Spouwmuurisolatie - alles wat je weten wilt.spouwmuurisolatie hoe-koop-ik.nl

Spouwmuurisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over spouwmuur-
isolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer spouwmuurisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over spouwmuurisolatie

Vakantiegeld: stop het in de muur!

Vakantiegeld? Stop het in je muur. Spouwmuurisolat...

Als je aan het begin van de zomer vakantiegeld krijgt, is de vakantie vaak al betaald. Sommige mensen kunnen de verleiding niet weerstaan en gaan het vakantiegeld dan maar uitgeven aan leuke dingen. Elke dag bij de geldautomaat om vakantiegeld ‘uit de muur’ te halen. Onze suggestie: haal je vakantiegeld niet uit de muur, maar stop het in de muur!

Spouwmuurisolatie is een fantastische besteding van jouw vakantiegeld. Waarom? Omdat je met spouwmuurisolatie tot wel 30% van het gasverbruik van jouw huishouden kunt besparen. Daardoor verdient spouwmuurisolatie zich in 3 tot 4 jaar terug. Na die tijd gaan de besparingen natuurlijk gewoon door.

Meer vakantiegeld
Ga maar eens na hoeveel je per jaar voor gas betaalt. Bij een gemiddelde 2-onder-1-kapwoning bespaar je ruim 900 m3 gas, oftewel € 550 euro per jaar! Dat is het bedrag dat je elk jaar uitspaart op gasverbruik, en je dus bij je vakantiegeld kunt optellen.

Oppervlak spouwmuur

Bereken aantal m2 van je muren en lees wat de spou...Hoeveel je kunt besparen met spouwmuurisolatie, en hoeveel vakantiegeld je in de muur moet stoppen, hangt natuurlijk sterk samen met het oppervlak aan spouwmuur dat je kunt isoleren. Spouwmuurisolatie kost zo’n € 15 per m2. Dit zijn isolatiemateriaal, machine- en arbeidskosten samen.

Een appartement heeft gemiddeld zo’n 25 m2 spouwmuur, een tussenwoning 60 m2. Voor een twee-onder-1-kap woning kun je uitgaan van zo’n 100 m2 spouwmuur; een vrijstaand huis heeft gemiddeld 150 m2 spouwmuur.

Voorbeeld berekening spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie kosten kun je zo berekenen.Een voorbeeldberekening van het rendement dat je kunt bereiken door jouw vakantiegeld in de muur te stoppen. In een hoekwoning wordt spouwmuurisolatie aangebracht. Dat kost nog niet eens het hele vakantiegeld, zo’n € 1.350. Ze besparen in het eerste jaar 720 m3 gas, oftewel € 475. Nog twee jaar en de spouwmuurisolatie is weer terugverdiend.
Is jouw huis geschikt voor spouwmuurisolatie?

Er is een eenvoudige manier om precies te weten te komen welk deel van jouw vakantiegeld nodig is om deze besparing te halen. Vraag offertes aan bij erkende isolatiebedrijven! Bij hoe-koop-ik.nl ontvang je met 1 aanvraag 3 offertes van uitstekende isolatiebedrijven. Zij rekenen jou in een offerte precies voor wat voor jouw huis spouwmuurisolatie kost, en wat het opbrengt.

Offertes aanvragen is via hoe-koop-ik.nl gratis en vrijblijvend. Je ontvangt tevens twee handige checklisten: “welke vragen stel ik het isolatiebedrijf” en “hoe vergelijk ik isolatie offertes”.

Vraag offertes spouwmuurisolatie aan


Vakantiegeld tips. hoe-koop-ik.nl

Lees: Vakantiegeld tips zonnepanelen

Lees: Vakantiegeld tips isolatie

Meer nieuws spouwmuurisolatie

Welke isolatie past bij jou?

Doe de spouwmuurisolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de spouwisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis spouwisolatie offertes

Spouwmuurisolatie? Vraag offertes.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Isoleer en bespaar 30% op je energiekosten. Onafha...

Vergelijk spouwmuurisolatie

Kijk & Vergelijk spouwmuurisolatie. Alle soorten isolatiemateriaal:
Glaswol
Steenwol
Pur schuim
Isolatieparels en meer.
vergelijk spouwmuurisolatie

spouwmuurisolatie: alle informatie