Spouwmuurisolatie - alles wat je weten wilt.spouwmuurisolatie hoe-koop-ik.nl

Spouwmuurisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over spouwmuur-
isolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer spouwmuurisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over spouwmuurisolatie

Warme truiendag 10 februari

zet de verwarming lager

Warme truiendag wordt één keer per jaar georganiseerd door het Klimaatverbond. Daarmee vragen ze aandacht voor de klimaatverandering. Dit jaar is 10 februari warme truiendag. Zet die dag de verwarming lager en bespaar op de stookkosten. Trek gewoon een warme trui aan. De thermostaat standaard 1 graad lager bespaart 7% op je stookkosten en verlaagt de CO2-uitstoot. cv ketel nieuws

CO2-uitstoot verlagen
Warme truiendag is verbonden aan het Kyoto-protocol uit 2005. Bedoeld om de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Voor de periode 2008-2012 zou dat gemiddeld 5,2 procent moeten zijn.

Jouw bijdrage voor het milieu
Warme Truiendag herinnert iedereen aan de afspraken van het verdrag. Ook in Nederland moet de uitstoot van broeikasgassen verminderen. Jij kan daar aan bijdragen. Trek 10 februari een warme trui aan en zet de verwarming lager. De thermostaat standaard een graad lager bespaart 7% energie en vermindert CO2 uitstoot. Doe ook mee op 10 februari en zet je verwarming lager die dag.

Energie besparen nodig en hip
Driekwart van je energierekening gaat naar gas. Daar is veel op te besparen! De Warme Truien campagne mikt op eenvoudige maatregelen om op energie te besparen. Zoals vervanging van verwarmingsketel, het plaatsen van dubbel glas en het nemen van gevel, dak en vloerisolatie.
Het goede nieuws is dat steeds meer mensen beseffen dat we zuiniger om moeten gaan met onze brandstoffen om zo de CO2 uitstoot te beperken. Ze besluiten een zuinige HR-ketel te kopen of nemen spouwmuurisolatie als warmte isolatie voor hun huis. Ook stappen steeds meer mensen over op groene energie. Ook jij kunt helpen. Bespaar ook energie.

Stookkosten verlagen
Met een nieuwe, zuinige HR ketel kun je 300-500 m3 gas besparen. Dat scheelt tussen de € 180 en € 300,- aan stookkosten! Een HR ketel is een cv ketel met een rendement hoger dan 100%. Zo’n zuinige HR ketel hergebruikt de warmte van verbrandingsgassen voor nuttige warmte. Dat scheelt energiekosten en is beter voor het milieu!
Ook spouwmuurisolatie en vloerisolatie helpen de stookkosten drastisch te verlagen. Van alle soorten isolatie bespaart spouwmuurisolatie het meest: jaarlijks 9-11 m3 gas per m2 gas per jaar. Dat is zo’n € 440,- op je gasrekening. Je hebt de kosten van spouwmuurisolatie al binnen 3-5 jaar terugverdiend.
Met vloerisolatie verlaag je het gasverbruik met 5-7 m3 per m2 gas per jaar. Vloerisolatie kosten verdien je in 7-10 jaar terug.
Tot slot: Doe mee op 10 februari en zet je verwarming lager die dag.

Meer nieuws spouwmuurisolatie

Welke isolatie past bij jou?

Doe de spouwmuurisolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de spouwisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis spouwisolatie offertes

Spouwmuurisolatie? Vraag offertes.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Isoleer en bespaar 30% op je energiekosten. Onafha...

Vergelijk spouwmuurisolatie

Kijk & Vergelijk spouwmuurisolatie. Alle soorten isolatiemateriaal:
Glaswol
Steenwol
Pur schuim
Isolatieparels en meer.
vergelijk spouwmuurisolatie

spouwmuurisolatie: alle informatie