CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Goedkope ketel kopen

goedkoopste cv-ketel

Een nieuwe cv-ketel kopen? Lees het stappenplan. Zo koop je de beste cv-ketel voor je huis. Onafhankelijk. Hoe-Koop-Ik.nl

Goedkope cv-ketel kopen? Let niet alleen op de adviesprijs van de verwarmingsketel. Punten om op te letten als je een goedkope cv-ketel wilt. Onafhankelijk advies en tips voor een goedkope cv-ketel kopen of huren.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Goedkope cv-ketel

top 5 goedkoopste cv-ketel


Goedkoopste cv ketel. Onafhankelijke informatie va...Een goedkope cv-ketel? Nederlanders letten bij alles op de prijs, dus ook bij een cv-ketel. Met deze top-5 helpen we je zoeken naar een goedkope cv-ketel.

Let wel op dat die goedkope cv-ketel niet duurkoop wordt. Is de goedkope cv-ketel inclusief montage? Verbruikt de cv-ketel niet zo veel energie dat je alsnog duurder uit bent?
Onafhankelijke informatie en advies over een goedkope cv-ketel.

Goedkope cv-ketel kopen

Kijk niet alleen naar de aanschafprijs van de cv-ketel. Is de aanbieding van de goedkope-cv ketel inclusief montage? Zo niet, dan komen de installatiekosten er ook nog bij, en dat is 40%-50% van het totaalbedrag.

Kies je een goedkope cv-ketel en moet je veel installatiekosten betalen, dan ben je nog duur uit. Hetzelfde geldt voor de onderhoudskosten van de goedkope cv-ketel.

Goedkope cv-ketel : kijk naar de capaciteit

Een goedkope cv-ketel met een te grote of te kleine capaciteit gebruikt meer energie dan nodig. Daardoor kun je, over de levensduur van de cv-ketel, nog duurder uitkomen. Een cv-ketel met de juiste capaciteit is de goedkoopste, als je over de hele levensduur kijkt. Je koopt de cv-ketel tenslotte voor 12 tot 15 jaar.

Wat is de beste cv-ketel voor jou? Dat kun je gemakkelijk ontdekken met de cv-ketel Koopwijzer. Je krijgt dan direct advies op maat over jouw cv-ketel.

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Goedkoop in aanschaf en duur in gebruik

Cv ketel informatie! Punten om op te letten.De nieuwe cv-ketel moet energiezuinig zijn werk doen. Vergelijk het met een goedkope printer, die veel inkt verbruikt. Uiteindelijk ben je duurder uit. Zo is het ook met een cv-ketel. Vaak is het voordeliger om een cv-ketel te kiezen waarvan de aanschafkosten hoger zijn, maar die het prijsverschil makkelijk terugverdient door een lager energieverbruik.

Een goedkope cv-ketel of combiketel is dus een cv-ketel die optimaal aansluit bij jouw woning en wensen en die zuinig is met energie. Dat geldt voor een ketel die je koopt en ook als je een goedkope cv-ketel huren wilt.

Meer weten over cv-ketel kopen, huren of leasen?
Alles over cv-ketel kopen
Alles over cv-ketel huren
Alles over cv-ketel leasen

Goedkope combiketel

Let ook op: een goedkope cv-ketel is soms geen cv-combiketel (een cv-ketel die voor verwarming én warm water zorgt). Een solo cv-ketel, die alleen verwarming levert, is natuurlijk goedkoper dan een cv-combiketel.
Lees alles over combiketels

Installatie en onderhoud
Cv installatie en veiligheid.Een betrouwbaar adres voor installatie en onderhoud is ook belangrijk als je naar de kosten van een cv-ketel kijkt. Zorg dat de cv-installatie vakkundig gebeurt. De cv-ketel wordt perfect afgesteld. Zo verbruikt de cv-combiketel niet meer gas dan nodig is. Ook regelmatig onderhoud helpt: een goed onderhouden cv-ketel verbruikt minder gas en heeft minder kans op storingen. Dan blijft het, ook in het gebruik, een goedkope cv-ketel.

Adviesprijs cv-ketel is een startpunt

cv ketel kopen, huren of leasen.Bepaal eerst welk type cv-ketel het best bij jouw huis past. De capaciteit voor verwarming en de capaciteit voor warm water moet aan jouw eisen voldoen. Je kunt dat gemakkelijk ontdekken met de cv-ketel Koopwijzer.
Doe de cv-ketel Koopwijzer

Als je het type cv-ketel weet, dan kun je adviesprijzen vergelijken om een goedkope cv-ketel te vinden die aan jouw eisen voldoet. Een veelverkochte cv-ketel (type 24kW CW4) heeft een adviesprijs van minder dan  € 1.500.  

De kosten van installatie kunnen verschillen. Meestal rekenen cv-installateurs een totaalprijs voor de cv-ketel inclusief montage. Daarom is het verstandig meerdere offertes aan te vragen om een goede en goedkope cv-ketel te vinden. Dan kun je niet alleen de prijs, maar ook de service en de garantie vergelijken.
Alles over kosten cv-ketel

Top 5 goedkope cv-ketel op laagste adviesprijs


Warmwaterklasse CW4

Cv ketel top 5. Onafhankelijke informatie over de ...Deze warmwaterklasse is de meest verkochte combiketel. Vaak gecombineerd met een verwarmingsvermogen van 24kW.

 1. Ferroli BlueSense 4                                      €  900
 2. AWB ThermoElegance Advance 20-A/3    € 1.331
 3. Viessmann Vitodens 100-W CW4             € 1.369
 4. Intergas Kombi Kompakt HR 28/24          € 1.409
 5. Nefit Baseline II 24/cw4                               € 1.420

Warmwaterklasse CW5
Deze klasse biedt een royalere warm water voorziening. CW5 wordt vaak gecombineerd met meer verwarmingsvermogen van ongeveer 30kW.

 1. Ferroli BlueSense 5                                       €  1.000
 2. Intergas Kombi Kompakt HR 36/30            €  1.546
 3. Viessmann Vitodens 100-W CW5               €  1.694
 4. AWB    ThermoElegance Advance 35-A/3   €  1.705
 5. Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30          €  1.728

Warmwaterklasse CW6
Dit is de top in warm water voorziening als het om combiketels gaat.

 1. Intergas Prestige CW6                                    €  1.830
 2. IthoDaalderop ComfortClassic 24/80+        €  2.657
 3. Remeha Calenta 40l CW6                             €  2.702
 4. IthoDaalderop ComfortClassic 32/80+        €  2.783
 5. Nefit Topline AquaPower Plus II HRC 25     €  2.819

Bekijk de top 5 meest verkochte cv-ketel


Goedkope cv-ketel huren

Cv ketel huren? Alle voor-en nadelen van cv ketel ...Wil je een goedkope cv-ketel kopen, maar komt het net niet uit om zo’n bedrag ineens uit te geven? Je kunt ook een goedkope cv-ketel huren of leasen. Een goedkope cv-ketel inclusief montage en onderhoudscontract is er al vanaf € 25 per maand.
Wat zijn de voor-en nadelen van cv-ketel huren?

Goedkope cv-ketel voor jouw huis

Cv ketel offertes. Gratis en vrijblijvend.Ga je een andere cv-ketel kopen, dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Zo kun je de prijzen van de cv-ketel, de installatie en het onderhoud vergelijken. Dat kan met 1 aanvraag via hoe-koop-ik.nl. Hoe-koop-ik.nl heeft voor jou een selectie gemaakt van kwalitatief goede cv-installateurs.  

Cv-ketel offertes kunnen sterk verschillen. Dan is vergelijken van offertes lastig. Let goed op wat je nu eigenlijk krijgt aangeboden in een cv-ketel offerte.
Daarom krijg je van hoe-koop-ik.nl een speciale checklist: ‘7 tips om offertes te vergelijken’. Daarmee kun je de cv ketel kosten op de juiste manier vergelijken. Je krijgt hem gratis als je via onze website offertes aanvraagt.

Vraag nu offertes aanBij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips voor een goede offerte vergelijking;''
● ''12 vragen om aan de cv-installateur te stellen."

Meer cv-ketel informatie:

cv-ketel huren of kopen?
kosten cv-ketel

tips cv-ketel offertes
wat moet je weten over cv-ketel aanbieding?

cv-ketel Home

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie