Spouwmuurisolatie - alles wat je weten wilt.spouwmuurisolatie hoe-koop-ik.nl

Muurisolatie aanbrengen

vullen, blazen of spuiten

Spouwmuurisolatie: hoe werkt het en hoe wordt het aangebracht?

Hoe wordt de spouwmuurisolatie aangebracht? Vullen van de spouwmuur gaat door blazen of spuiten van isolatie materiaal. Is jouw huis geschikt voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie?

Meer spouwmuurisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over spouwmuurisolatie

Hoe gaat spouwmuurisolatie aanbrengen?


Het aanbrengen van spouwmuurisolatie verloopt in de volgende stappen:

Inspectie spouwmuur voor aanbrengen:

  • Spouwmuur isoleren : check jouw huis.Meestal komt het isolatiebedrijf bij je thuis om een aantal zaken te onderzoeken, voordat er een spouwmuurisolatie offerte gemaakt kan worden. De spouwdiepte van je huis, het aantal vierkante meters spouwmuur, het type steen, het voegwerk en de bouwsituatie van je huis worden bekeken.
  • Soms is een beperkt camera onderzoek van de spouwmuur nodig voor spouwmuurisolatie. Via een klein gaatje in de gevel kan een camera lekkages, gebreken aan de constructie en de staat van leidingen en kanalen in kaart brengen. Na de inspectie worden de kleine gaatjes nagenoeg onzichtbaar weggewerkt. Alles over spouwmuurisolatie
  • Meld vochtplekken of schimmel op binnenmuren aan het isolatiebedrijf. Dan kan onderzocht worden of met spouwmuurisolatie dit probleem wordt opgelost.

Vullen spouwmuur isolatie door blazen of spuiten

  • Het isolatiebedrijf heeft afgesproken wanneer de spouwmuurisolatie gaat plaatsvinden. Je hoeft niets bijzonders voor te bereiden. Haal spullen weg die tegen de buitengevel staan, zoals een vuilniscontainer of planten.
  • Meestal werken mensen van een spouwmuurisolatie bedrijf met zijn tweeën. Spouwmuurisolatie is binnen een ½ tot 1 dag uitgevoerd. Er is geen breekwerk of hele verbouwing voor nodig. Verder heb je er nauwelijks overlast van.
  • Spouwmuurisolatie: boren van gaten tussen de voege...In de buitenmuren van je woning worden gaatjes geboord (van 16 mm bij polyurethaan en 23 mm bij glaswol). Deze gaatjes komen op de kruising van de verticale en horizontale voeg (stoot- en lintvoeg). Dit gaat volgens een vastgesteld boorpatroon. Op elke m2 komt zo’n gaatje. Op deze manier kan de spouwmuurisolatie met een goede spreiding worden aangebracht.
  • Spouwmuur isoleren. Hoe gaat dat? Is jouw huis ges...De spouw wordt gevuld met het isolatiemateriaal dat op je offerte staat vermeld. Dit kan zijn: pur schuim, glaswol, steenwol of isolatieparels. Dat gebeurt door middel van het volblazen of inspuiten van het isolatiemateriaal. Lees over isolatiemateriaal
  • De gaatjes worden in dezelfde kleur van het voegwerk weer dichtgemaakt met specie. Er kan enig kleurverschil voorkomen.


Vanaf nu kun je genieten van een comfortabel aanvoelend huis door spouwmuurisolatie. Bovendien bespaar je een aanzienlijk bedrag op je energierekening.
Lees alle voordelen spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie aanbrengen moet vakkundig gebeuren. Zo heeft je huis daar levenslang voordeel van. Hoe vind je een erkend isolatiebedrijf voor spouwmuurisolatie?
Zo kies je een isolatiebedrijf

Is jouw huis geschikt voor aanbrengen spouwisolatie?

Spouwmuurisolatie: zo kies je het juiste soort iso...Overtuigd van de voordelen van spouwmuurisolatie?
Kijk of jouw spouwmuur geschikt is voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Bekijk waar je op moet letten als je de spouwmuur laat vullen.
Bekijk de checklist voor spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie vullen? Vraag advies

Spouwmuurisolatie: alles over spouwmuurisolatie.

Overtuigd van de voordelen van spouwmuurisolatie? Wil je weten of spouwmuurisolatie mogelijk is voor jouw huis? Doe dan eerst de Koopwijzer spouwmuurisolatie. Je weet dan ook wat de besparing wordt na spouwmuurisolatie, wat de kosten zijn en welke soorten isolatiemateriaal mogelijk zijn voor jouw huis.

Start de Koopwijzer spouwmuurisolatie

Meer informatie spouwmuurisolatie

Hoe werkt spouwmuurisolatie?
Spouwmuurisolatie kosten

Gevelisolatie
Info spouwmuurisolatie

Welke isolatie past bij jou?

Doe de spouwmuurisolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de spouwisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis spouwisolatie offertes

Spouwmuurisolatie? Vraag offertes.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Isoleer en bespaar 30% op je energiekosten. Onafha...

Vergelijk spouwmuurisolatie

Kijk & Vergelijk spouwmuurisolatie. Alle soorten isolatiemateriaal:
Glaswol
Steenwol
Pur schuim
Isolatieparels en meer.
vergelijk spouwmuurisolatie

spouwmuurisolatie: alle informatie