Spouwmuurisolatie - alles wat je weten wilt.spouwmuurisolatie hoe-koop-ik.nl

Spouwmuurisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over spouwmuur-
isolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer spouwmuurisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over spouwmuurisolatie

Vandaag Earth Day!

Earth Day en spouwmuurisolatie een goede combinati...Vandaag is het Earth Day. Waarom wordt dit gevierd en wat houdt het in? En vooral, wat kun je er zelf mee doen?

Earth Day Wereldwijd

Earth Day is een oproep om na te denken over je gedrag als consument. En dan vooral de invloed daarvan op de aarde. Het wordt gepromoot in 192 landen, ruim 1 miljard mensen doen er iets mee. In de jaren 70 is het gestart in de VS. Daar is het elk jaar groot item op de TV-netwerken. Het gaat om meer dan alleen de consument. Ook juist politici worden uitgedaagd om in hun beleid meer rekening te houden met de aarde.

Earth Day, Earth Hour en Earth Month

De periode van 2 april tot eind mei wordt de maand van de Aarde genoemd. Vandaag dus Earth Day en 2 weken geleden hadden we Earth Hour. Toen was het idee om 1 uur lang alle verlichting uit te doen. Allemaal evenementen om bewust gebruik van energie te promoten. Dat klinkt abstract. Als je er over nadenkt valt dat wel mee.

Earth you

Wat kun je zelf doen? Verspilling tegengaan is stap 1. Simpele dingen als geen  ruimtes verlichten of verwarmen waar niemand is, klinken als een open deur. Toch verspillen we zo jaarlijks  10% van ons energiegebruik. Dat is een ongelofelijke hoeveelheid energie en een ongelofelijk bedrag. En je merkt er in je comfort niets van.

De meeste energie in huis gaat naar verwarmen. Warm water voor de badkamer en keuken en verwarmen van het huis.

Slimmer verwarmen

Slim verwarmen is alleen binnen verwarmen. Bij een ongeïsoleerd huis verdwijnt tot 25% van de warmte naar buiten via muren, ramen en het dak.

Spouwmuurisolatie is de oplossing. Het is veel goedkoper dan je denkt en het helpt direct in het verlagen van je energiegebruik. Het is in minder dan 1 dag klaar en je hebt er geen verbouwing voor nodig. In 4 jaar heb je de investering alweer terugverdiend en de aarde profiteert mee. Ook dakisolatie en vloerisolatie zijn goede maatregelen.

Spouwmuurisolatie? Bereid je voor

Denk je aan isolatie van de spouwmuren? Bereid je aankoop dan goed voor. Je koopt het vaak maar één keer in je leven. Daar wil je geen fout mee maken. Vraag altijd meerdere offertes aan, zo kun je goed de adviezen, de service en de prijzen vergelijken.  Doe vandaag nog, op Earth Day, de Isolatie Koopwijzer van hoe-koop-ik.nl. Dan ontdek je gemakkelijk welke soort isolatie het best past bij jouw huis en wensen.

 Ander spouwmuurisolatie nieuws

 

Welke isolatie past bij jou?

Doe de spouwmuurisolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de spouwisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis spouwisolatie offertes

Spouwmuurisolatie? Vraag offertes.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Isoleer en bespaar 30% op je energiekosten. Onafha...

Vergelijk spouwmuurisolatie

Kijk & Vergelijk spouwmuurisolatie. Alle soorten isolatiemateriaal:
Glaswol
Steenwol
Pur schuim
Isolatieparels en meer.
vergelijk spouwmuurisolatie

spouwmuurisolatie: alle informatie