Isolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl isolatie

Isolatie kosten

wat kost isolatie?

Wat is de isolatie prijs? Onafhankelijke isolatie info van hoe-koop-ik.nl

Wat zijn de isolatie kosten? En de isolatie prijs voor jouw huis? Bekijk de gemiddelde isolatie prijs per type huis. Bekijk de isolatie prijzen voor dak, vloer en spouwmuur isolatie.

Meer over isolatie

Isolatie prijs


Is de isolatie prijs voor jou de beslissende factor bij isolatie? Of de opbrengst, de isolatiewaarde of een subsidie? Prijs is het eerste waar veel mensen naar kijken. Toch is dat niet het belangrijkst.
Wat is eigenlijk de isolatieprijs per m2? En wat is de prijs voor isolatie van spouwmuur, dak of vloer? Alles over de isolatie prijs.Kosten isoleren overzicht. Wat kost isoleren van j...

Als je voor een lage prijs isolatie laat aanbrengen waarmee je weinig bespaart, ben je misschien duurder uit dan met een hogere isolatie prijs en veel besparing.

De isolatie prijzen worden vooral bepaald door het oppervlak van dak, gevel of vloer. Maar ook de isolatiewaarde is van invloed op de prijs. Isolatie voor elk huis is anders. Een offerte op maat is de beste manier om de isolatie prijs voor jouw woning te bepalen.

Vraag een isolatie prijs op maat
Isolatie prijs per m2

Isolatie prijzen worden bijna altijd berekend per m2 (vierkante meter). De oppervlakte van je gevel, vloer of dak hebben zo een grote invloed op de totate kosten van isolatie. Ook de bereikbaarheid speelt een rol. Voor een lastig bereikbare gevel moet het isolatiebedrijf soms steigers bouwen. Dat kan voor een extra kostenpost zorgen. Ook het best passende isolatiemateriaal kan verschillen in de prijs van isolatie opleveren.

De prijs van isolatie betaal je maar eenmaal; de besparingen komen elk jaar terug. De isolatie prijs verdien je altijd terug. Hieronder krijg je per type woning een indruk van de isolatie prijzen.
Alles weten over isolatie: tips, info & checklists

Isolatie prijs verlagen

Voordelen van isolatie op een rij. Onafhankelijke ...Het BTW-tarief blijft in 2021 verlaagd tot 9%. Normaal is dat 21%. Dit is een soort subsidie van de overheid om energiezuinige maatregelen, zoals isolatie, te stimuleren. Het lage btw-tarief geldt op de kosten van arbeid bij isolatie. Er zijn een aantal voorwaarden aan dit voordelige tarief verbonden.

Voor 2021 is er geen landelijke subsidie voor isolatie van de woning. Soms zijn er ook gemeentelijke of provinciale subsidies om je huis te isoleren. Daarmee kun je de isolatie prijs verlagen.
Bekijk subsidie isolatie

Isolatie prijs tussenwoning

De prijs voor isolatie van de spouwmuren (60 m2) ligt onder de € 1.000. De prijs voor isolatie van het dak ligt rond € 3.000. Mik voor vloer isolatie op een prijs van ongeveer € 1.500.
Isolatieprijs tussenwoning Hoe-Koop-Ik.nl

Isolatie prijs hoekwoning

Een hoekwoning krijgt 90 m2 spouwmuur isolatie. Prijs: ongeveer € 1.300. De isolatie prijzen voor het dak ligt rond de € 3.000. De prijs van isolatie van de vloer is ongeveer € 1.800.
Isolatieprijs hoekwoning Hoe-Koop-Ik.nl

Isolatie prijs 2-onder-1-kap woning

De prijs voor isolatie van de spouwmuren is minder dan € 1.500. We gaan daarbij uit van een gevel oppervlak van ongeveer 100 m2. Voor het dak liggen de gemiddelde isolatie prijzen rond de € 4.000. Verschillende methodes van isolatie hebben ieder hun prijs. Overweeg je vloerisolatie? Reken dan met een prijs van ongeveer € 2.000.
Isolatieprijs 2-onder-1-kap woning Hoe-Koop-Ik.nl

Isolatie prijs vrijstaande woning

De isolatie prijzen voor 150 m2 spouwmuren liggen rond de € 2.200. De prijs voor isolatie van het dak ligt rond de € 6.500. Voor vloer isolatie zal een prijs van ongeveer € 2.400 gerekend worden.
Isolatieprijs vrijstaande woning Hoe-Koop-Ik.nl

Isolatie prijs per soort isolatie

Elke soort isolatie heeft zijn prijs en zijn besparing. Besparing isolatie. Hoeveel bespaart isolatie? Ona...

  • Isolatie van spouwmuren geeft de hoogste besparing: 9 tot 11 m3 gas per jaar. De isolatie prijs verdien je in 3 tot 5 jaar terug.
  • Dakisolatie bespaart 30% op je stookkosten. De isolatie prijs heb je binnen 5 tot 7 jaar terugverdiend.
  • De isolatie prijs van de vloer verdien je via de energierekening binnen 7 tot 10 jaar terug.

Waar let je op bij goedkope isolatie?

Isolatie prijs spouwmuurisolatie

Voor spouwmuurisolatie worden de isolatie prijzen per vierkante meter (m2) berekend. Vuistregel Isoleren van de spouwmuren. Welk soort isolatie be...voor de prijs van isolatie is € 15 tot € 20 per m2. Het materiaal heeft een kleine invloed op de isolatie prijzen. Deze worden vooral bepaald door de arbeids- en machinekosten. Voor een exacte opgave van de isolatie prijs kun je het beste offertes op maat aanvragen.
Vraag offertes spouwmuurisolatie aan

Prijs isolatie dak

De dakisolatie prijs wordt bepaald door het oppervlak, het soort isolatiemateriaal Isoleren van dak bespaart 30%. Onafhankelijke isol...en de manier van isoleren. De prijzen van isolatie vanaf de binnenzijde van het dak zijn lager dan dakisolatie vanaf de buitenzijde. Ook de afwerking heeft invloed op de isolatie prijzen.

De isolatie prijs per m2 dak is gemiddeld zo’n € 45 (excl. BTW). Bij isolatie van een plat dak betaal je vaak een hogere prijs. Voorkom problemen tot elke prijs en laat een isolatie adviseur kijken wat de mogelijkheden zijn. Met een offerte op maat weet je precies wat de isolatie kosten gaan worden.
Vraag offertes dakisolatie aan

Prijs isolatie vloer

Bij vloerisolatie worden de isolatie prijzen berekend per vierkante meter (m2). De prijzen voor Vloerisolatie. Alle soorten isolatie vergelijken. ...isolatie van een houten vloer zijn vaak hoger dan voor een betonnen vloer. De isolatie prijs is ongeveer € 25 per m2 vloer.
Bij de kruipruimte isolatie prijs speelt mee hoeveel centimeter isolatiemateriaal in de kruipruimte moet worden aangebracht. De isolatie prijs ligt tussen € 20 en € 25 per m2.
Vraag offertes vloerisolatie aan

Welke isolatie kosten?

Weet je nog niet welke isolatie je wilt voor je huis? Doe dan de isolatie Koopwijzer. Dan zie je voor alle Isolatie voor je huis. Onafhankelijke isolatie inf...soorten isolatie de mogelijkheden voor je huis, wat isolatie bespaart en wat isolatie kost.

Doe de isolatie Koopwijzer
Isolatie prijs advies

Als je een offerte aanvraagt voor isolatie, komt de isolatie adviseur bij je thuis om de Beste isolatie. Hoe kies je de beste isolatie. Ona...mogelijkheden te bekijken. Na een gedegen onderzoek volgt een isolatie advies en een opgave van de prijs. Zo weet je precies wat de isolatie prijzen worden voor bijvoorbeeld spouwmuurisolatie, dakisolatie of vloerisolatie.
Bekijk 7 punten voor de beste isolatie

Isolatie prijzen vergelijken

Als je 3 offertes aanvraagt voor isolatie dan kun je goed de prijs, de adviezen en service van de Isolatie offertes aanvragen. Gratis en vrijblijven...isolatie bedrijven vergelijken.
Offertes die je via hoe-koop-ik.nl aanvraagt zijn altijd gratis en vrijblijvend.

De isolatiebedrijven, die hoe-koop-ik.nl voor je selecteerde en beoordeelde:

  • hebben ruime ervaring op het gebied van isolatie.
  • werken met verschillende soorten isolatiemateriaal.
  • staan kwalitatief goed bekend.
  • zijn service gericht.
  • zijn aangesloten bij de belangrijke branche-verenigingen (IKOB-BKB).
  • werken met KOMO-garantie.

Vraag isolatie offertes aan

Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips om isolatie offertes goed te vergelijken.''
● ''13 vragen om aan het isolatiebedrijf te stellen.''


Meer informatie isolatie

Huis isoleren
Stappenplan isolatie kopen

Hoe kies je een isolatiebedrijf?
Wat is een goede isolatie offerte?

Welke isolatie past bij jou?

Doe de isolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de isolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis isolatie offertes

Isolatie? Vraag offertes aan.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan 2 gratis handige checklists bij isolatie offertes ...

Isolatie bespaart tot 30%. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhank...

Kijk & Vergelijk isolatie

Vergelijk soorten isolatie en isolatiematerialen:
Spouwmuurisolatie
Dakisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte isolatie
vergelijk isolatie

isolatie: alle informatie