Spouwmuurisolatie - alles wat je weten wilt.spouwmuurisolatie hoe-koop-ik.nl

Spouwmuurisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over spouwmuur-
isolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer spouwmuurisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over spouwmuurisolatie

Plan energie besparen

CO2 besparing kan door spouwmuurisolatie. Je bespa...

In juni komt er een “Energieakkoord”. Daarin staan maatregelen waarmee Nederland structureel duurzamer wordt. Het plan gaat helpen fors energie te besparen en daarnaast banen te creëren. De energie die we nog wel nodig hebben, moet groener.

Meer banen, minder energie
Het plan moet aan twee kanten snijden. Nederland moet structureel duurzamer worden. Daardoor gaan we fors minder energie verbruiken. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee.
Om dit te bereiken zullen maatregelen nodig zijn , die tot extra banen lijden. Wel 10.000 per jaar, voor de komende 7 jaar. Dit zou betekenen dat economie en duurzaamheid aan elkaar gekoppeld worden. Daarvoor wordt al langer gepleit. Zo wordt energie besparen de  motor voor bedrijven en banen in de duurzame sector.

Hoe wordt het geregeld?
Over hoe dat allemaal moet, lijken de meningen verdeeld. Zo geven milieuorganisaties in het SER-overleg nu al aan dat de plannen veel ‘dwingender’ moeten zijn. Anders blijft het weer bij goede voornemens. Zo zou in de conceptversie staan dat de gasprijs met 6 cent verhoogd wordt. Die 6 cent kun je alleen via de belastingaangifte terugkrijgen, onder de voorwaarde dat je kunt aantonen dat je in een energiezuinig huis woont. Ook de gemeentelijke OZB zou aan de energiestatus van je huis gekoppeld worden. Zelfs hypotheekverstrekkers zouden er rekening mee moeten houden.

Er gaan ook stemmen op om juist banken en pensioenfondsen jaarlijks 2,5 miljard euro te laten investeren in het isoleren en duurzaam renoveren van bestaande gebouwen. Huiseigenaren zouden via zo’n fonds geld moeten kunnen lenen voor energiebesparende maatregelen. Het bedrag dat je bespaart op je energierekening gaat naar de afbetaling van de lening. Zo kost het je als huiseigenaar niets om je huis energiezuiniger te maken.

Spouwmuurisolatie is stap 1 in energie besparen
De beste maatregel om energie te besparen is het isoleren van je huis. Zo blijft de warmte binnen. Dat is veel goedkoper dan de meeste huiseigenaren denken. Spouwmuurisolatie bij een hoekwoning of 2-onder-1-kap kost gemiddeld € 1.800,- tot € 1.900,-. Dat bedrag verdien je in 3 tot 5 jaar terug. En daarna is elk jaar besparing pure winst!

Een gecertificeerd isolatiebedrijf kan in een offerte op maat voorrekenen wat de prijs van spouwmuurisolatie voor jouw huis is. Zo’n offerte is vrijblijvend en gratis. Via hoe-koop-ik kun je 3 offertes tegelijk aanvragen bij isolatiebedrijven in jouw omgeving. Zo kun je de kosten van spouwmuurisolatie, de methode en het isolatiemateriaal, en de opbrengsten goed met elkaar vergelijken.

 Ander spouwmuurisolatie nieuws

Welke isolatie past bij jou?

Doe de spouwmuurisolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de spouwisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis spouwisolatie offertes

Spouwmuurisolatie? Vraag offertes.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Isoleer en bespaar 30% op je energiekosten. Onafha...

Vergelijk spouwmuurisolatie

Kijk & Vergelijk spouwmuurisolatie. Alle soorten isolatiemateriaal:
Glaswol
Steenwol
Pur schuim
Isolatieparels en meer.
vergelijk spouwmuurisolatie

spouwmuurisolatie: alle informatie