Spouwmuurisolatie - alles wat je weten wilt.spouwmuurisolatie hoe-koop-ik.nl

Spouwmuurisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over spouwmuur-
isolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer spouwmuurisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over spouwmuurisolatie

Bio wonen

Biologische voeding is sterk in opmars.Met spouwmuurisolatie woon je energie neutraler Jaarlijks geven we er al meer dan 1 miljard aan uit. Ook bij wonen wint bewust energiegebruik terrein. En dat heeft meer voordelen.

Bio in eten meer dan trend

Biologisch verantwoord eten wordt steeds meer de norm. Onze leefomgeving wordt belangrijker. De stoomoven verdrijft de magnetron uit onze keukens. We willen weten waar ons eten vandaan komt en weer lekker en gezond ouderwets koken. Een reactie op gemak en fastfood? De omzet in biologische voeding is al ruim over het miljard per jaar heen. En het eind is niet in zicht. We willen verantwoorde voeding en de natuur weer proeven.

Biologisch wonen dan?

De aandacht voor de kwaliteit van ons voedsel is ook terug te zien in ons ‘woon-gedrag’. Er is meer en meer belangstelling voor verantwoord energiegebruik in en om het huis. Biologisch eten is bijna altijd hoger geprijsd dan niet-biologisch. Bij wonen is het precies andersom. Door ‘eco-verantwoord’ te wonen bespaar je fors op je energierekening. Met een paar simpele maatregelen bespaar je direct op je maandlasten. En dat stimuleert dubbel.

Veel voordelen

De forse besparing op de maandlasten is niet het enige. Bewust energieverbruik heeft meer voordelen. De meeste maatregelen verhogen direct het wooncomfort. Neem bijvoorbeeld isolatie van de spouwmuren. Het is in minder dan één dag klaar. En je voelt direct het verschil. Je huis voelt aangenamer. En dat is heerlijk, als je beseft dat je tegelijkertijd je gasrekening jaarlijks met 25% verlaagt. Ook het milieu profiteert mee. Minder gasverbruik, betekent minder uitstoot van Co2 gassen. Het mes snijdt zo aan 3 kanten.

Spouwmuurisolatie kosten

En de kosten dan? Spouwmuurisolatie is toch een dure maatregel? Dat denken inderdaad (te) veel huiseigenaren en verhuurders. Zij schatten de kosten steevast te hoog in. Meestal tot wel 3 keer te hoog. Een tussenwoning is al geïsoleerd voor minder dan 1000 euro. En de muren van een 2-onder-1-kap woning isoleren kost niet meer dan 1500 euro. Een gemiddeld gezin heeft dat in 4 jaar al terugverdiend en profiteert daarna elk jaar van een fors lagere energierekening. En zo zijn er meer maatregelen. Denk aan dak-of vloerisolatie, dubbel glas of een HoogRendement cv-ketel. Stuk voor stuk slimme investeringen die meer opleveren dan een spaarrekening.

Doe het goed

Bereid een dergelijke aankoop goed voor. Je koopt het voor langere tijd, of maar één keer in je leven. Vraag altijd meerdere offertes aan. Dan kun je goed de adviezen, de service en de prijzen vergelijken.  Doe ook de Isolatie Koopwijzer van hoe-koop-ik.nl. Dan ontdek je gemakkelijk welke soort isolatie het best past bij jouw huis en wensen. Zo is ‘bio-wonen’ goed geregeld.

Ander spouwmuurisolatie nieuws

Welke isolatie past bij jou?

Doe de spouwmuurisolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de spouwisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis spouwisolatie offertes

Spouwmuurisolatie? Vraag offertes.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Isoleer en bespaar 30% op je energiekosten. Onafha...

Vergelijk spouwmuurisolatie

Kijk & Vergelijk spouwmuurisolatie. Alle soorten isolatiemateriaal:
Glaswol
Steenwol
Pur schuim
Isolatieparels en meer.
vergelijk spouwmuurisolatie

spouwmuurisolatie: alle informatie