Dakkapel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl dakkapel

Dakkapel nieuws

laatste nieuws en trends

Dakkapel nieuws en ontwikkelingen. Onafhankelijke info van hoe-koop-ik.nl over de dakkapel.

Het laatste nieuws over dakkapellen en de trends op dakkapel gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over de dakkapel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over dakkapellen

Nog 6 maanden 6%

Ben je van plan je huis groter te maken met een dakkapel? Wacht dan niet.
Op 1 juli stopt het voordelige btw tarief van 6% op arbeidskosten. Hoe zit dat?

Laag BTW sinds 2013

In 2013 heeft de regering een pakket maatregelen genomen om de economie te stimuleren. Eén daarvan was de invoering van een verlaagd BTW-tarief bij verbouwen. Daarbij gaat het om de arbeidskosten en niet om de materiaalkosten van een verbouwing. De materiaalkosten vallen gewoon in het 21% BTW-tarief. Deze regeling is al een paar keer verlengd.
Alles over de dakkapel

Dakkapel BTW-voordeel stopt

Het BTW voordeel van 15% stopt op 1 juli 2015. Vanaf die datum wordt een dakkapel plaatsen dus weer duurder. Wie plannen heeft om zijn huis te vergroten met een dakkapel en slim is, neemt snel actie. Het moment van afronden van de werkzaamheden bepaalt welk tarief van toepassing is. Het lage BTW-tarief levert veel voordeel op.

Dakkapel voordeliger dan gedacht

De meeste woningeigenaren schatten de kosten van een dakkapel te hoog in. De prijzen verschillen sterk. Dat komt door speciale wensen voor de dakkapel en de daksituatie. Daarom zijn de kosten voor elk huis anders. Het aanvragen van meerdere offertes op maat is dan een goed idee.

Via hoe-koop-ik.nl kun je meerdere offertes tegelijk aanvragen bij dakkapel bedrijven in jouw omgeving. Zo’n offerte is gratis en vrijblijvend. Zo kun je de kosten van de dakkapel, de adviezen, garantie en service goed met elkaar vergelijken.

Dakkapel beter dan verhuizen

Een dakkapel is een echte ruimtewinner. Het geeft ruimte en licht in huis. Tegen relatief lage kosten heb je met een dakkapel een extra slaapkamer, hobbykamer of speelruimte. En dat is snel geregeld. Want een dakkapel is binnen 1 dag geplaatst. Steeds meer consumenten zien de voordelen in van langer in hun bestaande huis blijven wonen en zorgen voor meer leefruimte.

Hoe koop je een dakkapel?

Een dakkapel kopen, dat bereid je goed voor. Met het stappenplan dakkapel. Daarin staat welke vragen je jezelf kunt stellen als je een dakkapel wilt laten plaatsen. Zo ontdek je wat de beste dakkapel is voor jouw huis en waar je offertes aanvraagt. Zo weet je waar je op moet letten bij het kopen van een dakkapel. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan. Je ontvangt dan 2 handige checklists!

Offerte voor dakkapel
Offertes dakkapel aanvragen. Gratis en vrijblijven...Wil je een goed advies over welke dakkapel het meest geschikt is voor jouw huis? En precies weten wat die dakkapel kost? Vraag dan vrijblijvend offertes aan bij gespecialiseerde dakkapelbedrijven.

Bij hoe-koop-ik.nl vraag je 3 offertes aan met 1 aanvraag! Gratis en vrijblijvend. Dan kun je goed de adviezen, garantie en dakkapel prijzen vergelijken.

Vraag nu offertes aan


Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
''7 tips voor een goede offerte vergelijking;''
● ''12 vragen om aan het dakkapellen bedrijf te stellen.''

Meer nieuws dakkapel

Welke dakkapel voor jou?

Doe de dakkapel Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw huis?

Hoeveel ruimte win je?

Wat zijn de dakkapel kosten?

start de koopwijzer

Gratis dakkapel offertes

√ Bij ervaren dakkapel bedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Vergelijk dakkapellen

Kijk & Vergelijk soorten dakkapel:
Houten dakkapel
Kunststof dakkapel
Dakopbouw
Prefab dakkapel en meer
vergelijk dakkapellen

dakkapel: alle informatie