Spouwmuurisolatie - alles wat je weten wilt.spouwmuurisolatie hoe-koop-ik.nl

Spouwmuurisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over spouwmuur-
isolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer spouwmuurisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over spouwmuurisolatie

Zachte winter inspireert

Zaten we vorig jaar nog met temperaturen van -10. Nu lijkt +10 normaal. En daarmee gaat de energierekening lager uitvallen. Dat inspireert tot verdere bezuiniging.
Besparen op je gas in de winter? Spouwmuurisolatie...

Energienota omlaag

We verbruiken deze winter fors minder gas. Daardoor gaat de jaarlijkse energierekening tientallen euro’s lager uitvallen. In die energienota heeft verwarming een aandeel van bijna 70%.
Maar door het zachte winterweer stoken we veel minder dan de voorgaande winters. Bij de jaarafrekening is de kans groot dat we geld terugkrijgen van de energiemaatschappij. Dat is mooi meegenomen, maar het kan nog slimmer.

Energienota kan nog lager

De gasrekening van een gemiddeld huishouden kan nog fors omlaag. Te veel huishoudens wonen in een huis met ongeïsoleerde buitenmuren. Daardoor vliegt 25% van de warmte door de muur naar buiten. Dat is zonde en onnodig. Veel huizenbezitters hebben wel een Hoog Rendement cv-ketel laten installeren. Die cv-ketel gaat zuinig met gas om. Het is dan extra zuur, dat die ‘eco-opgewekte’ warmte vervolgens naar buiten ontsnapt.
Ten onrechte wordt gedacht dat de kosten voor het isoleren van de spouwmuur hoog zijn.

Kosten spouwmuurisolatie laag 

Huizenbezitters denken dat de kosten voor spouwmuurisolatie tussen de € 3.000,- en € 4.000,- liggen. Dat blijkt uit marktonderzoek. Die kosten worden te hoog ingeschat. Want voor minder dan € 1.000,- is een tussenwoning geïsoleerd. En voor € 1.500,- een 2-onder-1-kap-woning. Door de forse gasbesparing zijn die kosten in slechts 4 jaar terugverdiend. Dat rendement haal je niet op je spaarrekening.

Nog meer voordelen

Naast de kosten zijn er meer voordelen. Je voelt direct dat het comfort in huis sterk verbeterd is. Het voelt aangenamer. Daarnaast profiteert het milieu ook mee. Doordat je minder gas verbruikt, stoot je huishouden ook minder CO2 uit. Nog een ander voordeel; een energiezuinig huis is meer waard bij verkoop. Dat is extra interessant nu volgend het energielabel voor huizen verplicht wordt.

Bereid je goed voor

Denk je aan isolatie van de spouwmuren? Bereid je aankoop dan goed voor. Je koopt het vaak maar één keer in je leven. Daar wil je geen fout mee maken. Vraag altijd meerdere offertes aan, zo kun je goed de adviezen, de service en de prijzen vergelijken.  Doe ook de Isolatie Koopwijzer van hoe-koop-ik.nl. Dan ontdek je gemakkelijk welke soort isolatie het best past bij jouw huis en wensen.

Ander spouwmuurisolatie nieuws

Welke isolatie past bij jou?

Doe de spouwmuurisolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de spouwisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis spouwisolatie offertes

Spouwmuurisolatie? Vraag offertes.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Isoleer en bespaar 30% op je energiekosten. Onafha...

Vergelijk spouwmuurisolatie

Kijk & Vergelijk spouwmuurisolatie. Alle soorten isolatiemateriaal:
Glaswol
Steenwol
Pur schuim
Isolatieparels en meer.
vergelijk spouwmuurisolatie

spouwmuurisolatie: alle informatie