Isolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl isolatie

Isolatie

nieuws en trends

Nieuws over isolatie. Onafhankelijke isolatie info van hoe-koop-ik.nl

Het laatste nieuws over isolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over isolatie

Vakantiegeld: isolatie loont meer dan sparen

Vakantiegeld? Laat het voor je werken. Isolatie in...

Elk jaar toch weer een fijn moment als je het vakantiegeld krijgt. Alleen: veel mensen hebben hun vakantie al geboekt als het geld binnenkomt. Vaak gaat het vakantiegeld dan op de spaarrekening. Maar daar ontvang je nauwelijks rente op. Je mag blij zijn als je 1% rente krijgt.

Gebruik je vakantiegeld voor isolatie, dan kun je rekenen op rendementen van 10% tot 30%! Dat is een goede investering! Op een spaarrekening staat je geld eigenlijk niets te doen. De prijzen stijgen sneller dan het spaargeld groeit. Hoe kan het dan dat je met isolatie zulke rendementen haalt?

Verdient zich terug
Dat komt omdat je met het isoleren van je huis enorm veel energie bespaart. Heb je centrale verwarming, en een CV-ketel die werkt op gas, dan kun je wel honderden euro’s per jaar besparen. Isolatie is een investering die zichzelf altijd terugverdient. En na die tijd gaat de besparing gewoon elk jaar door!

Welke soort isolatie?

Weet je niet welke soort isolatie geschikt is voor jouw huis en voldoende rendement oplevert? Kijk dan eens bij Alles over isolatie. Daar vind je informatie over spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie bij elkaar.

Wil je weten wat isolatie bespaart en kost voor jouw huis? En welke isolatie het beste is voor je huis? Doe dan de Koopwijzer isolatie.
Start de isolatie Koopwijzer

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie: alles over spouwmuurisolatie.Spouwmuurisolatie bespaart een huishouden in een gemiddelde 2-onder-1-kap woning bijna 900 m3 gas per jaar. Bij de huidige gasprijzen is dat ruim € 550 per jaar. De investering in spouwmuurisolatie voor zo’n woning is ongeveer € 1.500. Snel uitgerekend hoe lang het duurt voordat je die investering terugverdient?
Spouwmuurisolatie

Dakisolatie

Isoleren van dak bespaart 30%. Onafhankelijke isol...Dakisolatie bespaart gemiddeld 30% in het gasverbruik. Daardoor bespaart een tussenwoning bijvoorbeeld € 400 per jaar, een vrijstaande woning € 900. De besparing hangt samen met het soort dakisolatie; er zijn veel verschillende methoden en soorten. Meestal verdient dakisolatie zich in 7 tot 8 jaar terug.
Dakisolatie

Vloerisolatie

Vloerisolatie is ook een goede bestemming voor je vakantiegeld. Een vloer met vloerisolatie voelt net zo comfortabel warm aan je voeten als een vakantiestrand. Met vloerisolatie haal je een rendement van 10%. Het bespaart niet zo veel als spouwmuurisolatie of dakisolatie, maar met vloerisolatie wordt je huis vooral heel comfortabel.
Vloerisolatie

Vraag altijd meerdere offertes aan voor isolatie. Dan kun je goed het advies, de kosten en de service vergelijken.
Isolatie offertes kunnen sterk verschillen. Offertes vergelijken wordt dan lastig. Speciaal daarom heeft hoe-koop-ik.nl een checklist ontwikkeld: ‘7 tips om offertes te vergelijken’. Daarmee vergelijk je offertes op de juiste manier. Je krijgt hem gratis als je via hoe-koop-ik.nl offertes aanvraagt.

Vraag nu isolatie offertes aan


Vakantiegeld tips. hoe-koop-ik.nl
Lees: Vakantiegeld tips zonnepanelen

Lees: Vakantiegeld tips spouwmuurisolatie

Ander isolatie nieuws

Welke isolatie past bij jou?

Doe de isolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de isolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis isolatie offertes

Isolatie? Vraag offertes aan.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan 2 gratis handige checklists bij isolatie offertes ...

Isolatie bespaart tot 30%. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhank...

Kijk & Vergelijk isolatie

Vergelijk soorten isolatie en isolatiematerialen:
Spouwmuurisolatie
Dakisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte isolatie
vergelijk isolatie

isolatie: alle informatie