Spouwmuurisolatie - alles wat je weten wilt.spouwmuurisolatie hoe-koop-ik.nl

Spouwmuurisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over spouwmuur-
isolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer spouwmuurisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over spouwmuurisolatie

Isolatie maakt een zuinige CV pas echt zuinig

Besparingstips isolatie: alle besparingstips op ee...Als je in de afgelopen jaren een nieuwe CV-ketel hebt gekocht, is dat waarschijnlijk een HR-ketel. Een extra zuinige cv-ketel met een Hoog Rendement. Maar heb je ook spouwmuurisolatie of dakisolatie? Want anders is het rendement van die nieuwe CV-ketel niet meer zo hoog.

Fabrikanten van HR-ketels doen hun best om die apparaten steeds zuiniger te maken. Technische hoogstandjes worden bedacht om zo veel mogelijk rendement te halen. Als zo'n moderne verwarming dan geplaatst wordt in een huis zonder spouwmuurisolatie of dakisolatie, vervliegt direct een deel van dat rendement.

Spouwmuur of dak isoleren

Via de muren en het dak van je huis verdwijnt veel warmte, als deze niet geïsoleerd zijn. Met spouwmuurisolatie kun je tot 25% op je energierekening besparen. Dat hangt natuurlijk af van het type huis. Heb je veel muren, dan is spouwmuurisolatie zeer interessant. Heb je weinig buitenmuren? Of zijn de muren wel geïsoleerd, maar het dak niet? Dan stijgt de warmte op in je huis en vervliegt zo door het dak.

Spouwmuurisolatie in een dag klaar

Spouwmuurisolatie: alles over spouwmuurisolatie.Als je warmer wilt wonen is isolatie de eerste stap. De meeste huiseigenaren beginnen met spouwmuurisolatie. Dat is geen ingewikkelde klus: spouwmuurisolatie is in één dag klaar zonder grote verbouwingen of rommel.

Je kunt zelf aardig inschatten hoeveel je kunt besparen met spouwmuurisolatie. Per vierkante meter muur bespaart spouwmuurisolatie 8-10 kubieke meter gas per jaar. Reken maar uit. Een gemiddelde 2-onder-1 kap woning bespaart met spouwmuurisolatie € 440 per jaar.
Alles over de spouwmuurisolatie kosten

Dakisolatie

Ook dakisolatie heeft een hoge opbrengst. Via het dak kan wel tot 30% van de warmte uit huis verdwijnen. Per vierkante meter dak kun je 9 tot 11 m3 gas per jaar besparen. Een voorbeeld-tussenwoning bespaart met dakisolatie € 358 per jaar; een vrijstaande woning € 780!
Voorbeelden besparing dakisolatie

Goed voorbereiden is makkelijk

Als je meer wilt weten over spouwmuurisolatie of dakisolatie, vind je bij ons alles om je aankoop voor te bereiden. Eenvoudige manieren om soorten isolatie te vergelijken, en volop informatie over isolatie in begrijpelijke taal. Met de Isolatie Koopwijzer van hoe-koop-ik.nl ontdek je gemakkelijk welke soort isolatie het best past bij jouw huis en wensen. Zo woon je niet alleen comfortabeler. Ook je cv ketel werkt HR!

Vraag offertes spouwmuurisolatie aan


Meer nieuws spouwmuurisolatie

Welke isolatie past bij jou?

Doe de spouwmuurisolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de spouwisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis spouwisolatie offertes

Spouwmuurisolatie? Vraag offertes.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Isoleer en bespaar 30% op je energiekosten. Onafha...

Vergelijk spouwmuurisolatie

Kijk & Vergelijk spouwmuurisolatie. Alle soorten isolatiemateriaal:
Glaswol
Steenwol
Pur schuim
Isolatieparels en meer.
vergelijk spouwmuurisolatie

spouwmuurisolatie: alle informatie