Dubbel glas - alles wat je weten wilt.               hoe-koop-ik.nl dubbel glas

Dubbel glas

nieuws en trends

Nieuws over dubbel glas. Onafhankelijke info van hoe-koop-ik.nl

Het laatste nieuws over dubbel glas en de ontwikkelingen op glasgebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer dubbel glas

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over dubbel glas

Dubbel glas, de kosten vallen mee

Dubbel glas prijs. Onafhankelijke info van hoe-koo...Onderzoek toont aan dat huiseigenaren de kosten van dubbel glas of isolatieglas vaak hoger inschatten dan ze werkelijk zijn. Als ze een offerte opvragen voor dubbel glas, zijn ze positief verrast. Zeker als ze uitrekenen hoeveel geld met nieuw dubbel glas bespaard kan worden!

Als je woning enkel glas heeft, dan is duidelijk dat je veel kunt besparen door energiezuinig dubbel glas te laten plaatsen. Maar ook als je dubbel glas hebt dat 25 jaar geleden is geplaatst, bestaat de mogelijkheid dat je flink kunt besparen op de stookkosten. Het dubbel glas van tegenwoordig is veel zuiniger dan dat van vroeger.

Dubbel glas kosten zelf inschatten

Glasoppervlak bepaalt kosten en besparing dubbel g...De kosten van dubbel glas worden bepaald door verschillende factoren. Het oppervlak is natuurlijk het belangrijkste, dat bepaalt de hoeveelheid vierkante meters glas dat je nodig hebt. Ook het soort dubbel glas dat je kiest, heeft een grote invloed op de kosten.

Je kunt zelf inschatten hoe hoog de kosten van dubbel glas zullen zijn, als je overweegt om dubbel glas te nemen. Meet of schat het aantal vierkante meters glas dat je wilt vervangen. Gewoon isolatieglas kost circa € 65 per m2; HR++glas kost ongeveer € 80 per m2.
Meer over HR glas

Raamkozijn en dubbel glas kosten

Dubbel glas informatie. Onafhankelijke info van ho...Ook belangrijk bij het bepalen van de kosten van dubbel glas is de staat van het raamkozijn. Is het kozijn slecht onderhouden of aangetast door vocht, dan moet het kozijn gerepareerd of vervangen worden om dubbel glas mogelijk te maken. Ook zijn er huizen met enkel glas die een kozijn hebben waarin dubbel glas niet past.

Als je alleen naar de kosten kijkt, ben je er nog niet. Want met dubbel glas ga je ook geld besparen op jouw energierekening. Ook daarvan kun je van te voren een schatting maken. Met HR++glas kun je per jaar tot wel € 400 besparen aan stookkosten. Als je dat doorrekent over de levensduur van het dubbel glas, ontdek je dat isolatieglas je geen geld kost, maar geld oplevert!

Besparing dubbel glas € 20.000

Hoeveel bespaart dubbel glas? Onafhankelijke info ...Ga maar na: als je 20 m2 enkel glas vervangt door HR++glas, kost het glas € 2.000 tot € 2.500. Het glas gaat minstens 25 jaar mee. Dat betekent 25 jaar lang een besparing van € 400, oftewel in totaal
€ 20.000!

Wil je meer weten over de kosten van dubbel glas en alle zaken die invloed hebben op de kosten?
Kijk dan bij kosten dubbel glas

Offertes voor dubbel glas kosten

Meerdere offertes dubbel glas aanvragen via hoe-ko...Als je zelf een eerste berekening wilt laten maken, gebruik dan de Koopwijzer dubbel glas. Dan zie je hoeveel je bespaart en wat de kosten van dubbel glas zijn.

Als je precies wilt weten wat de kosten van dubbel glas zullen zijn, en hoeveel je kunt besparen, kun je eenvoudig een vrijblijvende offerte opvragen bij een erkende glaszetter. De glaszetter komt bij je thuis om de situatie te bekijken en de ramen te meten. Daarna krijg je een offerte, met alle kosten en besparingen op papier. Vraag je verschillende offertes aan, dan kun je die goed met elkaar vergelijken.

Bij hoe-koop-ik.nl kun je met 1 aanvraag bij drie betrouwbare glasbedrijven een offerte opvragen. Gratis en vrijblijvend.

Vraag dubbel glas offertes aan


Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:

● ''7 tips om dubbel glas offertes goed te vergelijken.''
● ''13 vragen om aan het glasbedrijf te stellen.''


Meer informatie dubbel glas

Dubbel glas: alle info & tips
Soorten en verschillen isolatieglas
Dubbel glas plaatsen
Hoe vind je een glaszetter?

Welk glas past bij jou?

Doe de dubbel glas Koopwijzer

Direct advies voor jouw huis.

Welk dubbel glas is geschikt?

Wat zijn de dubbel glas kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis dubbel glas offertes

Dubbel glas? Vraag offertes aan.

√ Bij erkende glasbedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Gratis 2 handige checklists bij offertes aanvragen...


Vergelijk dubbel glas

Kijk & Vergelijk dubbel glas.
Alle soorten glas:
Standaard isolatieglas
HR glas
HR+ glas
HR++ glas
HR+++ glas
vergelijk dubbel glas

dubbel glas: alle informatie