Spouwmuurisolatie - alles wat je weten wilt.spouwmuurisolatie hoe-koop-ik.nl

Spouwmuurisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over spouwmuur-
isolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer spouwmuurisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over spouwmuurisolatie

"Tijd voor daden"

Dat zijn de woorden van Ban Ki-Moon op de VN klimaattop in New York. logo VN klimaattopKlimaat en energie blijven actuele thema’s. Moet je wachten op een klimaatakkoord? Of kun je gewoon zelf aan de slag?

Klimaat en energie actueel!

De klimaattop in New York is inmiddels de 20e. En de 21e klimaattop staat gepland voor volgende jaar in Parijs. Wat gebeurt daar eigenlijk? Een klimaattop klinkt abstract. Er worden standpunten uitgewisseld om volgend jaar tot afspraken te kunnen komen. Een nieuw klimaatakkoord, we hebben het er al jaren over. Toch vinden ook Nederlanders klimaat nog steeds een belangrijk onderwerp. Vorige week publiceerde Greenpeace de uitkomsten van een onderzoek onder Nederlandse kiezers. De boodschap is duidelijk: ‘het moet snel veel groener’.

Klimaatplan? Doe het zelf!

Je hoeft niet te wachten op de uitkomsten van een klimaattop. Maak gewoon je eigen klimaatplan. Pak je energierekening, loop door je huis en bedenk wat er anders zou kunnen. Je zult verbaasd zijn wat het effect is voor het milieu en voor je portemonnee. Want het mes snijdt aan meerdere kanten. Veel maatregelen zijn ook nog eens comfortverhogend of verbeteren de veiligheid in huis.

Je eigen klimaatplan is niet moeilijk

Het snelste resultaat behaal je door kritisch naar je huis te kijken. Bedenk dat het verwarmen van je huis met een Hoog Rendement cv-ketel minder zinvol is als je huis matig geïsoleerd is. Isolatie is een grote bespaarder en zorgt bovendien voor meer comfort. Met spouwmuurisolatie bespaar je tot 30% op je gasrekening. Datzelfde geldt voor dakisolatie. Het zijn maatregelen die snel te realiseren zijn en niet veel kosten. Het milieu-effect is enorm en je maandlasten gaan direct omlaag. Spouwmuurisolatie heb je in 3 tot 4 jaar terugverdiend. Bij dakisolatie is dat ongeveer 8 jaar.

Slim verwarmen

Als je huis goed is ‘ingepakt’ wordt het tijd om naar je cv-ketel te kijken. Is je cv-ketel ouder dan 12 jaar? Dan is vervanging een goed idee. De nieuwste cv-ketels zijn nog weer zuiniger en hebben een nieuw type pomp. Daardoor gebruiken ze veel minder elektriciteit. Is je cv-ketel jonger, dan is onderhoud van groot belang. Een cv-ketel in topconditie werkt zuiniger en veiliger en biedt meer zekerheid. Dat wil zeggen, de kans op een storing is kleiner.

Vergroen energie

Door deze maatregelen heb je onnodig energieverbruik fors verminderd. De energie die je nog nodig hebt kun je vergroenen. Bijvoorbeeld door te wisselen naar groene stroom. De meeste energieleveranciers hebben zo’n product in het assortiment. Zo niet, dan kun je ook overstappen naar een andere leverancier. Daarmee bespaar je meestal ook fors.

Jouw klimaatplan niet duur

Spouwmuurisolatie is veel goedkoper dan gedacht wordt. Voor minder dan
€ 1.000,- is een tussenwoning geïsoleerd. Dakisolatie kost ongeveer € 45,- per vierkante meter. Een nieuwe cv-ketel kun je al huren voor minder dan € 25,- per maand. Zo zie je dat een klimaatplan heel eenvoudig kan zijn. Het is snel te regelen en levert veel op. Voor het milieu en voor jezelf. Bereid je goed voor. Lees je in, vraag meerdere offertes aan en vergelijk de adviezen, de service en de prijzen. En je hoeft niet te wachten tot volgend jaar Parijs. Het is zo geregeld en je hebt komende winter al alle voordelen.

Ander spouwmuurisolatie nieuws

Welke isolatie past bij jou?

Doe de spouwmuurisolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de spouwisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis spouwisolatie offertes

Spouwmuurisolatie? Vraag offertes.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Isoleer en bespaar 30% op je energiekosten. Onafha...

Vergelijk spouwmuurisolatie

Kijk & Vergelijk spouwmuurisolatie. Alle soorten isolatiemateriaal:
Glaswol
Steenwol
Pur schuim
Isolatieparels en meer.
vergelijk spouwmuurisolatie

spouwmuurisolatie: alle informatie