Dakkapel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl dakkapel

Dakkapel nieuws

laatste nieuws en trends

Dakkapel nieuws en ontwikkelingen. Onafhankelijke info van hoe-koop-ik.nl over de dakkapel.

Het laatste nieuws over dakkapellen en de trends op dakkapel gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over de dakkapel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over dakkapellen

Dakkapel: meer dan extra ruimte

Dakkapel kopen? Bereid je aankoop goed voor. Dit w...Een dakkapel geeft natuurlijk extra ruimte in huis. Dat is de eerste reden waarom mensen aan een dakkapel denken.

Maar een dakkapel biedt nog veel meer dan alleen extra ruimte.
Van mensen die via hoe-koop-ik.nl een offerte voor een dakkapel aanvragen, horen we vaak 5 redenen waarom ze kiezen voor een dakkapel.

Alles over de dakkapel

#1 Dakkapel is een ruimtewinner

Ruimtewinst is de belangrijkste reden om een dakkapel te nemen. De eigenaar wil op zolder meer ruimte, of bewoonbare kamers, door het plaatsen van een dakkapel. In plaats van opslagruimte verandert de zolder in 1 of 2 volwaardige kamers.
Met een dakkapel, win je veel loopruimte op zolder. Een dakkapel van 3 meter breed geeft 4,5 m2 extra loopruimte. Dat geeft veel mogelijkheden voor een extra slaapkamer, hobbykamer of werkruimte.

#2 Dakkapel brengt licht in huis

Door aanleg van een dakkapel heb je ineens daglicht op zolder. Dat maakt een verschil! Ook met  kunstlicht blijft een zolder vaak een halfdonkere ruimte, waar je niet met plezier verblijft. Met een dakkapel dringt daglicht door tot in de kleinste hoekjes; je ziet ineens de zon schijnen; en de zolder voelt ineens heel anders aan. Doordat je naar buiten kunt kijken, voelt de zolder ook groter.

#3 Dakkapel: beter klimaat op zolder

Een dakkapel heeft ramen die je kunt openen en sluiten. Of ventilatie-openingen die er voor zorgen dat het 's zomers niet snikheet en broeierig wordt op zolder. En natuurlijk is een nieuwe dakkapel goed geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. Daardoor geeft een dakkapel, zomer en winter, een beter klimaat op zolder.

# 4 Blijvende waardevermeerdering

Voor een nieuwe keuken of badkamer betaal je al snel € 15.000. Bij verkoop zul je altijd zien dat het niet de smaak is van de koper. Die zal  de boel weer wil verbouwen. De kosten tellen dus niet als waardevermeerdering van je huis. Een dakkapel is veel minder smaakgevoelig. Het is gewoon een nuttige uitbreiding van je huis: In plaats van 3 slaapkamers heeft je huis 4 of 5 slaapkamers. Een dakkapel is dus een vaste waardevermeerdering voor je huis.

#5 Uitstekende kosten/waarde verhouding

Een nieuwe dakkapel levert, in verhouding tot de kosten, relatief veel waarde op voor je huis. Een dakkapel van 3 meter breed koop je al voor € 4.000 tot € 7.000. Daarmee verhoog je de waarde van je huis structureel.
Bekijk kosten dakkapel

Hulp bij de keuze van een dakkapel

Als je interesse hebt in een dakkapel, vind je bij ons alles om je aankoop voor te bereiden. Onafhankelijke informatie, eenvoudige vergelijkers en de mogelijkheid om 3 vrijblijvende offertes aan te vragen bij ervaren dakkapel bedrijven.
Met de dakkapel Koopwijzer ontdek je gemakkelijk welke dakkapel het best past bij jouw huis.

Via hoe-koop-ik.nl kun je meerdere offertes tegelijk aanvragen bij dakkapel bedrijven. Gratis en vrijblijvend. Zo kun je de kosten van de dakkapel, de adviezen, garantie en service goed met elkaar vergelijken.

Meer nieuws dakkapel

Welke dakkapel voor jou?

Doe de dakkapel Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw huis?

Hoeveel ruimte win je?

Wat zijn de dakkapel kosten?

start de koopwijzer

Gratis dakkapel offertes

√ Bij ervaren dakkapel bedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Vergelijk dakkapellen

Kijk & Vergelijk soorten dakkapel:
Houten dakkapel
Kunststof dakkapel
Dakopbouw
Prefab dakkapel en meer
vergelijk dakkapellen

dakkapel: alle informatie