Spouwmuurisolatie - alles wat je weten wilt.spouwmuurisolatie hoe-koop-ik.nl

Spouwmuurisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over spouwmuur-
isolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer spouwmuurisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie blijft 6% BTW

bespaar 25% op je gasrekening!

Vandaag ging de BTW van 19% naar 21%. Dat kost een gemiddeld huishouden ruim € 180,- per jaar. En meer zaken worden duurder: benzine, de zorg-, woon- en autoverzekering. Kortom: het leven wordt duurder in 2012 en 2013. En daarna?
Toch is er ook goed nieuws: je huis isoleren loont en gaat je flink geld besparen. En spouwmuurisolatie blijft 6% btw!  Spouwmuurisolatie: alles over spouwmuurisolatie.

Het is niemand ontgaan: de huizenmarkt heeft het moeilijk. Voor 2012 meldt het Centraal Planbureau een crisisvariant, waarin de huizenprijzen 4,5% dalen. De gemiddelde tijd dat huizen te koop staan blijft onveranderd lang. Gevolg: huiseigenaren stellen verhuizen uit. En besluiten om hun woonwensen te realiseren in de huidige woning.

Besparing energiekosten

Huiseigenaren met woonwensen denken vaak aan een nieuwe badkamer, keuken of dakkapel. Vaak een hele investering. Maar er is meer. Comfort kun je ook op een veel eenvoudigere wijze verhogen. Met spouwmuurisolatie. Is jouw huis nog niet geisoleerd? Dan vliegt de warmte door je muren. Met spouwmuurisolatie zorg je voor een aangenaam huis. Je hebt geen last meer van kille muren of muren die kou afstralen. En eventuele vocht-of schimmelproblemen op muren zijn opgelost.
Van alle soorten isolatie bespaart spouwmuurisolatie het meest. Hiermee zorg je voor een 25% lagere gasrekening. Dat komt neer op een besparing van zo'n €150,- tot €200,- per jaar.

Spouwmuurisolatie 6% BTW

Vaak schatten huiseigenaren de spouwmuurisolatie kosten veel te hoog in. Als vuistregel hanteer je voor de kosten van spouwmuurisolatie zo’n €15,- per m2. Dit zijn isolatiemateriaal, machine- en arbeidskosten samen. Voor een hoekwoning of 2-onder-1-kap komen de kosten voor spouwmuurisolatie gemiddeld op €1500,-.

De spouwmuurisolatie kosten zijn gering, als je die vergelijkt met het voordeel elk jaar op je energierekening. Voor een 2-onder-1-kapwoning kan je energie besparing al € 440,- per jaar zijn. Voor een tussenwoning kost het minder dan €1.000,-.
Je huis isoleren is een zeer rendabele investering. Door een lagere energierekening verdien je in 3 tot 5 jaar je investering in spouwmuurisolatie terug. Bij stijgende energieprijzen zullen de spouwmuurisolatie kosten zich nog sneller terug verdienen. Maar belangrijker nog: je huis voelt comfortabel een aangenaam aan.

Bovendien blijft spouwmuurisolatie, ook na 1 oktober 2012, in het lage 6% BTW. Aan dit lage BTW tarief zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

Waardestijging

Met spouwmuurisolatie stijgt ook nog eens de waarde van het huis. En dat is goed nieuws als je toch nog een keer wilt verhuizen.

Wil je weten of spouwmuurisolatie mogelijk is voor jouw huis? Doe dan eerst de Koopwijzer spouwmuurisolatie. Je weet dan ook wat de besparing wordt na spouwmuurisolatie, wat de kosten zijn en welke soorten isolatiemateriaal mogelijk zijn voor jouw huis.

Meer nieuws spouwmuurisolatie

Welke isolatie past bij jou?

Doe de spouwmuurisolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de spouwisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis spouwisolatie offertes

Spouwmuurisolatie? Vraag offertes.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Isoleer en bespaar 30% op je energiekosten. Onafha...

Vergelijk spouwmuurisolatie

Kijk & Vergelijk spouwmuurisolatie. Alle soorten isolatiemateriaal:
Glaswol
Steenwol
Pur schuim
Isolatieparels en meer.
vergelijk spouwmuurisolatie

spouwmuurisolatie: alle informatie