapel van 1,5 meter breed met een houten constructie en afwerking. De prijzen voor een prefab dakkapel liggen in de markt hoger, gemiddeld 10%.

Wat kost een dakkapel?

Al eerder bleek uit onderzoek van hoe-koop-ik.nl dat de verwachting van huiseigenaren, van de kosten van een dakkapel, niet strookt met de werkelijkheid. Dit wordt de ‘’prijsperceptie’’ van een dakkapel genoemd.

Het meest verkocht in Nederland is een dakkapel van 3 meter of 3,5 meter breed. De dakkapel kosten liggen dan tussen de € 4.100 en € 4.400.
De dakkapel kosten hangen natuurlijk af van de situatie van het dak en de wensen voor de dakkapel, dus voor elk huis kunnen de kosten verschillend zijn.
Meer over dakkapel kosten

Dakkapel prijzen op maat

Een dakkapellen specialist kan in een maatwerk-offerte  precies voorrekenen wat de prijs van de dakkapel voor jouw huis is. En hoeveel ruimte je wint met een dakkapel. Zo’n offerte is gratis en vrijblijvend. Via hoe-koop-ik.nl kun je meerdere offertes tegelijk aanvragen bij dakkapel bedrijven in jouw omgeving. Zo kun je de kosten van de dakkapel, de adviezen, garantie en service goed met elkaar vergelijken.

Ruimte door de dakkapel

Een dakkapel biedt veel voordelen. De dakkapel kosten zijn bescheiden, vergeleken met de extra ruimte en het extra woonplezier dat die dakkapel oplevert. Verder geeft een dakkapel een waardestijging van het huis en is aantrekkelijk bij de verkoop van je huis. Tot slot: een dakkapel is snel geplaatst, vaak binnen een dag.

Offerte voor dakkapel
Offertes dakkapel aanvragen. Gratis en vrijblijven...Wil je een goed advies over welke dakkapel het meest geschikt is voor jouw huis? En precies weten wat die dakkapel kost? Vraag dan vrijblijvend offertes aan bij gespecialiseerde dakkapelbedrijven.

Bij hoe-koop-ik.nl vraag je 3 offertes aan met 1 aanvraag! Gratis en vrijblijvend. Dan kun je goed de adviezen, garantie en dakkapel prijzen vergelijken.

Vraag nu offertes aan


Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
''7 tips voor een goede offerte vergelijking;''
● ''12 vragen om aan het dakkapellen bedrijf te stellen.''

Meer nieuws dakkapel

Welke dakkapel voor jou?

Doe de dakkapel Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw huis?

Hoeveel ruimte win je?

Wat zijn de dakkapel kosten?

start de koopwijzer

Gratis dakkapel offertes

√ Bij ervaren dakkapel bedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Vergelijk dakkapellen

Kijk & Vergelijk soorten dakkapel:
Houten dakkapel
Kunststof dakkapel
Dakopbouw
Prefab dakkapel en meer
vergelijk dakkapellen

dakkapel: alle informatie