CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Cv-ketel water capaciteit

prestaties cv-ketels

Een nieuwe cv-ketel kopen? Lees het stappenplan. Zo koop je de beste cv-ketel voor je huis. Onafhankelijk. Hoe-Koop-Ik.nl

Welke cv-ketel warm water kies je? Bekijk de warm water capaciteit cv-ketels. Top 5 cv-ketel die veel warm water leveren. Onafhankelijk info cv-ketel.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Cv-ketel warm water

top 5 warm water uit de cv-ketel


Cv ketels met veel warmwater. De top 5 cv ketels. ...Stortdouche, bubbelbad, dubbele badkamers: warm water wordt steeds belangrijker in huis. Voor veel mensen is het een beslispunt bij de keuze van een nieuwe cv ketel.

Welke cv-combiketels leveren het meeste warm water per minuut?

Warm water vraagt nieuwe cv-ketels

Consumenten vinden warm water steeds belangrijker. Ze willen veel warm water, zonder te wachten, op meerdere punten tegelijk in huis. Bijvoorbeeld de badkamer en de keuken. De cv-ketel merken spelen daar op in met nieuwe modellen.

Zoek je een cv-ketel die veel warm water levert? Dan is het goed om te weten wat de beste cv ketel is voor jouw huis. Dat kun je gemakkelijk ontdekken met de cv-ketel Koopwijzer. Je krijgt dan direct advies op maat over jouw cv-ketel. En wat die cv-ketel kost.Doe de cv-ketel Koopwijzer


Kleiner vermogen maar veel warm water

Tot nu toe had een cv-ketel die veel warm water levert, altijd een grote verwarmingscapaciteit. Zulke cv-ketels waren bestemd voor grote huizen. De verwachting is dat dit de komende jaren verandert. Er is steeds meer vraag naar combiketels die veel warm water combineren met een (relatief) kleine verwarmingscapaciteit. Bijvoorbeeld een 24 kW CW6 combiketel.

Top 5 cv-combiketels die veel warm water leveren

  1. Cv ketel top 5. Onafhankelijke informatie over de ...25 liter per minuut Itho Daalderop Comfort Classic 38/80+
  2. 23,5 liter per minuut Vaillant EcoTecPlus VHR 34/5-5
  3. 23,3 liter per minuut Remeha Calenta 40LCW6
  4. 22,3 liter per minuut Atag Q42
  5. 22 liter per minuut Nefit Aquapower Plus II

Cv-ketels vergelijken is belangrijk

Een cv-ketel koop je voor 12 tot 15 jaar. Daarom is het slim om vooruit te kijken. Verwacht je dat ook jij binnen die tijd meer warm water comfort wilt? In de Kijk & Vergelijk kun je alle actuele cv-ketels van Nederland vergelijken. Op warmte-capaciteit, keurmerken, garantie en meer. En natuurlijk op de hoeveelheid warm water die ze kunnen leveren.

Kijk & Vergelijk alle cv-ketels


nieuws cv ketelDe meest verkochte merken cv-ketel die veel warm water leveren:


Intergas cv-ketels
De Prestige van Intergas heeft een voorraadboiler en een doorstroomsysteem. Deze cv-ketel levert 20 liter per minuut af. Je bad is vol in slechts 5 minuten. De cv-ketel is zuinig met energie, omdat het voorraadvat niet te groot is.
Bekijk de Intergas Prestige

Remeha cv-ketel
De Remeha Calenta maakt per minuut 23 liter warm water. Deze cv-ketel combineert een veel gebruikte verwarmingscapaciteit (24 kW) met veel warm water. Je hoeft dus niet meteen groot te wonen om van veel warm water te kunnen genieten.
Bekijk de Remeha Calenta 40LCW6

Vaillant
De Vaillant EcoTec plus levert ruim 23 liter warm water van 40 graden. In krap 5 minuten is je bad vol. Dat combineert deze ketel dan wel met een verwarmingscapaciteit van 34 kW. Dat is voor de meeste huizen in Nederland te veel van het goede.
Bekijk de Vaillant EcoTecPlus VHR 34/5-5

Nefit
De Nefit Topline Aquapower plus. De naam zegt het al: deze ketel is bedacht om veel warm water te leveren. Het is dan ook een cv-ketel met een ingebouwde boiler. Hij maakt in één minuut 22 liter warm water aan. Een bad vullen met 100 liter warm water duurt 4½ minuut.
Bekijk de Nefit Aquapower Plus II

Atag cv-ketels
Voor veel warm water moet je bij Atag naar de Q-serie cv ketels kijken. De Atag Q51 en de Q42 produceren meer dan 22 liter per minuut. Je moet er wel plaats voor hebben. Het is eigenlijk een solo-cv-ketel met een boiler in één behuizing. Hij kan niet aan de wand hangen en is 1 meter 60 hoog. Heb je die ruimte niet, dan kom je bij Atag bij de E-serie cv-ketels uit. Die leveren 'slechts' 18 liter warm water per minuut.
Bekijk de Atag Q42
Bekijk de Atag Q51

Itho Daalderop
De kampioen Aqua-Max van Itho Daalderop is niet meer leverbaar. Nu is de ComfortClassic het warmwaterkanon van Itho Daalderop. De 38/80+ levert 25 liter. Maar dan moet je wel groot wonen. Woon je kleiner, dan is de 24/80+ een goede keuze.
Bekijk alles over Itho Daalderop ComfortClassic

Meer weten over cv-ketel kopen, huren of leasen?
Alles over cv-ketel kopen
Alles over cv-ketel huren
Alles over cv-ketel leasen

Warm water comfort met een boiler

Alle warmwater-kampioenen vallen in de CW-klasse 6. CW staat voor Comfort Warmwater; hoe hoger het getal, hoe meer warm water.

Heb je nog meer warm water nodig? Combineer dan een losse cv-ketel voor verwarming met een boiler voor warm water. Boilers houden de gehele dag een voorraad water warm. Zo beschik je direct over warm water als je dat nodig hebt. Boilers zijn er van 80 liter tot meer dan 200 liter. Een boiler is minder duurzaam, omdat ze 24 uur per dag water op temperatuur houden.
 
Houd de leiding kort
Hoe korter de afstand tussen combiketel en douche, bad of kraan, hoe sneller je warm water kunt krijgen. Verplaatsen van een cv-ketel, met aansluitingen, betekent extra kosten.
Maar je koopt een cv-ketel voor tenminste 12 jaar, dus misschien is het de moeite waard. Een bijkomend voordeel van korte leidingen: er is minder warmteverlies onderweg.

Breng je cv-ketel wensen in kaart
Cv ketel offertes. Gratis en vrijblijvend.Een cv-ketel koop je voor 12 tot 15 jaar. Denk niet alleen aan je wensen voor nu, maar ook voor de toekomst. Bijvoorbeeld uitbreiding van je gezin. Een verbouwing van de badkamer of een tweede badkamer in huis? Bereid je aankoop goed voor. Doe de cv ketel Koopwijzer en vraag altijd meerdere offertes aan. Zo kun je weer jaren genieten van warm water.

Vraag nu cv-ketel offertes aan. Dat kan met 1 aanvraag via hoe-koop-ik.nl. Gratis en vrijblijvend. Zo kun je goed de cv-ketel kosten, adviezen en service vergelijken.


Vraag nu offertes aan


Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips voor een goede offerte vergelijking;''
● ''12 vragen om aan de cv-installateur te stellen."

Meer cv-ketel informatie:

cv-ketel huren of kopen?
kosten cv-ketel

tips cv-ketel offertes
waar let je op bij een goedkope cv-ketel?
cv-ketel Home

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie