Dakkapel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl dakkapel

Dakkapel nieuws

laatste nieuws en trends

Dakkapel nieuws en ontwikkelingen. Onafhankelijke info van hoe-koop-ik.nl over de dakkapel.

Het laatste nieuws over dakkapellen en de trends op dakkapel gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over de dakkapel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over dakkapellen

5 redenen voor een dakkapel

Een dakkapel kopen? De meeste mensen denken alleen aan de extra ruimte. Maar een dakkapel is een aanschaf met veel meer interessante voordelen.

Investeren in je huis

Dakkapel kopen? Bereid je aankoop goed voor. Dit w...Bij investeringen in huis staan een nieuwe keuken of badkamer in de top 5. Vaak lastige aankopen, met veel uitzoekwerk. Niet alleen wat betreft kwaliteit maar zeker ook als het op smaak aankomt.

Dergelijke aanpassingen kosten als nel 15.000 euro. Jij geniet van je prachtige nieuwe keuken of badkamer. Maar bij verkoop van je huis blijkt de investering niet veel op te leveren. Het is niet de smaak van de nieuwe kopers. Dat is bij een dakkapel anders. Wat zijn de 5 belangrijkste redenen om een dakkapel te kopen?
Alles over de dakkapel

#1 Dakkapel is een ruimtewinner

De hoofdreden voor een nieuwe dakkapel is ruimtewinst. De zolder wordt van opslagruimte een volwaardige kamer of zelfs twee. De dakkapel lijkt een kleine aanpassing, maar die heeft grote gevolgen. Plaats je op een normaal schuin dak een dakkapel, dan win je fors aan loopruimte. Een dakkapel van 3 meter breed betekent al snel 4,5 m2 extra loopruimte. Dat lijkt weinig, maar is een forse uitbreiding van de leefruimte en de mogelijkheden. Opeens heb je een extra slaapkamer, hobbykamer of werkruimte.

#2 Dakkapel brengt licht in huis

Wat vaak onderschat wordt is het effect van extra daglicht. Pas na plaatsing van de dakkapel ervaar je het enorme ruimtegevoel dan wordt veroorzaakt door het extra daglicht. De zolder voelt direct anders. Dat zorgt voor hoog wooncomfort.

#3 Dakkapel bespaart kosten Dakkapel prijzen: hoe berekend? Wat zijn de dakkap...

Het klink wellicht vreemd. Hoe kan een extra uitgave zorgen voor een kostenbesparing? Maar een dakkapel op zolder kan het verschil maken tussen wel of niet verhuizen. Verhuizen zorgt niet alleen bij de meeste mensen voor stress, het is ook een enorme kostenpost. Al die kosten worden voorkomen als de dakkapel het ruimteprobleem kan oplossen.

# 4 Blijvende waardevermeerdering

In tegenstelling tot een nieuwe keuken of badkamer is een dakkapel zelden smaakgevoelig. En daarmee is het vaste waardevermeerdering voor je huis. In plaats van 3 slaapkamers op de eerste verdieping heeft je huis 4 of 5 slaapkamers. Dat is bij eventuele verkoop een goed verhaal.

#5 Perfecte kosten/waarde verhouding

Een nieuwe dakkapel van 3 meter breed koop je al voor 4.000 tot 7.000 euro. Vanzelfsprekend afhankelijk van de dakschuinte en je materiaalkeuze. De dakkapel is een investering die je niet alleen extra comfort en ruimte geeft. Door een relatief kleine investering, verhoog je de waarde van je huis  structureel. Een nieuwe keuken of badkamer kost veel meer. Al snel 15.000 euro. Door de smaakgevoeligheid is het maar de vraag of het enig effect heeft op de waarde van je huis. De kosten-waarde verhouding van de dakkapel is uitstekend.

Bereid je aankoop goed voor

Een dakkapel koop je niet elke dag. Maak daarom geen fout bij de aankoop. Een goede voorbereiding is het halve werk. Vraag altijd meerdere offertes aan, zo kun je goed de adviezen, de service en de prijzen vergelijken.  Doe ook de dakkapel Koopwijzer van hoe-koop-ik.nl. Dan ontdek je gemakkelijk welke dakkapel het best past bij jouw huis en wensen.

Offerte voor dakkapel
Offertes dakkapel aanvragen. Gratis en vrijblijven...Wil je een goed advies over welke dakkapel het meest geschikt is voor jouw huis? En precies weten wat die dakkapel kost? Vraag dan vrijblijvend offertes aan bij gespecialiseerde dakkapelbedrijven.

Bij hoe-koop-ik.nl vraag je 3 offertes aan met 1 aanvraag! Gratis en vrijblijvend. Dan kun je goed de adviezen, garantie en dakkapel prijzen vergelijken.

Vraag nu offertes aan


Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
''7 tips voor een goede offerte vergelijking;''
● ''12 vragen om aan het dakkapellen bedrijf te stellen.''

Meer nieuws dakkapel

Welke dakkapel voor jou?

Doe de dakkapel Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw huis?

Hoeveel ruimte win je?

Wat zijn de dakkapel kosten?

start de koopwijzer

Gratis dakkapel offertes

√ Bij ervaren dakkapel bedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Vergelijk dakkapellen

Kijk & Vergelijk soorten dakkapel:
Houten dakkapel
Kunststof dakkapel
Dakopbouw
Prefab dakkapel en meer
vergelijk dakkapellen

dakkapel: alle informatie