Dakkapel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl dakkapel

Dakkapel nieuws

laatste nieuws en trends

Dakkapel nieuws en ontwikkelingen. Onafhankelijke info van hoe-koop-ik.nl over de dakkapel.

Het laatste nieuws over dakkapellen en de trends op dakkapel gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over de dakkapel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over dakkapellen

Dakkapel langer in laag BTW

Een dakkapel voordeliger plaatsen blijft mogelijk. Het lage BTW tarief op arbeid wordt verlengd tot 1 juli 2015. Daarmee wil het kabinet de woningmarkt ook in 2015 verder stimuleren.

Laag BTW tarief op arbeid verlengd

Dakkapel arbied in laag BTWHet goede nieuws is al uitgelekt en wordt op Prinsjesdag officieel. Het kabinet verlengt de gunstige BTW regeling met een half jaar. Voor verbouwingen en renovatie was het BTW-tarief op arbeid al langere tijd verlaagd van 21% naar 6%. Eind 2014 zou dit stoppen. In de Miljoenennota van 2015 is nu vastgelegd dat die periode verlengd wordt tot 1 juli 2015. Zo wil de overheid de woningbezitters stimuleren meer opdrachten te geven aan bouw- en onderhoudsbedrijven.
De voorwaarden voor het lage BTW-tarief blijven onveranderd en het geldt alleen voor bestaande huizen.

Laag BTW-tarief ook voor dakkapel

Het laten plaatsen van een nieuwe dakkapel valt voor een deel onder deze BTW-regeling. Dat betekent dat het een goed moment is om een dakkapel te laten plaatsen. De verlaging van het BTW-tarief geldt alleen voor de arbeidskosten en niet voor de gehele dakkapel. Een veel verkocht type dakkapel van 3 meter kost momenteel ongeveer € 4.400,-. Door de BTW-aanpassing gaat deze prijs flink omlaag. Bij bredere dakkapellen loopt het BTW-voordeel verder op.
Alles over de dakkapel

Dakkapel kosten lager dan gedacht

Woningeigenaren schatten de kosten van een dakkapel te hoog in. De prijzen verschillen sterk door de specifieke wensen voor de dakkapel en de daksituatie. Daarom zullen die kosten voor elk huis verschillend zijn. Het aanvragen van meerdere offertes op maat is daarom een goed idee.

Dakkapel geeft veel voordelen

Een dakkapel brengt ruimte en licht in huis. Tegen relatief lage kosten heb je met een dakkapel een extra slaapkamer, hobbykamer of speelruimte. Een dakkapel is binnen 1 dag geplaatst. Steeds meer consumenten zien de voordelen in van langer in hun bestaande huis blijven wonen en zorgen voor meer leefruimte.

Via hoe-koop-ik.nl kun je meerdere offertes tegelijk aanvragen bij dakkapel bedrijven in jouw omgeving. Zo’n offerte is gratis en vrijblijvend. Zo kun je de kosten van de dakkapel, de adviezen, garantie en service goed met elkaar vergelijken.

Dakkapel kopen?

Een dakkapel kopen, dat bereid je goed voor. Met het stappenplan dakkapel. Daarin staat welke vragen je jezelf kunt stellen als je een dakkapel wilt laten plaatsen. Zo ontdek je wat de beste dakkapel is voor jouw huis en waar je offertes aanvraagt. Zo weet je waar je op moet letten bij het kopen van een dakkapel. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan. Je ontvangt dan 2 handige checklists!

Meer nieuws dakkapel

Welke dakkapel voor jou?

Doe de dakkapel Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw huis?

Hoeveel ruimte win je?

Wat zijn de dakkapel kosten?

start de koopwijzer

Gratis dakkapel offertes

√ Bij ervaren dakkapel bedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Vergelijk dakkapellen

Kijk & Vergelijk soorten dakkapel:
Houten dakkapel
Kunststof dakkapel
Dakopbouw
Prefab dakkapel en meer
vergelijk dakkapellen

dakkapel: alle informatie