Dakkapel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl dakkapel

Dakkapel nieuws

laatste nieuws en trends

Dakkapel nieuws en ontwikkelingen. Onafhankelijke info van hoe-koop-ik.nl over de dakkapel.

Het laatste nieuws over dakkapellen en de trends op dakkapel gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over de dakkapel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over dakkapellen

Dakkapel profiteert ook van lagere BTW

Deze week is er in politiek Den Haag een akkoord gesloten om de woningmarkt te stimuleren. Een belangrijk onderdeel is de verlaging van het BTW tarief.

Verlaging van het BTW tarief

Voor verbouwingen en renovatie gaat het BTW-tarief omlaag van 21% naar 6%. Dit geldt voor een periode van 1 jaar. Zo wil de overheid stimuleren dat woningbezitters meer opdrachten gaan geven aan bouw- en onderhoudsbedrijven.

De regeling geldt voor bestaande huizen. De beoogde startdatum is 1 maart 2013 en de regeling eindigt op 1 maart 2014.

Laag BTW-tarief voor dakkapel

Een nieuwe dakkapel valt deels onder deze BTW-regeling. Dat betekent dat het laten plaatsen van een dakkapel fors goedkoper wordt. De verlaging van het BTW-tarief geldt niet voor de gehele dakkapel. Het heeft alleen betrekking op de arbeidskosten. Een veel verkocht type dakkapel van 3 meter kost momenteel ongeveer € 4.400,- Door de BTW-aanpassing gaat deze prijs flink omlaag. Bij bredere dakkapellen loopt het BTW-voordeel verder op.

Dakkapel kosten lager dan gedacht

De kosten van een dakkapel wordt door woningeigenaren al jaren veel te hoog ingeschat. De kosten verschillen vanzelfsprekend per situatie van het dak en de wensen voor de dakkapel, dus voor elk huis zullen de kosten verschillend zijn. Vraag daarom altijd offertes op maat aan.

Dakkapel geeft veel voordelen

Een dakkapel zorgt voor meer ruimte en licht. Met een dakkapel krijg je er een extra slaapkamer bij of een computerruimte of speelkamer. Er is geen dagenlange verbouwing nodig. Binnen 1 dag is een  dakkapel geplaatst. Steeds meer consumenten zien de voordelen in van langer in hun bestaande huis blijven wonen en zorgen voor meer leefruimte.
Alles over de dakkapel

Via hoe-koop-ik.nl kun je meerdere offertes tegelijk aanvragen bij dakkapel bedrijven in jouw omgeving. Zo’n offerte is gratis en vrijblijvend. Zo kun je de kosten van de dakkapel, de adviezen, garantie en service goed met elkaar vergelijken.

Dakkapel kopen?

Een dakkapel kopen, dat bereid je goed voor. Met het stappenplan dakkapel. Daarin staat welke vragen je jezelf kunt stellen als je een dakkapel wilt laten plaatsen. Zo ontdek je wat de beste dakkapel is voor jouw huis en waar je offertes aanvraagt. Zo weet je waar je op moet letten bij het kopen van een dakkapel.

Offerte voor dakkapel
Offertes dakkapel aanvragen. Gratis en vrijblijven...Wil je een goed advies over welke dakkapel het meest geschikt is voor jouw huis? En precies weten wat die dakkapel kost? Vraag dan vrijblijvend offertes aan bij gespecialiseerde dakkapelbedrijven.

Bij hoe-koop-ik.nl vraag je 3 offertes aan met 1 aanvraag! Gratis en vrijblijvend. Dan kun je goed de adviezen, garantie en dakkapel prijzen vergelijken.

Vraag nu offertes aan


Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
''7 tips voor een goede offerte vergelijking;''
● ''12 vragen om aan het dakkapellen bedrijf te stellen.''


Meer nieuws dakkapel


Welke dakkapel voor jou?

Doe de dakkapel Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw huis?

Hoeveel ruimte win je?

Wat zijn de dakkapel kosten?

start de koopwijzer

Gratis dakkapel offertes

√ Bij ervaren dakkapel bedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Vergelijk dakkapellen

Kijk & Vergelijk soorten dakkapel:
Houten dakkapel
Kunststof dakkapel
Dakopbouw
Prefab dakkapel en meer
vergelijk dakkapellen

dakkapel: alle informatie