Spouwmuurisolatie - alles wat je weten wilt.spouwmuurisolatie hoe-koop-ik.nl

Spouwmuurisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over spouwmuur-
isolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer spouwmuurisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over spouwmuurisolatie

Isolatie binnen handbereik

met de Energie Bespaar Lening

De overheid heeft een nieuw fonds opgericht: Het Nationaal Energiebespaarfonds. Wil je als woningeigenaar je huis energiezuiniger maken? Dan kun je bij dit fonds geld lenen, tegen een laag rentetarief.  Zo’n lening heet een “EnergieBespaarLening”.  In het fonds zit 300 miljoen euro.

Isolatie ook mogelijk

Je kunt een EnergieBespaarLening afsluiten voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Zelfs voor dubbelglas. Maar ook voor veel andere zaken. Denk aan zonnepanelen of een nieuwe Hoog Rendement cv-ketel. Zo komen extra energiebesparende maatregelen binnen handbereik. Je betaalt een maandelijks bedrag voor aflossing en rente. Maar je profiteert direct van de besparing op je energierekening.

Minder energie

De overheid vindt het belangrijk dat we minder energie gebruiken. Oudere huizen verbruiken meer energie dan nieuwe huizen. Met gerichte maatregelen is dat eenvoudig te veranderen. Daarnaast stimuleert het de economie. Al die energiebesparende maatregelen leveren werk op. Het mes snijdt aan meerdere kanten. Dit is allemaal afgesproken in het Woonakkoord van 2013.

Lage rente, let op de voorwaarden

De lening heeft een laag rentepercentage. Dit varieert per dag. Bij de start (jan 2014) ligt het percentage onder de 4 procent. De rente staat vast voor de periode van de lening. De betaalde rente en de aflossingen stromen weer terug in het fonds. Zo blijft het op peil. Je kunt de lening aflossen in 7 jaar of 10 jaar. Om de lening te kunnen krijgen zijn er voorwaarden opgesteld. Zo is het minimum leenbedrag € 2.500,-. Spouwmuurisolatie kost aanzienlijk minder voor de meeste huizen. Dan is een combinatie met andere besparende maatregelen een idee.

Kosten spouwmuurisolatie laag

Onderzoek laat zien dat eigenaren van woningen de kosten van spouwmuurisolatie te hoog inschatten. Voor € 900,- is een tussenwoning geïsoleerd en voor € 1.500,- een 2-onder-1-kap. In slechts  4 jaar heb je de investering terugverdiend. Maar ook belangrijk: het comfort in huis stijgt enorm. Daarnaast profiteert het milieu ook nog mee. Door de verminderde Co-2 uitstoot. En een energiezuinig huis is meer waard.

Bereid je goed voor

Overweeg je isolatie? Bereid je dan goed voor. Je koopt het vaak maar één keer in je leven. Daar wil je geen fout mee maken. Vraag meerdere offertes aan, zo kun je goed de adviezen, de service en de prijzen vergelijken.  En met de Isolatie Koopwijzer van hoe-koop-ik.nl ontdek je gemakkelijk welke soort isolatie het best past bij jouw huis en wensen.

Ander spouwmuurisolatie nieuws

Welke isolatie past bij jou?

Doe de spouwmuurisolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de spouwisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis spouwisolatie offertes

Spouwmuurisolatie? Vraag offertes.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Isoleer en bespaar 30% op je energiekosten. Onafha...

Vergelijk spouwmuurisolatie

Kijk & Vergelijk spouwmuurisolatie. Alle soorten isolatiemateriaal:
Glaswol
Steenwol
Pur schuim
Isolatieparels en meer.
vergelijk spouwmuurisolatie

spouwmuurisolatie: alle informatie